Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & 

ΚΕΡΔΟΣ ΩΣ ΚΑΙ 60%
Είδη μπάνιου, ντισπένσερ, πιγκάλ, θήκη οδοντόβουρτσας, πατάκια μπάνιου
Αξεσουάρ μπάνιου, θήκη σαπουνιού & θήκη οδοντόβουρτσας
Είδη μπάνιου - πιγκάλ, θήκη οδοντόβουρτσας, δοχείο υγρού σαπουνιού

Αίσθηση spa στο μπάνιο σας

Η ημέρα σας ξεκινά με ένα αναζωογονητικό ντους και τελειώνει με ένα απολαυστικά ξεκούραστο μπάνιο; Τότε, σίγουρα χρειάζεστε βαμβακερές, απαλές και, κυρίως, απορροφητικές πετσέτες μπάνιου ή ένα μαλακό μπουρνούζι για να τυλιχτείτε.
Και φυσικά, για να μην πατάτε στα κρύα πλακάκια επιλέξτε το καινούργιο σας πατάκι μπάνιου από τη διευρυμένη γκάμα της JYSK και τοποθετήστε το μπροστά από τη μπανιέρα ή τη λεκάνη. Τα χαλάκια μπάνιου της συλλογής μας στην πλειοψηφία τους διαθέτουν αντιολισθητική ενίσχυση για να μη γλιστράτε.
Ωστόσο, για να περιορίσετε τα νερά που μπορεί να πέσουν στο πάτωμα και για να διατηρήσετε το μπάνιο σας καθαρό και στεγνό, τοποθετήστε στη μπανιέρα ή τη ντουζιέρα σας μια αδιάβροχη κουρτίνα μπάνιου, με σχέδιο ή χωρίς.    
Όμως, αν το μπάνιο για εσάς είναι ακόμα ένας χώρος που αντανακλά το προσωπικό σας στυλ, τότε ανακαλύψτε τα είδη και αξεσουάρ μπάνιου της συλλογής μας. Δώστε αίσθηση πολυτέλειας στο μπάνιο σας με μοντέρνα κεραμικά πιγκάλ, ανοξείδωτα, μεταλλικά καλάθια με πεντάλ και πήλινα δοχεία σαπουνιών ή οδοντόβουρτσας. Βέβαια, στη συλλογή μας μπορείτε να βρείτε διαφορετικά υλικά και σχέδια για να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν στο δικό σας μπάνιο. 
Δημιουργήστε στο μπάνιο σας μια αναζωογονητική, αίσθηση spa.