Βρείτε στη JYSK το δικό σας μπαούλο κήπου

Ψάχνετε ένα μπαούλο κήπου ή μια ντουλάπα μπαλκονιού; Βρείτε τις αποθηκευτικές προτάσεις μας για τον κήπο και τη βεράντα σας, όπως κουτιά αποθήκευσης κήπου, αποθηκευτικά μπαούλα μαξιλαριών κήπου και πλαστικές ντουλάπες μπαλκονιού, για να οργανώσετε τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας.
Εξοικονομήστε χώρο αποθηκεύοντας στο μπαλκόνι τα εργαλεία, τα εποχικά είδη, τα παιχνίδια και τα μαξιλάρια του κήπου, ενώ παράλληλα τα προστατεύετε από τη βροχή ή την έντονη ηλιοφάνεια. Είναι ιδανικά για κάθε κλίμα, αδιάβροχα και αντέχουν σε ακραίες θερμοκρασίες, ενώ είναι και ανθεκτικά στον παγετό.

  Κήπος - Αποθήκευση κήπου

  Κουτί μαξ. FEJENSENG Π128xΥ59xΒ54 μαύρο
  75€/τμχ
  99€ /τμχ
  Κέρδος 24%
  Μόνο διαδικτυακά
  Κουτί μαξ. YDERUP Π133xΥ64xΒ55 φυσικό
  135€/τμχ
  169€ /τμχ
  Κέρδος 20%
  Μόνο διαδικτυακά
  Κουτί μαξ. YDERUP Π133xΥ64xΒ55 μαύρο
  135€/τμχ
  169€ /τμχ
  Κέρδος 20%
  Μόνο διαδικτυακά
  Κουτί αποθήκ KARLBY Π128xΥ43xΒ42 σκ.ξύλο
  175€/τμχ
  219€ /τμχ
  Κέρδος 20%
  Μόνο διαδικτυακά
  Κουτί μαξ. HOUSTRUP Π148xΥ91xΒ77 μαύρο
  250€/τμχ
  329€ /τμχ
  Κέρδος 24%
  Μόνο διαδικτυακά
  Κουτί μαξ. TAMBOHUSE Π150xΥ91xΒ77 γκρι
  325€/τμχ
  429€ /τμχ
  Κέρδος 24%
  Μόνο διαδικτυακά
  Κουτί μαξ. TAMBOHUSE Π150xΥ91xΒ77 φυσικό
  325€/τμχ
  429€ /τμχ
  Κέρδος 24%
  Μόνο διαδικτυακά

  Ντουλάπα μπαλκονιού & αποθηκευτικά κουτιά κήπου

  Μία ντουλάπα για το μπαλκόνι ή ένα αποθηκευτικό κουτί κήπου είναι η ιδανική λύση για τις ανάγκες αποθήκευσης κάθε σπιτιού. Είτε θέλετε να αποθηκεύσετε τα μαξιλάρια κήπου κατά τη χειμερινή περίοδο, είτε δεν διαθέτετε αρκετό χώρο στο εσωτερικό του σπιτιού και θέλετε να εκμεταλλευτείτε τον διαθέσιμο χώρο στο μπαλκόνι, τότε, επιλέξτε ένα από τα αποθηκευτικά κουτιά της συλλογής μας. Είναι ευπροσάρμοστα και διατίθενται σε διάφορα μεγέθη. Θυμηθείτε ότι μπορείτε να τα τοποθετήσετε στο μπαλκόνι, την αποθήκη ή το γκαράζ. Τόσο η ντουλάπα μπαλκονιού της συλλογής μας, KJELLER, όσο και τα αποθηκευτικά κουτιά κήπου είναι από UV-προστατευμένο πλαστικό και είναι ανθεκτικά στον παγετό. 

  Πρακτικές αποθηκευτικές λύσεις εξωτερικού χώρου

  Βρείτε στη συλλογή μας πρακτικά μπαούλα κήπου, αποθηκευτικά κουτιά εξωτερικού χώρου και ντουλάπες, για να οργανώσετε το μπαλκόνι ή τον κήπο σας. Για να αισθάνεστε πιο ασφαλείς, στη συλλογή μας υπάρχουν μπαούλα κήπου τα οποία κλειδώνουν, για να μην ανησυχείτε αν θέλετε να αποθηκεύσετε πράγματα αξίας, όπως τα ποδήλατα των παιδιών. Επιπλέον, διαθέτουμε κουτιά αποθήκευσης, των οποίων η επιφάνεια βάφεται, για να μπορείτε να τα ανανεώσετε ή να τα συνδυάσετε με τα υπόλοιπα είδη που διαθέτετε στη βεράντα ή την αυλή σας. Έχετε δει το αποθηκευτικό μπαούλο κήπου KARLBY από ξύλο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως παγκάκι, καθώς στην επιφάνεια του έχει μαξιλάρι με ανθεκτικό ύφασμα; Προσθέστε στυλ στην αποθήκευση σας τόσο απλά. Τέλος, αν θέλετε να τα μετακινείτε εύκολα, επιλέξτε ένα αποθηκευτικό κουτί με ροδάκια.

  Ανθεκτικά υλικά

  Βρείτε στη συλλογή της JYSK κουτιά και μπαούλα αποθήκευσης κήπου από ανθεκτικά υλικά. Στην πλειοψηφία τους αντέχουν στον παγετό και την υψηλή ηλιοφάνεια, καθώς διαθέτουν UV προστασία, το οποίο προστατεύει τα προϊόντα και το χρώμα τους από το ξεθώριασμα. Ακόμα, θα βρείτε αποθηκευτικά κουτιά από αδιάβροχο πλαστικό, ατσάλι και συνθετικό ρατάν.