Αποκτήστε τη νέα σας JYSK βιβλιοθήκη

Για να αποκτήσετε μια πλούσια και μεγάλη συλλογή βιβλίων, χρειάζεστε σίγουρα μια όμορφη βιβλιοθήκη ή μια κομψή ραφιέρα για να τα τοποθετήσετε! Οργανώστε το γραφείο, το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο και το παιδικό δωμάτιο επιλέγοντας τη βιβλιοθήκη που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας.
Αν λατρεύετε κι εσείς τα βιβλία και θεωρείτε ότι το διαδίκτυο δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη μυρωδιά των φρεσκοτυπωμένων σελίδων ή τη σπάνια έκδοση που μόλις ανακαλύψατε στο αγαπημένο σας παλαιοβιβλιοπωλείο, τότε, είστε στο σωστό μέρος. Γιατί στη μεγάλη συλλογή μας θα βρείτε μοντέρνες βιβλιοθήκες και πρακτικά διαχωριστικά δωματίου με ράφια για να ταξινομήσετε τα βιβλία σας αλφαβητικά ή θεματικά. Έτσι, ο χώρος θα δείχνει υπέροχος, ενώ τα βιβλία σας θα έχουν μια περίοπτη θέση.

Οργανώστε το γραφείο σας με μοντέρνες βιβλιοθήκες

Για να διαβάσουμε ή να δουλέψουμε σωστά και συγκεντρωμένα χρειάζεται ο χώρος του γραφείου μας να είναι καθαρός και τακτοποιημένος. Αν το γραφείο που επιλέξατε δεν διαθέτει συρτάρια και ντουλάπια ή αν δεν είναι αρκετά, τότε επιλέξτε ένα ερμάριο τοίχου ή μια χαμηλή βιβλιοθήκη, τοποθετήστε την δίπλα στο γραφείο σας και αποθηκεύστε εκεί κάποια από τα πράγματα που χρειάζεται να έχετε άμεση πρόσβαση.
Στη γκάμα μας θα βρείτε μοντέρνες βιβλιοθήκες και μονάδες ραφιών, οι οποίες θα προσθέσουν στυλ στο χώρο, ενώ είναι πρακτικές για να οργανώσετε τα βιβλία, τα χαρτιά σας ή άλλα συναφή είδη.
Αν ακόμα δεν έχετε βρει τα κατάλληλα έπιπλα για να διαμορφώσετε το χώρο του γραφείου σας, ανακαλύψτε στη συλλογή μας ποιοτικά γραφεία και άνετες καρέκλες, και δημιουργήστε το ιδανικό περιβάλλον εργασίας ή διαβάσματος.

Όταν μια βιβλιοθήκη έγινε διαχωριστικό δωματίου

Έχετε σκεφτεί ότι το σαλόνι σας είναι πολύ μεγάλο ή τα παιδιά μεγάλωσαν αρκετά και δεν θέλουν να μοιράζονται τον ίδιο χώρο; Αν θέλετε να χωρίσετε έναν χώρο στα δύο ή να δημιουργήσετε κρυφά σημεία και να δώσετε άλλη διάσταση στο δωμάτιο, τότε, μια βιβλιοθήκη μπορεί να λειτουργήσει και ως διαχωριστικό δωματίου.
Δημιουργήστε ένα νοητό χώρισμα στο υπνοδωμάτιο των παιδιών ή στο σαλόνι τοποθετώντας στο μέσο ή στο σημείο που σας εξυπηρετεί μια βιβλιοθήκη. Έτσι, μπορείτε να διαχωρίσετε την τραπεζαρία από το καθιστικό, ενώ την ίδια ώρα μπορείτε να τοποθετήσετε τα διακοσμητικά σας ή άλλα αντικείμενα.
Τοποθετήστε στα ράφια της βιβλιοθήκης αποθηκευτικά κουτιά, πλαστικά, ξύλινα ή ψάθινα, σε διάφορα μεγέθη, για να δώσετε στυλ στο χώρο και να κρύψετε τις αποδείξεις ή μικρά αντικείμενα. Επίσης, μπορείτε να συνδυάσετε τις βιβλιοθήκες με μοντέρνα ράφια τοίχου για επιπλέον αποθηκευτικές λύσεις και εξοικονόμηση χώρου.

Μεγάλη συλλογή βιβλιοθηκών

Στη JYSK διαθέτουμε μια μεγάλη συλλογή από φθηνές, ποιοτικές βιβλιοθήκες και ραφιέρες σε διάφορες διαστάσεις και υλικά, κατάλληλες για κάθε χώρο και χρήση. Μπορείτε να επιλέξετε μια μικρή μονάδα ραφιών με 2 ή 4 τμήματα σε λευκό, γκρι ή δρύινο χρώμα, ή μεγαλύτερες μονάδες με 8 ή 16 τμήματα και να χωρέσετε περισσότερα αντικείμενα.
Ακόμα, θα βρείτε βιβλιοθήκες με 3 ή 5 ή 7 ράφια, ανάλογα με το ύψος που θέλετε να έχουν. Επιλέξτε μια μοντέρνα βιβλιοθήκη με μέταλλο και ξύλο ή μια κλασική από ξύλο ή μπαμπού. Αν προτιμάτε μια μίνιμαλ Σκανδιναβική εκδοχή τότε οι βιβλιοθήκες σε λευκό χρώμα θα δώσουν στον χώρο σας την εμφάνιση που θέλετε. Απλά μετρήστε το χώρο σας και επιλέξτε τις διαστάσεις που επιθυμείτε.
Οι βιβλιοθήκες της συλλογής μας συναρμολογούνται εύκολα, ενώ διαθέτουν στη συσκευασία τους εσώκλειστες, σαφείς οδηγίες συναρμολόγησης, καθώς και τα απαραίτητα εξαρτήματα.