Όνειρα γλυκά με πάπλωμα από τη JYSK

Η επιλογή του παπλώματος είναι εξίσου σημαντική όπως και ενός στρώματος, αλλά μόλις έγινε ευκολότερη. Στη JYSK μπορείτε να βρείτε παπλώματα για κάθε εποχή, είτε επιθυμείτε ένα εξαιρετικά θερμό πάπλωμα, για τις ψυχρές μέρες, είτε ένα ελαφρύ πάπλωμα για τις δροσερές μέρες του χρόνου. Θυμηθείτε ότι η θερμοκρασία του δωματίου σας καθορίζει εάν πρέπει να επιλέξετε ένα δροσερό, ζεστό ή εξαιρετικά ζεστό πάπλωμα. Επιλέξτε το πάπλωμα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, μονό, διπλό ή υπέρδιπλο και δημιουργήστε το σωστό για εσάς περιβάλλον ύπνου.
Ανακαλύψτε στη συλλογή μας μάλλινα, βαμβακερά και πουπουλένια παπλώματα, από πούπουλα και φτερά πάπιας και χήνας, και παπλώματα με γέμισμα από ίνες. Θυμηθείτε ότι στη JYSK έχουμε πάντα μια εξαιρετική προσφορά γι' αυτό μην αργείτε, αλλάξτε σήμερα το πάπλωμά σας.

Παπλώματα JYSK

Ο καλός ύπνος είναι απαραίτητος για την ευεξία σας. Όταν ξυπνάτε και νιώθετε φρέσκοι και ξεκούραστοι, έχετε την ενέργεια να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της ημέρας. Η επιλογή του σωστού παπλώματος για εσάς είναι ένα από αυτά που πρέπει να κάνετε για να διασφαλίσετε έναν καλό, ποιοτικό ύπνο.

Πριν αγοράσετε το νέο σας πάπλωμα χρειάζεται να λάβετε υπόψη τα ακόλουθα:

  • Γέμισμα από φυσικό υλικό ή από ίνες; Το υλικό γεμίσματος είναι προσωπική προτίμηση για τον καθένα από εμάς. Στη JYSK θα βρείτε παπλώματα με φυσικό γέμισμα, όπως πούπουλα, φτερά, μαλλί και βαμβάκι, και παπλώματα με γέμισμα από ίνες, όπως σιλικονούχες ίνες, πολυεστερικές ίνες, κοίλες ίνες και άλλες. Διαβάστε στον οδηγό παπλώματος της JYSK μας περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα υλικά που χρησιμοποιούμε, καθώς επίσης το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεσή σας ώστε να σας εξηγήσει τις διαφορές των υλικών, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους.
  • Δροσερό, ζεστό η εξαιρετικά ζεστό; Η χρήση του κατάλληλου παπλώματος, θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις αϋπνίες από την εφίδρωση τις θερμές νύχτες του χρόνου, και θα σας κρατήσει ζεστούς το χειμώνα.
  • Ποια είναι η σωστή διάσταση του παπλώματος; Το ύψος σας καθορίζει το μήκος του παπλώματός σας. Κατά κανόνα, το πάπλωμα θα πρέπει να είναι 20-30 cm μακρύτερο από εσάς.

Κοιμηθείτε ξεκούραστα και ονειρεμένα, με απαλά, αφράτα παπλώματα JYSK.

Μονά, διπλά ή υπέρδιπλα παπλώματα

Στη συλλογή μας θα βρείτε το πάπλωμα στη διάσταση που το χρειάζεστε. Είτε ψάχνετε ένα βρεφικό πάπλωμα, ένα μονό παιδικό πάπλωμα, είτε ένα ημίδιπλο, διπλό ή υπέρδιπλο πάπλωμα.

Διατίθενται στις ακόλουθες διαστάσεις: 

  • 90x130 cm
  • 135x200 cm
  • 160x220 cm
  • 200x220 cm
  • 220x240 cm

Θυμηθείτε να συνδυάσετε το καινούργιο σας πάπλωμα με μοντέρνες, ποιοτικές, βαμβακερές παπλωματοθήκες.

Αντιαλλεργικά παπλώματα

Εάν είστε ευαίσθητοι στα οικιακά ακάρεα σκόνης, θα πρέπει να επιλέξετε ένα αντι-αλλεργικό πάπλωμα. Η συντριπτική πλειοψηφία των παπλωμάτων μας μπορεί να πλυθεί στους 60°C εξαλείφοντας τα οικιακά ακάρεα σκόνης. Αναζητήστε τα παπλώματα με το σήμα Nomite ή το σήμα Greenfirst, για επεξεργασία κατά των ακάρεων με φυσικά εκχυλίσματα.