Αναδείξτε κάθε χώρο σας με λεπτές κουρτίνες

Επιλέξτε ελαφριές, αέρινες, λεπτές κουρτίνες διάφανες και αναδείξτε την υψηλή αισθητική του χώρου σας. Οι έτοιμες ραμμένες κουρτίνες της συλλογής μας από ελαφριά υφάσματα, τύπου γάζας και λινού, θα δώσουν στο χώρο σας την απλότητα που ψάχνατε, ενώ παράλληλα θα προσθέσουν κομψότητα σε όποιο δωμάτιο και αν σκοπεύετε να τις χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να πετύχετε ένα μοναδικό αποτέλεσμα κάνοντας αμέτρητους συνδυασμούς. Προτιμήστε απαλά χρώματα για το υπνοδωμάτιο, και πιο έντονα για το σαλόνι σας. 

25 προϊόν(τα)
    25 προϊόν(τα)

    Εσωτερικές ελαφριές κουρτίνες

    Προσθέστε έτοιμες διάφανες κουρτίνες ή ημιδιάφανες κουρτίνες στο σαλόνι ή στο γραφείο και επιτρέψτε στο φως να εισέλθει απαλά στον χώρο. Ή χρησιμοποιήστε τες ως εσωτερικές, μέσα από κουρτίνες συσκότισης, στο υπνοδωμάτιο για ένα φινετσάτο αποτέλεσμα. Συνδυάζοντας λεπτής ύφανσης κουρτίνες, με βαριές κουρτίνες ή κουρτίνες συσκότισης, δημιουργείτε διπλό φωτισμό στο δωμάτιο. Ακόμα, μπορείτε να έχετε τραβηγμένη στο πλάι τη βαριά κουρτίνα την ημέρα, για να μπαίνει το φως, ή αν δεν το επιθυμείτε να κλείνετε και τις δύο. Επιλέξτε παλ χρώματα για ένα σκανδιναβικό αποτέλεσμα στη διακόσμηση των παραθύρων σας. 

    Ανανεώστε οικονομικά το χώρο σας με μικρές αλλαγές

    Μια κουρτίνα μπορεί να αλλάξει τελείως ένα δωμάτιο. Σκεφτείτε πόσο άδειος φαίνεται ο χώρος όταν κατεβάζετε τις κουρτίνες για να τις πλύνετε. Ενώ, αμέσως ο χώρος ζεσταίνει και φωτίζει μόλις τις επανατοποθετήσετε. Επιπλέον, καθώς οι περισσότεροι συνηθίζουμε να αλλάζουμε κουρτίνες ανά σεζόν, χρησιμοποιώντας άλλες κατά την περίοδο του χειμώνα και άλλες την καλοκαιρινή περίοδο, σκεφτείτε πόσο εύκολα αλλάζει η όψη και το στυλ κάθε χώρου. Η αλλαγή κουρτινών αποτελεί έναν εύκολο και οικονομικό τρόπο για να ανανεώσετε σήμερα κιόλας το χώρο σας. Ελάτε σε ένα κατάστημα JYSK, αγγίξτε τα υφάσματα, δείτε από κοντά τα σχέδια, και επιλέξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη συλλογή τις νέες σας κουρτίνες. Ή σε μόλις λίγα βήματα, προσθέστε τες στο ηλεκτρονικό καλάθι και παραγγείλτε τες online από την άνεση του σπιτιού σας. Θυμηθείτε ότι στη JYSK διαθέτουμε διάφορα σχέδια κουρτινών, σε μεγάλη ποικιλία υφασμάτων και διαστάσεων, σε εξαιρετικά φθηνές τιμές.