Κρεμάστρες ρούχων για να οργανώσετε τη ντουλάπα σας

Αγοράστε όσες κρεμάστρες ρούχων, ξύλινες, πλαστικές ή μεταλλικές, χωράνε στη ντουλάπα σας. Με αυτό τον τρόπο, θα μπορείτε να κρεμάτε σε ξεχωριστές κρεμάστρες τα παλτά, τα φορέματα, τα πουκάμισα και τα παντελόνια. Επιπλέον, η ντουλάπα σας θα είναι τακτοποιημένη, θα μπορείτε εύκολα να βρείτε το αγαπημένο σας μπλε πουκάμισο, ενώ τα ρούχα δε θα τσαλακώνονται το ίδιο εύκολα.
Επιπλέον, αν πίσω από την πόρτα του υπνοδωματίου έχετε άγκιστρα για να τοποθετείτε ρούχα που θα ξαναφορέσετε, τότε, με μια κρεμάστρα ρούχων θα φαίνονται τακτοποιημένα. Ενώ, μπορείτε να βάλετε κρεμάστρες ρούχων και στο μπάνιο σας για να κρεμάτε τα μπουρνούζια σας. 

  Αποθήκευση - Κρεμάστρες

  Αντισκωριακοί κρίκοι ATLE Ø4cm φ.6τμχ/πκ
  2€/πκ
  2,50€ /πκ
  Κέρδος 20%
  Μόνο στο κατάστημα

  Πώς να οργανώσετε τη ντουλάπα σας

  Βρείτε στη συλλογή μας φθηνές κρεμάστρες ρούχων και αποθηκευτικά κουτιά και ετοιμαστείτε να οργανώσετε τη ντουλάπα σας.

  • Αρχικά, θα χρειαστεί να αποφασίσετε ποια ρούχα φοράτε ακόμα και ποια από αυτά τα κρατάτε απλά με την πιθανότητα ότι θα τα φορέσετε κάποια στιγμή. Αν δεν είστε βέβαιοι, μπορείτε να κάνετε το κόλπο με την κρεμάστρα. Δηλαδή, μόλις φοράτε κάτι και αφού το πλύνετε, μπορείτε να το κρεμάτε στη ντουλάπα προς την αντίθετη κατεύθυνση από ότι έχουν τα υπόλοιπα ρούχα. Έτσι, μετά από κάποιο διάστημα θα είναι εμφανές ποια ρούχα χρησιμοποιείτε και θα μπορείτε τα υπόλοιπα να τα αποθηκεύσετε ή να τα δώσετε.
  • Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε κρεμαστά ράφια και να τοποθετήσετε τα διπλωμένα ρούχα, όπως μπλουζάκια, πουλόβερ, σορτς ή πιτζάμες.
  • Ακόμα, αν έχετε τα αξεσουάρ σας, τις ζώνες και τα φουλάρια σας στη ντουλάπα, τότε, μπορείτε να επιλέξετε όμορφα αποθηκευτικά κουτιά και να τα τακτοποιήσετε. Αν τα κουτιά μπορούν να τοποθετηθούν το ένα πάνω στο άλλο, τότε, θα εξοικονομήσετε χώρο, αλλά θα έχετε και εύκολη πρόσβαση στα αντικείμενα. Για να μην ψάχνετε τι βρίσκεται που, καλό είναι να επιλέξετε διαφανή κουτιά αποθήκευσης ή να βάλετε ταμπελάκια.
  • Τέλος, μπορείτε να οργανώσετε τα εσώρουχα, τις κάλτσες και τα καλσόν σε μικρά κουτιά ή ανοιχτά ψάθινα καλάθια.

  Κρεμάστρες ρούχων για κάθε τύπο

  Επιλέξτε από τη συλλογή μας ξύλινες, πλαστικές, μεταλλικές ή κρεμάστρες ρούχων με βελούδινη επένδυση. Στη συλλογή μας οι κρεμάστρες διατίθενται σε πακέτο με περισσότερα από ένα τεμάχια σε εξαιρετικά φθηνές τιμές. Βρείτε κρεμάστρες για τα παλτά ή τα πουκάμισα, κρεμάστρες παντελονιών με άγκιστρα ή χωρίς, ή ειδικές κρεμάστρες για τα να κρεμάτε περισσότερα από ένα πουκάμισα.