Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Μωρουδιακά/Παιδικά - Παιδικά παπλώματα

Παπλώματα - Δ. Παπλ./Μαξιλάρια

Κοιμηθείτε καλά με παπλώματα από την JYSK

Ο καλός ύπνος είναι ουσιώδης για την ευεξία σας. Όταν ξυπνάτε και νιώθετε φρέσκιοι και ξεκούραστοι, έχετε την ενέργεια να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της ημέρας. Η επιλογή του σωστού παπλώματος για εσάς είναι ένα από αυτά που πρέπει να κάνετε για να διασφαλίσετε έναν καλό ύπνο.

Στη JYSK θα βρείτε μεγάλη ποικιλία παπλωμάτων και διπλών παπλωμάτων είτε με φυσικό υλικό πλήρωσης (πούπουλο και ίνες φτερών) ή με υλικό πλήρωσης με ίνες. Το υλικό πλήρωσης που προτιμάτε είναι προσωπική προτίμηση.

Πολλοί άνθρωποι κοιμούνται με το ίδιο πάπλωμα όλο το χρόνο, αλλά η χρήση δύο διαφορετικών παπλωμάτων είναι ουσιαστικά ιδανική - π.χ. ένα καλοκαιρινό πάπλωμα και ένα πιο ζεστο πάπλωμα για το χειμώνα. Η χρήση δύο εποχιακών παπλωμάτων θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις άυπνες από την εφίδρωση νύχτες του καλοκαιριού και θα σας κρατήσει ζεστούς το χειμώνα. Ταυτόχρονα, τα δύο παπλώματα θα διαρκέσουν περισσότερο από ό,τι ένα που χρησιμοποιείται όλο το χρόνο.

Υπάρχουν πολλές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε όταν έλθει η ώρα για νέο πάπλωμα. Πρέπει να έχει ίνες ή φυσικό υλικό πλήρωσης; Πρέπει να είναι διπλό πάπλωμα; Πόσο ζεστό πρέπει να είναι το πάπλωμα; Και πόσο μεγάλο πρέπει να είναι; Επισκεφθείτε το τοπικό κατάστημα JYSK, όπου μπορείτε να λάβετε όλες τις συμβουλές και την καθοδήγηση που χρειάζεστε. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την ιστοσελίδα μας και την πληθώρα οδηγών που θα βρείτε εκεί.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΞΙΑΣ 5€

Visa Mastercard