Ανατομικές καρέκλες γραφείου που θα λατρέψετε

Στη JYSK θα βρείτε τις καλύτερες καρέκλες γραφείου σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και εξαιρετικά καλές τιμές. Προσφέρουμε μοντέρνες και αναπαυτικές καρέκλες γραφείου, που προσθέτουν στυλ στον χώρο σας και άνεση σε εσάς όταν εργάζεστε ή διαβάζετε. Μια αναπαυτική, εργονομική καρέκλα γραφείου είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς η σωστή στάση του σώματος αποτρέπει την ένταση σε αυχένα και πλάτη. Επιλέξτε ένα από τα εργονομικά μοντέλα καρεκλών γραφείου στα οποία το ύψος, η θέση του καθίσματος, οι βραχίονες και η πλάτη μπορούν να ρυθμιστούν, ώστε να παρέχουν τέλεια υποστήριξη. Δοκιμάστε τις καρέκλες γραφείου μας με επένδυση αφρού ή αφρού μνήμης, ο οποίος προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματός σας.
Πριν ολοκληρώσετε τις αγορές σας, θυμηθείτε να αγοράσετε ένα προστατευτικό δαπέδου για να προστατεύσετε το δάπεδο ή τα χαλιά σας από την τριβή της καρέκλας.

22 Προϊόν(τα)
  22 Προϊόν(τα)

  Γραφείο - Καρέκλες Γραφείου

  Μια εξαιρετική προσφορά
  Καρέκλα γραφείου SNEDSTED λευκό
  75€/τμχ
  129€ /τμχ
  Κέρδος 42%
  plus
  Μια εξαιρετική προσφορά
  Καρέκλα γραφείου ASPERUP μαύρο
  85€/τμχ
  119€ /τμχ
  Κέρδος 29%
  plus
  Καρέκλα γραφείου DALMOSE μαύρο πλέγμα
  65€/τμχ
  84,99€ /τμχ
  Κέρδος 24%
  plus
  Καρέκλα γραφείου RUNGSTED γκρι
  80€/τμχ
  119€ /τμχ
  Κέρδος 33%
  basic
  Μόνο διαδικτυακά
  Καρέκλα γραφείου KOKKEDAL γκρι/λευκό
  90€/τμχ
  119€ /τμχ
  Κέρδος 24%
  basic
  Καρέκλα γραφείου SUNDS μαύρο
  90€/τμχ
  119€ /τμχ
  Κέρδος 24%
  plus
  Καρέκλα γραφείου SKODSBORG μαύρο
  100€/τμχ
  129€ /τμχ
  Κέρδος 22%
  plus
  Καρέκλα γραφείου SKODSBORG γκρι
  100€/τμχ
  129€ /τμχ
  Κέρδος 22%
  plus
  Καρέκλα γραφείου SEJET χαμηλή σκούρο γκρι
  100€/τμχ
  129€ /τμχ
  Κέρδος 22%
  plus
  Μόνο διαδικτυακά
  Καρέκλα γραφείου SEJET ψηλή σκούρο γκρι
  115€/τμχ
  149€ /τμχ
  Κέρδος 23%
  plus
  Μόνο διαδικτυακά
  Καρέκλα γραφείου HVIDOVRE δρυς/μαύρο
  125€/τμχ
  169€ /τμχ
  Κέρδος 26%
  gold
  Μόνο διαδικτυακά
  Καρέκλα γραφείου STAKROGE καφέ
  135€/τμχ
  169€ /τμχ
  Κέρδος 20%
  gold
  Μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος
  Καρέκλα γραφείου REERSLEV άμμου/λευκό
  150€/τμχ
  199€ /τμχ
  Κέρδος 25%
  plus
  Μόνο διαδικτυακά
  Καρέκλα γραφείου HUMLEDAL μαύρο/χρώμιο
  150€/τμχ
  199€ /τμχ
  Κέρδος 25%
  plus
  Μόνο διαδικτυακά
  Καρέκλα γραφείου TAMDRUP μαύρο
  150€/τμχ
  229€ /τμχ
  Κέρδος 34%
  gold
  Καρέκλα γραφείου GADBJERG αφρός μνήμης μαύρη δερματίνη
  185€/τμχ
  249€ /τμχ
  Κέρδος 26%
  gold
  Μόνο διαδικτυακά
  Καρέκλα γραφείου SEJSTRUP μαύρο
  200€/τμχ
  249€ /τμχ
  Κέρδος 20%
  gold
  Μόνο διαδικτυακά

  Αποκτήστε μια ανατομική καρέκλα γραφείου

  Για εσάς που περνάτε πολλές ώρες στο γραφείο, σας προτείνουμε ανατομικές καρέκλες γραφείου με αφρό μνήμης ή με επιπλέον ενίσχυση στις περιοχές του σώματος που απαιτούν περισσότερη στήριξη, όπως τον αυχένα και τη μέση. Ενδεχομένως να θέλετε η καρέκλα γραφείου σας να διαθέτει ρυθμιζόμενο ύψος ή ανάκλιση, για να χαλαρώνετε κατά τη διάρκεια που διαβάζετε ή εργάζεστε στον υπολογιστή. Στη συλλογή μας θα βρείτε την καρέκλα γραφείου που ψάχνετε σε εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Σκεφτείτε να ενισχύσετε την άνεση της καρέκλας σας χρησιμοποιώντας ειδικά μαξιλάρια, αυχένα ή πλάτης από αφρό μνήμης, ειδικά σχεδιασμένα να τοποθετούνται στην καρέκλα και να στηρίζουν επιπλέον τη σπονδυλική σας στήλη.  

  Παιδικές καρέκλες γραφείου

  Στη συλλογή μας, θα βρείτε παιδικές καρέκλες γραφείου ιδανικές για το παιδικό, αλλά και το εφηβικό δωμάτιο. Επιλέξτε μια μοντέρνα και διαχρονική καρέκλα γραφείου και κάντε το διάβασμα λιγάκι πιο ευχάριστο. Μια καρέκλα γραφείου σε λευκό ή μαύρο χρώμα, μπορεί να ταιριάζει στο παιδικό υπνοδωμάτιο όσες αλλαγές και αν θελήσετε να κάνετε σε αυτό. Πριν την αγορά της καινούργιας καρέκλας λάβετε υπόψη το ύψος του παιδιού σε συσχετισμό με αυτού της καρέκλας, αλλά και τον διαθέσιμο χώρο σας. Επιλέξτε μια καρέκλα χωρίς μπράτσα αν θέλετε να εξοικονομήσετε χώρο.  

  Ποιοτικές & ανθεκτικές καρέκλες γραφείου

  Ανακαλύψτε στη συλλογή μας τη νέα σας καρέκλα γραφείου με γνώμονα την ποιότητα και την άνεση. Στη JYSK θα βρείτε καρέκλες από ποιοτικά, ανθεκτικά υλικά τόσο στο σκελετό τους, όσο και στην επένδυσή τους. Επιλέξτε μια καρέκλα γραφείου με επένδυση από δερματίνη ή ανθεκτικό ύφασμα και πλέγμα. Ο σκελετός τους αποτελείται στην πλειονότητά τους από ανθεκτική μεταλλική βάση, βραχίονες, ροδάκια ή άλλα μέρη από ανθεκτικό πολυπροπυλένιο ή κόντρα πλακέ.

  Ψάχνετε μια μοντέρνα καρέκλα για το φοιτητικό δωμάτιο ή μια μεγάλη διευθυντική καρέκλα; Επιλέξτε την καρέκλα γραφείου σας σκεπτόμενοι την άνεση που θέλετε να σας προσφέρει, τη σωστή στήριξη, αλλά και το στυλ που θέλετε να δώσετε στο χώρο σας. Επιλέξτε μια καρέκλα γραφείου με επένδυση από ύφασμα, σε γκρι ή μαύρο χρώμα και δώστε μια Σκανδιναβική αίσθηση σχεδιασμού στον χώρο. Ή δημιουργήστε ένα πιο επιβλητικό γραφείο με μια διευθυντική καρέκλα γραφείου, και αισθανθείτε διευθυντές ακόμα και αν δεν περιλαμβάνεται στον τίτλο της θέσης σας.