Οργάνωση χώρου με καλάθια & κουτιά αποθήκευσης

Οργανώστε το χώρο σας με πρακτικά κουτιά αποθήκευσης και ψάθινα καλάθια αποθήκευσης, σε διάφορες διαστάσεις, υλικά και σχήματα. Επιλέξτε πλαστικά κουτιά αποθήκευσης με καπάκι ή χωρίς, τα οποία μπορείτε να τοποθετήσετε στις ντουλάπες σας, κάτω από το κρεβάτι για επιπλέον εξοικονόμηση χώρου ή να τα στοιβάξετε στην αποθήκη ή σε έναν βοηθητικό χώρο.  Επιπλέον, μπορείτε να διακοσμήσετε τη βιβλιοθήκη σας με μοντέρνα αποθηκευτικά καλάθια και μεταλλικά κουτιά, και να "κρύψετε" όσα αντικείμενα δεν θέλετε να είναι ορατά. Τοποθετήστε ένα αποθηκευτικό κουτί στο έπιπλο δίπλα στην είσοδο του σπιτιού για να βάζετε τα κλειδιά σας ή άλλα μικροαντικείμενα. Έτσι, δεν θα χάνετε τα κλειδιά σας στο σπίτι, ενώ ο χώρος θα δείχνει τακτοποιημένος.

95 προϊόν(τα)
  95 προϊόν(τα)

  Πλαστ.κουτιά/καλάθια

  Ψάθινα καλάθια

  Τακτοποιήστε όλα τα δωμάτια του σπιτιού

  Τα κουτιά αποθήκευσης είναι πρακτικά και κατάλληλα για κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Μπορείτε να φυλάξετε τα παιχνίδια των παιδιών στο παιδικό δωμάτιο ή τα εργαλεία του συζύγου στο μπαλκόνι. Ακόμα, μπορείτε να οργανώσετε τα είδη ραπτικής σας, για να μην ψάχνετε τις καρφίτσες ή τα ψαλίδια σας όταν τα χρειάζεστε. Λάβετε υπόψη ότι τα διάφανα κουτιά αποθήκευσης σας βοηθούν να βλέπετε τι έχετε τοποθετήσει στο εσωτερικό τους και έτσι δεν χρειάζεται να τα ανοίξετε όλα για να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποθηκευτικές θήκες για να βάλετε σε τάξη το συρτάρι με τα εσώρουχα και τις κάλτσες. Θυμηθείτε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποθηκευτικά κουτιά και στο μπάνιο για να ταξινομήσετε τα απορρυπαντικά ή ακόμα και να αποθηκεύσετε τις πετσέτες σας, αν δεν επαρκεί ο χώρος στις ντουλάπες. Τέλος, για την οργάνωση του μπάνιου ανακαλύψτε στη JYSK κομψά καλάθια απλύτων. Είναι πιο εύκολο να τακτοποιήσετε το χώρο σας όταν όλα τα πράγματα έχουν τη δική τους θέση στο χώρο.

  Τι λένε οι πελάτες μας για τα κουτιά αποθήκευσης JYSK;

  Γιατί να επιλέξετε ένα κουτί αποθήκευσης από τη συλλογή μας; Οι πελάτες μας έχουν γράψει ήδη μερικούς από τους λόγους. Στη JYSK διαθέτουμε φθηνά κουτιά αποθήκευσης με μεγάλη αντοχή και ιδιαίτερο στυλ. Τα προτιμούν γιατί μπορούν να συνδυάσουν αποθηκευτικά κουτιά και καλάθια σε διαφορετικές διαστάσεις για να οργανώσουν τον χώρο τους, έχοντας ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Όπως γράφουν στα σχόλια, τα χρησιμοποιούν για την αποθήκευση τόσο στο υπνοδωμάτιο, όσο και στο μπάνιο, την κουζίνα ή το σαλόνι.
  Όπως προτείνουν είναι τέλεια για τα μπαχαρικά στην κουζίνα, ενώ μπορούν να τοποθετηθούν ακόμα και στα στενά συρτάρια του γραφείου. Ακόμα, τα υφασμάτινα κουτιά της συλλογής μας είναι ελαφριά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαχωριστικά δωματίων και βιβλιοθήκες για να δώσουν στυλ και να αποτελέσουν τον τέλειο αποθηκευτικό χώρο για τους λογαριασμούς και τα περιοδικά. Στην πλειοψηφία τους δηλώνουν ικανοποιημένοι και ενθουσιασμένοι με τη μεγάλη συλλογή μας, 
  Διαβάστε στο blog μας τι λένε οι ειδικοί μας για τα κουτιά αποθήκευσης και τα καλάθια της συλλογής μας και απαλλαγείτε σήμερα από την ακαταστασία.