Σκαμπό μπαρ και τραπέζια Σκανδιναβικού σχεδιασμού

Ανεβάστε τον πήχη στην επίπλωση με σκαμπό μπαρ και τραπέζια μπαρ από τη συλλογή JYSK. Απολαύστε το φαγητό σας με στυλ ή σερβίρετε ένα ποτό στους φίλους σας. Στη συλλογή μας τα σκαμπό και τα τραπέζια μπαρ διακρίνονται για τον σχεδιασμό τους και την υψηλή τους ποιότητα. Έτσι, τόσο απλά μπορείτε να αλλάξετε ύφος στο σαλόνι σας. Επιλέξτε σκαμπό μπαρ με επένδυση από βελούδινα υφάσματα για επιπλέον άνεση και στυλ.

Σκαμπό μπαρ και στην κουζίνα

Έχετε έναν ψηλό πάγκο στην κουζίνα ή ένα πάσο; Προσθέστε ψηλά σκαμπό μπαρ, με ρυθμιζόμενο ύψος ή σταθερά, και απολαύστε εκεί το πρωινό ή το φαγητό σας. Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα μοντέρνο και πρακτικό, καθώς, δεν θα χρειαστείτε επιπλέον τραπέζι, ενώ θα είστε κοντά στην κουζίνα. Συνδυάστε τις καρέκλες μπαρ που ταιριάζουν στον χώρο, επιλέγοντας από τη συλλογή μας με δερματίνη ή ανθεκτικό ύφασμα σε λευκό, καφέ ή σκούρο γκρι χρώμα, ή με πλεκτή επιφάνεια σε φυσική απόχρωση.

Είναι τραπέζι μπαρ ή το νέο σας γραφείο;

Εσείς τι σκέφτεστε όταν βλέπετε ένα τραπέζι μπαρ; Είναι μόνο για φαγητό ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πάγκος εργασίας ή ως το νέο σας γραφείο. Υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν ότι το να δουλεύουν σε σχεδόν όρθια θέση είναι πιο αναπαυτικό και παραγωγικό. Αν δεν είστε σίγουροι ακόμα μπορείτε να κάνετε μια δοκιμή. Άλλωστε τα σκαμπό μπαρ της συλλογής μας είναι άνετα για να μπορείτε να κάνετε διαλείμματα και να κάθεστε. Η εναλλαγή σίγουρα θα βοηθήσει. Σε κάθε περίπτωση αν δεν σας ικανοποιήσει ως γραφείο, μπορείτε πάντα να το χρησιμοποιήσετε για αυτό που προορίζεται, δηλαδή για τραπέζι μπαρ.

Δημιουργήστε το δικό σας σετ μπαρ

Βρείτε στη JYSK τραπέζια μπαρ, από deco καπλαμά ή μασίφ δρυ με θερμικό γυαλί, συνδυάστε τα με τα σκαμπό μπαρ της αρεσκείας σας και δημιουργήστε το δικό σας μπαρ στο σπίτι. Ένα σετ μπαρ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πίνετε τα ποτά σας με τους φίλους ή να τρώτε με τους αγαπημένους σας. Επιλέξτε για το λόγο αυτό άνετα σκαμπό μπαρ, με πλάτη ή χωρίς, και απολαύστε κάθε ώρα της ημέρας.

Θα βρούμε σκαμπό στο μπαρ;

Προσθέστε ένα μοντέρνο σετ μπαρ, με ψηλό τραπέζι και μοντέρνα σκαμπό μπαρ, και δώστε στα βράδια σας αυτό που τους αξίζει. Δημιουργήστε το πιο in bar της πόλης και μεταφέρετε τη διασκέδαση στο σπίτι, μετατρέποντας εκείνη τη γωνιά του σαλονιού σε πριβέ μπαρ υψηλών προδιαγραφών και με λίστα προτεραιότητας καλεσμένων. Για να μην αναρωτιέστε αν θα βρείτε θέση στο μπαρ για να καθίσετε.