Βρείτε στη JYSK το δικό σας μπαούλο κήπου

Ψάχνετε ένα μπαούλο κήπου για την αποθήκευση των μαξιλαριών ή άλλων αντικειμένων; Βρείτε τις αποθηκευτικές προτάσεις μας για τον κήπο και τη βεράντα σας, όπως κουτιά αποθήκευσης κήπου και αποθηκευτικά μπαούλα μαξιλαριών κήπου, για να οργανώσετε τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας.
Εξοικονομήστε χώρο αποθηκεύοντας στο μπαλκόνι τα εργαλεία, τα εποχικά είδη, τα παιχνίδια και τα μαξιλάρια του κήπου, ενώ παράλληλα τα προστατεύετε από τη βροχή ή την έντονη ηλιοφάνεια. Είναι ιδανικά για κάθε κλίμα, αδιάβροχα και αντέχουν σε ακραίες θερμοκρασίες, ενώ είναι και ανθεκτικά στον παγετό.

Μπαούλα κήπου & αποθηκευτικά κουτιά μπαλκονιού

Ένα ανθεκτικό μπαούλο κήπου ή ένα αποθηκευτικό κουτί κήπου είναι η ιδανική λύση για τις ανάγκες αποθήκευσης κάθε σπιτιού. Είτε θέλετε να αποθηκεύσετε τα μαξιλάρια κήπου κατά τη χειμερινή περίοδο, είτε δεν διαθέτετε αρκετό χώρο στο εσωτερικό του σπιτιού και θέλετε να εκμεταλλευτείτε τον διαθέσιμο χώρο στο μπαλκόνι, τότε, επιλέξτε ένα από τα μπαούλα κήπου της συλλογής μας. Είναι ευπροσάρμοστα και διατίθενται σε διάφορα μεγέθη. Θυμηθείτε ότι μπορείτε να τα τοποθετήσετε στο μπαλκόνι, την αποθήκη ή το γκαράζ. Στην πλειοψηφία τους, τα αποθηκευτικά κουτιά κήπου είναι από UV-προστατευμένο πλαστικό και είναι ανθεκτικά στον παγετό. 

Πρακτικές αποθηκευτικές λύσεις εξωτερικού χώρου

Βρείτε στη συλλογή μας πρακτικά μπαούλα κήπου, αποθηκευτικά κουτιά εξωτερικού χώρου και ντουλάπες, για να οργανώσετε το μπαλκόνι ή τον κήπο σας. Τα μπαούλα κήπου της συλλογής μας μπορούν να συνδυάσουν διαφορετικές χρήσεις, ενώ διαθέτουν πρακτικά χαρακτηριστικά, όπως ροδάκια και λαβή έλξης για εύκολη μετακίνηση. Ακόμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια από αυτά σαν επιπλέον καθίσματα. Έχετε δει το αποθηκευτικό μπαούλο κήπου KARLBY από ξύλο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως παγκάκι, καθώς στην επιφάνεια του έχει μαξιλάρι με ανθεκτικό ύφασμα; Προσθέστε στυλ στην αποθήκευση σας τόσο απλά.

Ανθεκτικά υλικά για όλες τις καιρικές συνθήκες

Βρείτε στη συλλογή της JYSK κουτιά και μπαούλα αποθήκευσης κήπου από ανθεκτικά υλικά. Στην πλειοψηφία τους αντέχουν στον παγετό και την υψηλή ηλιοφάνεια, καθώς διαθέτουν UV προστασία, το οποίο προστατεύει τα προϊόντα και το χρώμα τους από το ξεθώριασμα. Ακόμα, θα βρείτε αποθηκευτικά κουτιά από αδιάβροχο πλαστικό, ατσάλι και συνθετικό ρατάν. Θυμηθείτε ότι τα αποθηκευτικά κουτιά μαξιλαριών κήπου μπορούν να πλυθούν εύκολα τοπικά με νερό και κάποιο ήπιο σαπούνι. Μην παραλείψετε να ελέγξετε τις σχετικές πληροφορίες του προϊόντος.