Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

41 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ ONLINE & ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ JYSK ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19

 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
EGENSE Διθέσιος καναπές & DOKKEDAL τραπεζάκι μέσης
RANDERUP Τραπεζάκι μέσης & καναπές HARNDRUP
PADBORG Πουφ & PANDRUP κονσόλα

Έπιπλα για καθιστικό με στυλ

Μετατρέψτε το σαλόνι σας στον απόλυτο προορισμό για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προσθέτοντας άνετους καναπέδες και μοντέρνες πολυθρόνες, που θα βρείτε στη συλλογή μας. Υποδεχτείτε τους φίλους σας, στο ανανεωμένο καθιστικό σας, για έναν χαλαρό καφέ ή για να δείτε την αγαπημένη σας σειρά. Θυμηθείτε ότι είναι απαραίτητο ένα τραπεζάκι για να ακουμπήσετε τον καφέ και τα κουλουράκια με άρωμα κανέλας, που μόλις βγάλατε από το φούρνο. Φροντίστε να επιλέξετε το κατάλληλο ύψος για το τραπεζάκι, ανάλογα με το ύψος του καναπέ, και το κατάλληλο ύφος, ανάλογα με την υπόλοιπη επίπλωση του χώρου. Ακόμα, μπορείτε για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα, να συνδυάσετε το τραπεζάκι με το έπιπλο της τηλεόρασης.    
Είτε θέλετε το καθιστικό σας να αντανακλά μια μίνιμαλ αισθητική, είτε μια κλασική, στη JYSK διαθέτουμε τα έπιπλα που θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό αποτέλεσμα με τη σφραγίδα του προσωπικού σας στυλ, αλλά και της Σκανδιναβικής ποιότητας που πρεσβεύουμε.