Ώρα για παιχνίδι σε ένα τραμπολίνο

Η χαρά και το παιχνίδι μεταφέρονται στον κήπο μας με τα υπέροχα τραμπολίνα που θα βρείτε στη γκάμα μας. Αγοράστε σήμερα ένα ποιοτικό και οικονομικό τραμπολίνο οικιακής χρήσης, κατάλληλα ενισχυμένο με δίχτυ ασφαλείας, και δώστε την ευκαιρία στους μικρούς σας φίλους να απολαύσουν αμέτρητες ώρες διασκέδασης, χωρίς κίνδυνο. Και επειδή το παιχνίδι δεν έχει ηλικιακό όριο, αναζητήστε στις οδηγίες των προϊόντων το επιτρεπόμενο βάρος χρήστη. Αναπηδήστε με ασφάλεια στα τραμπολίνα της JYSK!

8 προϊόν(τα)
  8 προϊόν(τα)

  Πώς να επιλέξετε το σωστό τραμπολίνο

  Πριν αγοράσετε ένα τραμπολίνο διαβάστε τις συμβουλές μας για να κάνετε τη σωστή επιλογή. Αρχικά, θα πρέπει να έχετε αποφασίσει που θα το τοποθετήσετε, ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο μέγεθος. Θυμηθείτε ότι θα πρέπει το έδαφος να είναι μαλακό, για να μην υπάρχει κίνδυνος να πέσετε σε σκληρή επιφάνεια, άρα αποφύγετε μέρη του κήπου που έχουν κάποιο σκληρό υλικό, όπως τσιμέντο ή πλακάκια. Κατόπιν, σκεφτείτε ποιος θα χρησιμοποιεί το τραμπολίνο για να ελέγξετε το επιτρεπόμενο βάρος χρήστη. Τέλος, φροντίστε το τραμπολίνο που θα επιλέξετε να είναι ασφαλές, περιλαμβάνοντας προστατευτικό δίκτυ ασφαλείας, προστατευμένα ελατήρια και λείες συγκολλήσεις στο μεταλλικό σκελετό του.

  Για περισσότερες χρήσιμες συμβουλές διαβάστε στο blog μας τι να προσέξετε πριν αγοράσετε το νέο σας τραμπολίνο.

  Γνωρίζατε τα οφέλη άσκησης σε τραμπολίνο;

  Είναι βέβαιο ότι όλοι έχουμε εντυπωσιαστεί με τις ασκήσεις και τις φιγούρες όσων αναπηδούν σε ένα τραμπολίνο, και κάποιοι έχουμε προσπαθήσει να τις μιμηθούμε, ενώ κάποιο άλλοι δεν έχουμε τολμήσει ακόμα. Όμως, δεν είναι τυχαίο ότι η αναπήδηση σε τραμπολίνο περιλαμβάνεται στα ολυμπιακά αθλήματα γυμναστικής. Λίγο πριν γίνεται πρωταθλητής, ίσως θα ήταν καλό να εξασκηθείτε ή να μάθετε αν σας αρέσει αυτό το είδος γυμναστικής. 

  Αγοράστε ένα ποιοτικό τραμπολίνο κήπου από τη μεγάλη συλλογή της JYSK και απολαύστε διασκεδαστικές στιγμές με τους φίλους σας ή τα παιδιά σας. Άλλωστε μελέτες έχουν δείξει ότι τα άλματα σε τραμπολίνο βελτιώνουν τη στάση του σώματος, ενισχύουν τις μαθησιακές δεξιότητες και σίγουρα βοηθούν τα παιδιά, αλλά και τους μεγάλους, να αποκτήσουν αυτοεκτίμηση. 

  Διαβάστε τα οφέλη της προπόνησης σε τραμπολίνο στο blog μας.