Ράγες για το κρέμασμα των ρούχων

Οι μοντέρνες ράγες ρούχων είναι το απόλυτο must για κάθε σύγχρονο σπίτι. Κρεμάστε τα πουκάμισα, για να μην τσαλακώνονται, ή τα ρούχα που θα φορέσετε αύριο στη δουλειά, για να μην τα ψάχνετε στα σκοτάδια. Θυμηθείτε να προμηθευτείτε από τη JYSK κρεμάστρες ρούχων.
Επιλέξτε μια ράγα ρούχων με ράφι στο κάτω μέρος, ώστε να βάλετε τα παπούτσια σας σε μια σειρά. Ακόμα, χρησιμοποιήστε μια κρεμαστή θήκη οργάνωσης ρούχων για τα μπλουζάκια ή τις πετσέτες σας.
Οι ράγες ρούχων είναι ιδανικές για σπίτια που δεν διαθέτουν αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους, αλλά αν οι ανάγκες σας για αποθηκευτικές λύσεις είναι μεγαλύτερες, ρίξτε μια ματιά στις ντουλάπες της JYSK.

Έξυπνες λύσεις ανοιχτής αποθήκευσης

Μία ράγα ρούχων είναι η ιδανική λύση αποθήκευσης και μπορεί να τοποθετηθεί παντού, χωρίς να καταλαμβάνει ιδιαίτερο χώρο. Αν διαθέτετε ένα studio ή ένα μικρό διαμέρισμα, τότε, η ράγα ρούχων μπορεί να αποτελέσει μέρος της διακόσμησής σας, αν επιλέξετε μια μαύρη μεταλλική, μοντέρνα ράγα ρούχων ή μία από μπαμπού.

Ακόμα, αν το σκεφτείτε πρακτικά και επιλέξετε μια ράγα ρούχων με ροδάκια, μονή ή διπλή, θα μπορείτε να τη μεταφέρετε εύκολα σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Για παράδειγμα, μπορείτε καθώς σιδερώνετε να τοποθετείτε τα σιδερωμένα ρούχα στη ράγα ρούχων μέχρι να τα βάλετε στη θέση τους.

Έπιπλα αποθήκευσης από μπαμπού

Ανακαλύψτε τη συλλογή επίπλων VANDSTED από μπαμπού, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μία ράγα ρούχων, ένα ταμπουρέ, παπουτσοθήκες, γραφείο, βιβλιοθήκη και τραπεζάκια σαλονιού. Επιλέξτε τη ράγα ρούχων και κρεμάστε τα παλτά και τις τσάντες σας στο χωλ. Έτσι, θα είναι άμεσα προσβάσιμα όταν τα θέλετε, ενώ το χωλ θα δείχνει τακτοποιημένο και μοντέρνο. Συνδυάστε τα με τη ραφιέρα της σειράς VANDSTED για να έχει το καθιστικό μας μια κομψή διακόσμηση με ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Βρείτε στο blog μας τη μοναδική σειρά επίπλων VANDSTED από μπαμπού και δώστε στο χώρο σας μοναδικό στυλ.