Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας 

Το ενημερωτικό δελτίο της JYSK είναι δωρεάν και το αποστέλλουμε 5-9 φορές κάθε μήνα. Είναι μη δεσμευτικό και μπορείτε πάντα να καταργήσετε την εγγραφή σας. Με το ενημερωτικό δελτίο μας θα έχετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε για τις τρέχουσες εξαιρετικές προσφορές μας, τα νέα και τους διαγωνισμούς μας, καθώς επίσης να λαμβάνετε δημιουργικό υλικό έμπνευσης και χρήσιμες συμβουλές. Με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο της JYSK μπαίνετε αυτόματα στη μηνιαία κλήρωση για μία δωροκάρτα αξίας 50€, την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε για αγορές στα καταστήματα ή online.

Είστε έτοιμοι; Εγγραφείτε καταχωρώντας τα στοιχεία σας.

Εγγραφή

Πρακτικές πληροφορίες

Όταν εγγράφεστε στο ενημερωτικό δελτίο μας, μπορείτε να περιμένετε ότι θα λαμβάνετε 1-3 newsletters εβδομαδιαίως από τη JYSK μέσω email. Μπορείτε εύκολα να καταργήσετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή, από το σύνδεσμο «Κατάργηση συνδρομής» που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε ενημερωτικού δελτίου.

Το ενημερωτικό δελτίο της JYSK περιλαμβάνει τις εξαιρετικές προσφορές μας, δημιουργικό υλικό έμπνευσης, τα νέα, τους διαγωνισμούς, το φυλλάδιο προσφορών μας, καθώς ακόμα έξυπνα tips και χρήσιμες συμβουλές.

Διαχειριζόμαστε τις πληροφορίες σας με προσοχή: Διαβάστε την πολιτική προσωπικού απορρήτου