Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθια κ.λπ. - Πλαστ. κουτί αποθ.

Καλάθια κ.λπ. - Ψάθινα καλάθια

 
Καλάθι LAREDO Π20xΜ25xΥ9cm
Καλάθι LAREDO Π20xΜ25xΥ9cm
καμπάνια

Οργανωθείτε με καλάθια, κουτιά αποθήκευσης και θήκες

Μήπως το σπίτι σας γεμίζει μαγικά με μικροαντικείμενα που καταλαμβάνουν χώρο και δημιουργούν ένα χάος; Αν ναι, η λύση στο πρόβλημα αυτό έγκειται στην πρακτική αποθήκευση. Στη JYSK θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από καλάθια, κουτιά αποθήκευσης και θήκες που σας επιτρέπουν να βάλετε τάξη και να κάνετε βέλτιστη χρήση του χώρου σας. Ανάμεσα στα είδη που μπορείτε να επιλέξετε στη JYSK περιλαμβάνονται πλαστικά και ψάθινα καλάθια, πτυσσόμενα κουτιά, πλαστικά κουτιά με καπάκια και τροχούς, κουτιά για κάτω από το κρεβάτι, κάδοι αποθήκευσης, θήκες περιοδικών και καλάθια απλύτων.

Οι πρακτικές λύσεις αποθήκευσης σας βοηθούν να κρατήσετε τα πράγματα τακτοποιημένα, αλλά επίσης σας δίνουν την ευκαιρία να διακοσμήσετε και να δώσετε στο σπίτι σας μια προσωπική πινελιά. Για το λόγο αυτό, η JYSK προσφέρει καλάθια, κουτιά αποθήκευσης και θήκες σε ένα ευρύ φάσμα μεγεθών, σχεδίων και υλικών. Είτε ψάχνετε μερικά πολύχρωμα πλαστικά κουτιά για το δωμάτιο του παιδιού σας, μοντέρνα ψάθινα καλάθια για το σαλόνι ή ένα έξυπνο κουτί για κάτω από το κρεβάτι την σκρεβατοκάμαρα, να είστε βέβαιοι ότι στην JYSK θα βρείτε μια λύση που ταιριάζει στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Τα άπλυτα ρούχα είναι επίσης μια κοινή πηγή ακαταστασίας, αλλά με ένα κομψό καλάθι απλύτων από τη JYSK, τα ρούχα σας μπορούν γρήγορα να εξαφανιστούν. Στη JYSK θα βρείτε καλάθια για άπλυτα ρούχα κατασκευασμένα από ξύλο, πλαστικό και λυγαριά σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΞΙΑΣ 5€

Visa Mastercard