Ανθεκτικές ξύλινες καρέκλες κήπου από τη JYSK

Ανακαλύψτε τις καρέκλες κήπου από ξύλο της συλλογής μας και δημιουργήστε στο μπαλκόνι σας ένα μοναδικό σκηνικό ανάπαυλας. Τα ξύλινα έπιπλα κήπου JYSK είναι από ποιοτικά ξύλα, όπως ξύλο ακακίας, σκληρό ξύλο ευκαλύπτου ή ξύλο τικ (teak). Ένα ξύλινο σετ κήπου είναι ιδανικό για εσάς που προτιμάτε τις φυσικές αποχρώσεις και ένα γήινο αποτέλεσμα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας.

Έπιπλα κήπου από μασίφ τικ, μια ξεχωριστή επιλογή

Όταν αγοράζετε τα νέα σας έπιπλα κήπου είναι καλό να γνωρίζετε για τα χαρακτηριστικά τους, τα υλικά και τις λεπτομέρειες του προϊόντος. Τι είναι λοιπόν το μασίφ τικ; Πρόκειται για ένα φυσικό υλικό, που δεν χρειάζεται συντήρηση, καθώς έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυσικό λάδι, που εμποδίζει την απορρόφηση νερού και υγρασίας. Κατ' επέκταση τα ξύλινα έπιπλα κήπου από μασίφ τικ ξύλο είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και απαιτούν λιγότερη ενέργεια από εσάς για την συντήρησή τους.

Περιποιηθείτε κατάλληλα τα ξύλινα έπιπλα κήπου

Δώστε διαχρονικό στυλ στη βεράντα σας με ξύλινα έπιπλα κατάλληλα για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Θυμηθείτε ότι μπορείτε να συντηρήσετε τις ξύλινες καρέκλες κήπου και τα τραπέζια σας και να τα κάνετε κάθε σεζόν να δείχνουν σαν καινούργια. Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι οι καρέκλες κήπου της συλλογής μας, διπλώνουν για εύκολη αποθήκευση κατά τη χειμερινή περίοδο.

Διαβάστε στους οδηγούς μας πώς να περιποιηθείτε τα ξύλινα έπιπλα κήπου και βρείτε προστατευτικά καλύμματα και λάδι ξύλου, για να τα προστατεύετε.