Έτοιμες ραμμένες κουρτίνες για παράθυρα με στυλ

Βρείτε στην εξαιρετικά μεγάλη συλλογή μας έτοιμες ραμμένες κουρτίνες σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Δώστε το ύφος που θέλετε στον χώρο σας, απλά επιλέγοντας διαφορετική υφή στις κουρτίνες σας. Στη JYSK διαθέτουμε ελαφριές κουρτίνες λεπτής ύφανσης από ποιοτικά υφάσματα, με υφή μεταξιού, λινές ή τύπου γάζα, για μια αέρινη ατμόσφαιρα στο δωμάτιο, αλλά και βαριές κουρτίνες με σουέντ υφή, βελούδινη υφή ή βαμβακερές, για ένα πολυτελές αποτέλεσμα. Ανακαλύψτε τη δική σας κουρτίνα μονόχρωμη ή με σχέδια, κουρτίνες συσκότισης ή διακοσμητικές κουρτίνες με κρόσια.
Αν τα παράθυρα σας αποτελούν τον καμβά του χώρου σας, επιλέξτε από τη χρωματική παλέτα της JYSK την κουρτίνα που θα τα αναδείξει σε έργα τέχνης!

101 προϊόν(τα)
  101 προϊόν(τα)

  Κάθε δωμάτιο έχει τώρα την κουρτίνα που του ταιριάζει

  Μία κουρτίνα μπορεί να δώσει στο χώρο σας άλλη προοπτική, και σίγουρα συμβάλλει στη διακοσμητική αισθητική κάθε δωματίου. Άλλωστε σπάνια χρησιμοποιούμε την ίδια κουρτίνα ή το ίδιο ύφος κουρτίνας σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού μας. Συνήθως, στο σαλόνι επιλέγουμε πιο βαριές, σκουρόχρωμες κουρτίνες, ιδίως τη χειμερινή περίοδο, ενώ επιλέγουμε πιο ανάλαφρες και χρωματιστές κουρτίνες για τα υπνοδωμάτια του σπιτιού. Βέβαια, παρότι θέλουμε μια πιο ελαφριά κουρτίνα για το υπνοδωμάτιο, είναι καλό να προτιμούμε μια αδιαπέραστη από το φως κουρτίνα ή μία κουρτίνα συσκότισης, ώστε να μην μας ενοχλεί το φως όταν κοιμόμαστε. 

  Μόνωση & κουρτίνες

  Γνωρίζατε ότι οι κουρτίνες λειτουργούν και ως μονωτικές; Αρχικά, αν επιλέξετε βαριές κουρτίνες ή κουρτίνες συσκότισης, οι οποίες δεν επιτρέπουν στον ήλιο να μπει στον χώρο, λειτουργούν εν μέρει θερμομονωτικά. Ακόμα, μπορούν να μειώσουν ως ένα βαθμό το θόρυβο που προέρχεται από τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού, δρώντας ηχομονωτικά. Διαβάστε στο blog μας πώς να μειώσετε το θόρυβο που προέρχεται από το εξωτερικό περιβάλλον, αλλά και το υπόλοιπο σπίτι και κοιμηθείτε καλύτερα.

  Για μια οικονομική ανανέωση

  Θυμηθείτε, ότι οι κουρτίνες είναι μια οικονομική πρόταση για να ανανεώσετε τον χώρο σας. Αλλάξτε τις κουρτίνες σας ανά εποχή, και δώστε στο σαλόνι, το καθιστικό ή το υπνοδωμάτιο νέα όψη κάθε περίοδο του χρόνου, επιλέγοντας φθηνές, ποιοτικές κουρτίνες από τη συλλογή μας. Και εφόσον αναφερθήκαμε στη χειμερινή περίοδο, σκεφτείτε το καλοκαίρι να χρησιμοποιήσετε αέρινες, βουάλ, διαφανείς κουρτίνες και επιτρέψτε στον καλοκαιρινό ήλιο να μπει στο σπίτι σας. Μπορείτε να τις συνδυάσετε με στόρια συσκότισης, ώστε τα μεσημέρια που είναι έντονη η ηλιοφάνεια να μην ενοχλείστε, αλλά και να διατηρείτε χαμηλή τη θερμοκρασία στο εσωτερικού του σπιτιού. 

  Οι κουρτίνες δεν είναι μόνο για τα παράθυρα

  Γνωρίζατε ότι οι κουρτίνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουμε "κρυφούς" χώρους στο σπίτι μας, να διαχωρίσουμε το σαλόνι από την κουζίνα ή να "καλύψουμε" κάποια σημεία του τοίχου τα οποία έχουν φθαρεί; Χρησιμοποιήστε μοντέρνες κουρτίνες με κρόσσια και διαχωρίστε την κουζίνα από το καθιστικό. Επιλέξτε, το χρώμα που ταιριάζει στο χώρο σας και δημιουργήστε ένα μοναδικό αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες τάσεις διακόσμησης εσωτερικών χώρων. Βρείτε στη γκάμα μας κουρτίνες σε λευκό, μπλε, γκρι, πράσινο, καφέ, αλλά και σε πολλά ακόμα χρώματα και σχέδια.

  Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε τεχνητές ευθείες σε τοίχους που έχουν γωνίες, οι οποίες δεν σας επιτρέπουν να φτιάξετε το χώρο σας όπως τον έχετε φανταστεί. Στη JYSK θα βρείτε τρόπους να καλύψετε τα παράθυρα σας, αλλά και τις ανάγκες του χώρου σας!