Ξυπνήστε ξεκούραστοι στο νέο σας στρώμα

Ένα καλό, ανατομικό στρώμα είναι το βασικό συστατικό για έναν ποιοτικό ύπνο. Στη JYSK διαθέτουμε ανατομικά στρώματα ελατηρίων και στρώματα αφρού, ενισχυμένα με τα ποιοτικότερα υλικά, σε εξαιρετικές τιμές.
Είτε ψάχνετε ένα μονό ή ημίδιπλο, είτε ένα διπλό στρώμα ή υπέρδιπλο, στη JYSK θα βρείτε στρώματα σε διάφορες διαστάσεις. Επιλέξτε αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες σας.
Βρείτε ορθοπεδικά ή ανατομικά στρώματα με ενιαία ελατήρια, τύπου bonell, ή με μεμονωμένα, ανεξάρτητα ελατήρια σε θήκες (pocket springs). Αν δεν προτιμάτε τα ελατήρια, τότε, η μεγάλη γκάμα μας στρωμάτων από αφρώδη υλικά θα σας εντυπωσιάσει. Επιλέξτε ένα στρώμα αφρού, με υψηλής τεχνολογίας αφρώδη υλικά, όπως memory foam ή αφρό υψηλής ελαστικότητας.
Επενδύστε στον ύπνο σας, αλλάζοντας σήμερα το στρώμα σας. Κοιμηθείτε ευχάριστα στο νέο σας ανατομικό στρώμα JYSK!

55 προϊόν(τα)
  55 προϊόν(τα)

  Στρώμα αφρού ή στρώμα ελατηρίων;

  Πριν αγοράσουμε ένα στρώμα συνήθως κάνουμε κάποια έρευνα αγοράς, τόσο στα φυσικά καταστήματα, όσο και διαδικτυακά. Λαμβάνουμε πληροφορίες σχετικά με τα στρώματα αφρού και τα στρώματα ελατηρίων, τις διαφορές τους και τα πλεονεκτήματα τους. Συχνά ακούμε τους όρους "ορθοπεδικό στρώμα" ή "ανατομικό". Όμως τι ισχύει ακριβώς; Τι σημαίνουν οι διαφορετικοί τύποι ελατηρίων για ένα στρώμα, και κατ' επέκταση για τον ύπνο μας; Διαβάστε στον οδηγό κρεβατιών της JYSK τις διαφορές των στρωμάτων αφρού και ελατηρίων, αλλά και των τύπων κρεβατιών της συλλογής μας, και κάντε τη σωστή επιλογή για εσάς. Θυμηθείτε ότι ο σωματότυπος και οι ανάγκες στον ύπνο διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Ανακαλύψτε τα στρώματα της συλλογής μας και επιλέξτε το στρώμα που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες και στις συνήθειες ύπνου σας.

  Σκληρότητα στρώματος

  Προτιμάτε ένα μαλακό ή ένα σκληρό στρώμα; Συνήθως, τα ανεξάρτητα ελατήρια δημιουργούν μια πιο μαλακή αίσθηση στο στρώμα σας συγκριτικά με τα ενιαία ελατήρια, ωστόσο, μπορεί να χαρακτηριστούν και ως σκληρά στρώματα, αν διαθέτουν στο εσωτερικό τους στρώσεις υλικών, όπως κοκοφοίνικα. Ένα στρώμα αφρού, συνήθως έχει μια αφράτη επένδυση στο άνω μέρος, κάνοντας την πρώτη αίσθηση πιο μαλακή, ωστόσο, στην πλειοψηφία τους διαθέτουν ζώνες σκληρότητας, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα να έχουν διαβαθμισμένη σκληρότητα. Αυτό σημαίνει ότι επιτρέπουν στο σώμα να ξεκουραστεί στη βέλτιστη θέση, ενώ παράλληλα παρέχουν πλήρη στήριξη στα σημεία που χρειάζεται. Θυμηθείτε ότι το σώμα χρειάζεται περίπου δύο βδομάδες πριν συνηθίσει τα νέα προϊόντα ύπνου, για το λόγο αυτό δώστε χρόνο σε εσάς, αλλά και στο καινούργιο σας στρώμα. Στη συλλογή μας θα βρείτε στρώματα σκληρά, πολύ σκληρά και μέτριας σκληρότητας για να επιλέξετε αυτό που σας ευχαριστεί και ταιριάζει στις ανάγκες και στις συνήθειες σας.

  Επιλέξτε το κατάλληλο για εσάς στρώμα

  Ελάτε σήμερα σε ένα από τα καταστήματά μας, όπου το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς στρώμα. Αν συνηθίζετε να κοιμάστε ανάσκελα ή μπρούμυτα, τότε ένα πιο σκληρό στρώμα ίσως ενδείκνυται για εσάς, ενώ αν κοιμάστε στο πλάι, τότε ένα μαλακό στρώμα, θα απορροφήσει τις πιέσεις που ασκούνται στους ώμους και τους γοφούς. Θυμηθείτε ότι κοιμόμαστε περίπου το 1/3 της ζωής, άρα χρειάζεται να είμαστε άνετοι και το σώμα μας να είναι σε φυσική θέση. Μην ξεχνάτε ότι ένα μαξιλάρι είναι εξίσου σημαντικό όσο και το στρώμα, γι' αυτό δοκιμάστε τα πάνω στο στρώμα της αρεσκείας σας.

  Εγγύηση και συμβουλές για την προστασία του στρώματός σας από τη JYSK

  • Συνδυάστε την ποιότητα με την εγγύηση που φέρουν τα στρώματα JYSK ως και 25 χρόνια. 
  • Γνωρίζοντας ότι χρειαζόμαστε κάποιες μέρες για να συνηθίσουμε το νέο μας στρώμα, στη JYSK διαθέτουμε την εγγύηση δοκιμής για 100 νύχτες στην GOLD κατηγορία στρωμάτων - αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι, θα χαρούμε να το αντικασταστήσουμε.
  • Προστατέψτε εσάς και το καινούργιό σας στρώμα, χρησιμοποιώντας προστατευτικό κάλυμμα ή επίστρωμα. Τα προστατευτικά καλύμματα και τα επιστρώματα αφαιρούνται εύκολα και πλένονται, διατηρώντας το περιβάλλον του ύπνου καθαρό. Επίσης, προφυλάσσουν το στρώμα από λεκέδες, μικροοργανισμούς και οικιακά ακάρεα σκόνης.