Ώρα για παιχνίδι και άσκηση σε ένα τραμπολίνο

Η χαρά και το παιχνίδι μεταφέρονται στον κήπο μας με τα υπέροχα τραμπολίνα που θα βρείτε στη γκάμα μας. Αγοράστε σήμερα ένα ποιοτικό και οικονομικό τραμπολίνο οικιακής χρήσης, κατάλληλα ενισχυμένο με δίχτυ ασφαλείας, και δώστε την ευκαιρία στους μικρούς σας φίλους να απολαύσουν αμέτρητες ώρες διασκέδασης, χωρίς κίνδυνο. Η γκάμα μας περιλαμβάνει τραμπολίνα διαφόρων μεγεθών, με προστατευτικά στρώματα και τα κατάλληλα αξεσουάρ για την εξασφάλιση της απόλυτης ασφάλειας. Κάθε τραμπολίνο είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει ασφάλεια και ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ατελείωτες ώρες χαράς και παιχνιδιού. Και επειδή το παιχνίδι δεν έχει ηλικιακό όριο, αναζητήστε και εσείς στις οδηγίες των προϊόντων το επιτρεπόμενο βάρος χρήστη. Τέλος, θυμηθείτε πως το τραμπολίνο προσφέρει καλή άσκηση τόσο για παιδιά, όσο και για ενήλικες και μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική για μια επίσκεψη στο γυμναστήριο. Αναπηδήστε με ασφάλεια στα τραμπολίνα της JYSK.

Πώς να επιλέξετε το σωστό τραμπολίνο

Διαβάστε τις συμβουλές μας για να κάνετε τη σωστή επιλογή τραμπολίνου. Αρχικά, πρέπει να αποφασίσετε που θα το τοποθετήσετε, ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο μέγεθος. Αποφύγετε μέρη του κήπου με σκληρή επιφάνεια, όπως τσιμέντο ή πλακάκια και προτιμήστε να το τοποθετήσετε σε μια μαλακή επιφάνεια. Κατόπιν, σκεφτείτε ποιος θα χρησιμοποιεί το τραμπολίνο για να ελέγξετε το επιτρεπόμενο βάρος χρήστη. Τέλος, φροντίστε το τραμπολίνο που θα επιλέξετε να περιλαμβάνει προστατευτικό δίκτυ ασφαλείας, προστατευμένα ελατήρια και λείες συγκολλήσεις στο μεταλλικό σκελετό του.

Για περισσότερες χρήσιμες συμβουλές διαβάστε στο blog μας τι να προσέξετε πριν αγοράσετε το νέο σας τραμπολίνο.

Γνωρίζατε τα οφέλη άσκησης σε τραμπολίνο;

Είναι βέβαιο ότι όλοι έχουμε εντυπωσιαστεί με τις φιγούρες όσων αναπηδούν σε ένα τραμπολίνο. Όμως, δεν είναι τυχαίο ότι η αναπήδηση σε τραμπολίνο περιλαμβάνεται στα ολυμπιακά αθλήματα γυμναστικής. 'Ισως, πρώτα, θα ήταν καλό να εξασκηθείτε ή να μάθετε αν σας αρέσει αυτό το είδος γυμναστικής.

Αγοράστε ένα ποιοτικό τραμπολίνο κήπου από τη μεγάλη συλλογή της JYSK και απολαύστε διασκεδαστικές στιγμές με τους φίλους σας ή τα παιδιά σας. Άλλωστε μελέτες έχουν δείξει ότι τα άλματα σε τραμπολίνο βελτιώνουν τη στάση του σώματος, ενισχύουν τις μαθησιακές δεξιότητες και σίγουρα βοηθούν τα παιδιά, αλλά και τους μεγάλους, να αποκτήσουν αυτοεκτίμηση. 

Διαβάστε τα οφέλη της προπόνησης σε τραμπολίνο στο blog μας.