Ανατομικά στρώματα αφρού με την εγγύηση JYSK

Αν αναζητάτε ένα ανατομικό στρώμα αφρού, χωρίς ελατήρια, που να προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματός σας παρέχοντας τη βέλτιστη θέση ύπνου, τότε, ανακαλύψτε τη συλλογή της JYSK. Στη συλλογή μας θα βρείτε στρώματα από αφρώδη υλικά υψηλής τεχνολογίας, όπως memory foam, high resilience foam, αφρό πολυαιθέρα και άλλα ποιοτικά υλικά.
Τα στρώματα από αφρό μνήμης, αγκαλιάζουν το σώμα σας και προσφέρουν μια μοναδική, εργονομικά κατάλληλη υποστήριξη. Η ιδιότητα του αφρού μνήμης να υποχωρεί στις πιέσεις που δέχεται, έχει ως αποτέλεσμα έναν άνετο, ευχάριστο ύπνο. Ακόμα καταπραΰνει τους πόνους στους μυς και τις αρθρώσεις και ανακουφίζει από τα κυκλοφορικά προβλήματα.
Επιλέξτε στρώματα αφρού με επένδυση από AIR αφρό, τα οποία παραμένουν δροσερά ακόμα και τις πιο ζεστές νύχτες του καλοκαιριού.

Μονό ή διπλό στρώμα;

Αναζητάτε ένα στρώμα μονό, διπλό ή ένα υπέρδιπλο στρώμα; Στη JYSK διαθέτουμε ποιοτικά στρώματα σε διάφορες διαστάσεις για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες και το κρεβάτι σας. Ακόμα, θα βρείτε αναδιπλούμενα στρώματα, τα οποία διπλώνουν και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σαν πολυθρόνα ή μεγάλο σκαμπό.
Ενδεικτικές διαστάσεις που θα βρείτε τα στρώματα της συλλογής μας:

  • 80x200 cm
  • 90x190 cm
  • 90x200 cm
  • 120x200 cm
  • 140x200 cm
  • 160x200 cm
  • 180x200 cm

Θυμηθείτε ότι αν οι ανάγκες σας διαφέρουν με αυτές του συντρόφου σας, μπορείτε να επιλέξετε δύο μονά στρώματα και ενδιάμεσα τους να βάλετε μια σφήνα στρώματος, ώστε να μην είναι αντιληπτό το κενό μεταξύ τους. Φροντίστε να απολαμβάνετε τον ύπνο σας χωρίς περιττούς συμβιβασμούς.

Σκανδιναβικής προέλευσης στρώματα αφρού WELLPUR

Ξυπνήστε ξεκούραστοι και ανανεωμένοι με WELLPUR®. Τα στρώματα και τα μαξιλάρια WELLPUR από αφρό μνήμης προσαρμόζονται με ακρίβεια στο περίγραμμα του σώματός σας, επιτρέποντας σε αυτό να ξεκουραστεί σε μια φυσική και βέλτιστη θέση. Ο αφρός μειώνει την πίεση στους μυς και τις αρθρώσεις και επιτρέπει στο αίμα να ρέει ελεύθερα, έτσι ώστε να αποφεύγεται η ένταση. Τα στρώματα και τα μαξιλάρια WELLPUR είναι κατάλληλα για όσους υποφέρουν από αλλεργίες, καθώς τα οικιακά ακάρεα σκόνης δεν μπορούν να επιζήσουν στον αφρό. Επιπλέον, τα προϊόντα με την επωνυμία WELLPUR συνοδεύονται με εγγύηση έως 25 χρόνια. Η επωνυμία WELLPUR είναι Σκανδιναβικής προέλευσης, η οποία ιδρύθηκε στη Δανία το 2003.

Για μεγαλύτερη άνεση συνδυάστε το στρώμα σας με ανωστρώματα JYSK, για μια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας.

Πώς να φροντίσετε το το στρώμα σας

Για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του στρώματός σας αρκούν μερικά απλά βήματα:

  • Θυμηθείτε να γυρίζετε το στρώμα 3-4 φορές τον χρόνο

Αν πρόκειται για στρώμα που έχει διαφορετική σκληρότητα σε κάθε μεριά, τότε, μπορείτε να το γυρίζετε περιμετρικά (πόδια-κεφάλι). Αν απολαμβάνετε την αίσθηση του στρώματος και από τις δύο πλευρές, ακόμη κι αν διαφέρει η σκληρότητα, ή αν και οι δύο πλευρές έχουν την ίδια σκληρότητα, τότε, καλό είναι να γυρίζετε το στρώμα σας και από την μία πλευρά στην άλλη.

  • Χρησιμοποιείστε επίστρωμα

Προστατεύστε το στρώμα σας με ένα επίστρωμα ή προστατευτικό κάλυμμα. Έτσι, προλαμβάνετε τη δημιουργία μικρών λεκέδων ή εισροών στο στρώμα σας από υγρά, όπως ιδρώτα, εμποδίζετε τα νεκρά κύτταρα του σώματος ή άλλους μικροοργανισμούς να διεισδύσουν στο στρώμα. Επιπρόσθετα, ένα επίστρωμα αφαιρείται και πλένεται εύκολα στο πλυντήριο, εξασφαλίζοντας ένα καθαρότερο περιβάλλον ύπνου.

  •  Αερίστε το στρώμα

Φροντίστε να κυκλοφορεί αέρας στο στρώμα, ώστε να φεύγει η υγρασία. Αφήστε το στρώμα κάθε μέρα για λίγες ώρες να "αναπνεύσει", χωρίς να στρώνετε τα κλινοσκεπάσματα.

Διαβάστε στους οδηγούς της JYSK πώς να συντηρήσετε και να φροντίσετε το στρώμα σας.