Αναδείξτε κάθε χώρο σας με κουρτίνες διάφανες

Επιλέξτε ελαφριές κουρτίνες αέρινες, λεπτές ή διάφανες κουρτίνες και αναδείξτε την υψηλή αισθητική του χώρου σας. Οι έτοιμες ραμμένες κουρτίνες της συλλογής μας από ελαφριά υφάσματα, τύπου γάζας και λινού, θα δώσουν στον χώρο σας την απλότητα που ψάχνατε, ενώ παράλληλα θα προσθέσουν κομψότητα σε όποιο δωμάτιο και αν σκοπεύετε να τις χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να πετύχετε ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα κάνοντας αμέτρητους συνδυασμούς. Προτιμήστε απαλά χρώματα ή λεπτές κουρτίνες με φλοράλ σχέδια για το υπνοδωμάτιο, και διάφανες κουρτίνες μονόχρωμες σε πιο έντονα χρώματα για το σαλόνι σας. Αν διαθέτετε ένα διπλό κουρτινόξυλο και μπορείτε να συνδυάσετε περισσότερες από μία κουρτίνες, τότε, μπορείτε να τοποθετήσετε μια ελαφριά κουρτίνα και μια βαριά κουρτίνα. Αυτό θα δώσει μια αίσθηση πολυτέλειας στον χώρο σας, ενώ μπορείτε να κάνετε συχνές αλλαγές.

Εσωτερικές ελαφριές κουρτίνες παραθύρων

Προσθέστε έτοιμες διάφανες κουρτίνες ή ημιδιάφανες κουρτίνες στο σαλόνι ή στο γραφείο και επιτρέψτε στο φως να εισέλθει απαλά στον χώρο. Ή χρησιμοποιήστε τες ως εσωτερικές, μέσα από κουρτίνες συσκότισης, στο υπνοδωμάτιο για ένα φινετσάτο αποτέλεσμα. Συνδυάζοντας λεπτής ύφανσης κουρτίνες, με βαριές κουρτίνες ή κουρτίνες συσκότισης, δημιουργείτε διπλό φωτισμό στο δωμάτιο. Ακόμα, μπορείτε να έχετε τραβηγμένη στο πλάι τη βαριά κουρτίνα την ημέρα, για να μπαίνει το φως, ή αν δεν το επιθυμείτε να κλείνετε και τις δύο. Επιλέξτε παλ χρώματα για ένα σκανδιναβικό αποτέλεσμα στη διακόσμηση των παραθύρων σας. 

Ανανεώστε οικονομικά το χώρο σας με μικρές αλλαγές

Μια κουρτίνα μπορεί να αλλάξει τελείως ένα δωμάτιο. Σκεφτείτε πόσο άδειος φαίνεται ο χώρος όταν κατεβάζετε τις κουρτίνες για να τις πλύνετε. Ενώ, αμέσως ο χώρος ζεσταίνει και φωτίζει μόλις τις επανατοποθετήσετε. Επιπλέον, καθώς οι περισσότεροι συνηθίζουμε να αλλάζουμε κουρτίνες ανά σεζόν, χρησιμοποιώντας άλλες κατά την περίοδο του χειμώνα και άλλες την καλοκαιρινή περίοδο, σκεφτείτε πόσο εύκολα αλλάζει η όψη και το στυλ κάθε χώρου. Η αλλαγή κουρτινών αποτελεί έναν εύκολο και οικονομικό τρόπο για να ανανεώσετε σήμερα κιόλας το χώρο σας.

Η νέα σας κουρτίνα βρίσκεται στη συλλογή JYSK

Ελάτε σε ένα κατάστημα JYSK, αγγίξτε τα υφάσματα, δείτε από κοντά τα σχέδια, και επιλέξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη συλλογή τις νέες σας κουρτίνες. Ή σε μόλις λίγα βήματα, προσθέστε τες στο ηλεκτρονικό καλάθι και παραγγείλτε τες online από την άνεση του σπιτιού σας. Θυμηθείτε ότι στη JYSK διαθέτουμε διάφορα σχέδια κουρτινών, σε μεγάλη ποικιλία υφασμάτων και διαστάσεων, σε εξαιρετικά φθηνές τιμές. Εσείς ποια κουρτίνα θα επιλέξετε; Επιλέξτε τόσο μια κουρτίνα υπνοδωματίου, όσο και τις κουρτίνες σαλονιού και κουζίνας.