Κουρτίνες βουάλ, αέρινες όπως ένα πέπλο

Ανάμεσα στη μεγάλη συλλογή κουρτινών μας θα ξεχωρίσετε σίγουρα τις αέρινες, ημιδιαφανείς κουρτίνες βουάλ. Πρόκειται για ελαφριές κουρτίνες, λεπτής ύφανσης, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνες τους ή ως εσωτερικές κουρτίνες σε συνδυασμό με πιο βαριά υφάσματα. Επιτρέψτε στο φως να περάσει απαλά στο χώρο σας, όπως ένα πέπλο. Η σύγκριση, όπως και η ονομασία των κουρτινών δεν είναι τυχαία, καθώς ο όρος βουάλ προέρχεται από τη γαλλική λέξη voile, που σημαίνει πέπλο. 

21 προϊόν(τα)
  21 προϊόν(τα)

  Κουρτίνες βουάλ

  Η νέα σας κουρτίνα βουάλ & η διάστασή της

  Δεν αναφερόμαστε στη διάσταση που θα δώσει στο χώρο σας μια ανάλαφρη κουρτίνα βουάλ, αλλά στις πραγματικές διαστάσεις που θα έχει. Θυμηθείτε να μετρήσετε την απόσταση από το κουρτινόξυλο ή τη ράγα ως το πάτωμα, ή το ύψος που θέλετε να έχει η κουρτίνα σας. Ένας εύκολος τρόπος είναι να μετρήσετε την κουρτίνα που διαθέτετε ήδη, αλλά σε κάθε περίπτωση θυμηθείτε ότι μπορείτε εύκολα να φέρετε μια κουρτίνα στα μέτρα σας, αν έχει πέσει μακριά. 

  Η συλλογή κουρτινών βουάλ της JYSK διατίθενται στις ακόλουθες διαστάσεις:

  • Π110 x Υ175 cm & Π140 x Υ175 cm
  • Π140 x Υ245 cm
  • Π140 x Υ300 cm, Π145 x Υ300 cm, Π280 x Υ300 cm

  Επιλέξτε εξαιρετικής ποιότητας κουρτίνες από τη JYSK

  Στη JYSK, επιλέγουμε υφάσματα τα οποία πλένονται και σιδερώνονται εύκολα, εξασφαλίζοντας έτσι ότι οι νέες σας κουρτίνες δεν θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα. Όταν πλένετε τις κουρτίνες θυμηθείτε να χρησιμοποιείτε προγράμματα πλυσίματος για ευαίσθητα υφάσματα, με χαμηλές στροφές στιψίματος και υψηλό επίπεδο νερού για την προστασία του υφάσματος. Αν επιλέξετε έτοιμες ραμμένες κουρτίνες, που διαθέτουν ετικέτα με οδηγίες φροντίδας, θυμηθείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες. Σε διαφορετική περίπτωση βρείτε χρήσιμες συμβουλές πλυσίματος στους οδηγούς της JYSK.