Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθια κ.λπ. - Πλαστ. κουτί αποθ.

Καλάθια κ.λπ. - Ψάθινα καλάθια

 
Καλάθι AUGUST Π23xΜ30xΥ13cm
Καλάθι AUGUST Π23xΜ30xΥ13cm
καμπάνια
 
Καλάθι BJERKE Π25xΜ35xΥ18cm
Καλάθι BJERKE Π25xΜ35xΥ18cm
καμπάνια
 
Καλάθι CELIUS Π52×Μ36×Υ28cm
Καλάθι CELIUS Π52×Μ36×Υ28cm
καμπάνια
 
Καλάθι MORGAN Ø30xΥ10cm
Καλάθι MORGAN Ø30xΥ10cm
καμπάνια
 
Καλάθι BJORN Π25xΜ30xΥ22cm
Καλάθι BJORN Π25xΜ30xΥ22cm
καμπάνια
 
Καλάθι BJORN Π30xΜ35xΥ25cm
 
Καλάθι DARIN Π26xΜ40xΥ24cm
 
Καλάθι DARIN Π31xΜ46xΥ26cm

Οργανωθείτε με καλάθια, κουτιά αποθήκευσης και θήκες

Μήπως το σπίτι σας γεμίζει μαγικά με μικροαντικείμενα που καταλαμβάνουν χώρο και δημιουργούν ένα χάος; Αν ναι, η λύση στο πρόβλημα αυτό έγκειται στην πρακτική αποθήκευση. Στη JYSK θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από καλάθια, κουτιά αποθήκευσης και θήκες που σας επιτρέπουν να βάλετε τάξη και να κάνετε βέλτιστη χρήση του χώρου σας. Ανάμεσα στα είδη που μπορείτε να επιλέξετε στη JYSK περιλαμβάνονται πλαστικά και ψάθινα καλάθια, πτυσσόμενα κουτιά, πλαστικά κουτιά με καπάκια και τροχούς, κουτιά για κάτω από το κρεβάτι, κάδοι αποθήκευσης, θήκες περιοδικών και καλάθια απλύτων.

Οι πρακτικές λύσεις αποθήκευσης σας βοηθούν να κρατήσετε τα πράγματα τακτοποιημένα, αλλά επίσης σας δίνουν την ευκαιρία να διακοσμήσετε και να δώσετε στο σπίτι σας μια προσωπική πινελιά. Για το λόγο αυτό, η JYSK προσφέρει καλάθια, κουτιά αποθήκευσης και θήκες σε ένα ευρύ φάσμα μεγεθών, σχεδίων και υλικών. Είτε ψάχνετε μερικά πολύχρωμα πλαστικά κουτιά για το δωμάτιο του παιδιού σας, μοντέρνα ψάθινα καλάθια για το σαλόνι ή ένα έξυπνο κουτί για κάτω από το κρεβάτι την σκρεβατοκάμαρα, να είστε βέβαιοι ότι στην JYSK θα βρείτε μια λύση που ταιριάζει στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Τα άπλυτα ρούχα είναι επίσης μια κοινή πηγή ακαταστασίας, αλλά με ένα κομψό καλάθι απλύτων από τη JYSK, τα ρούχα σας μπορούν γρήγορα να εξαφανιστούν. Στη JYSK θα βρείτε καλάθια για άπλυτα ρούχα κατασκευασμένα από ξύλο, πλαστικό και λυγαριά σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Visa Mastercard