Είδη αποθήκευσης ή μοντέρνα διακόσμηση;

Στη JYSK διαθέτουμε διάφορα είδη που μπορούν να σας χρησιμεύσουν ως αποθηκευτικές λύσεις. Μεταξύ άλλων, θα βρείτε τρόλεϊ τροφίμων ή τροχήλατα τραπεζάκια, παραβάν και μοντέρνα ντουλάπια τοίχου.
Χρησιμοποιήστε ένα μοντέρνο τροχήλατο τραπεζάκι για να σερβίρετε το πρωινό στο υπνοδωμάτιο ή τοποθετήστε τα πινέλα και τα εργαλεία ζωγραφικής σας, δημιουργώντας έναν μοναδικό καμβά στη διακόσμηση του σπιτιού σας. 
Εσείς είδατε τα νέα ντουλάπια τοίχου της συλλογής μας σε διάφορα χρώματα; Διαθέτουν γυάλινο πορτάκι για να βλέπετε τι έχουν μέσα. Τι θα λέγατε να βάλετε τις κούπες στην κουζίνα;

Δημιουργήστε το δικό σας dressing room

Μπορείτε να φτιάξετε στο υπνοδωμάτιο σας το προσωπικό σας μπουντουάρ με ένα έπιπλο τουαλέτας, ένα παραβάν και μια ράγα ρούχων. Αλλάξτε, δοκιμάστε ρούχα πριν βγείτε, βαφτείτε ή χτενίστε τα μαλλιά σας μπροστά από τον καθρέφτη, κι όλα αυτά χωρίς να πηγαίνετε από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Χρησιμοποιήστε το παραβάν για να αλλάζετε τα ρούχα σας χωρίς να είστε σε κοινή θέα, κρεμάστε τα στη ράγα ρούχων προσωρινά μέχρι να τα τακτοποιήσετε και πάλι στην ντουλάπα, και καθίστε στο σκαμπό μπροστά από τον καθρέφτη για να ολοκληρώσετε το μακιγιάζ σας.
Αλλά, σκεφτείτε και αυτό! Ενώ ένα παραβάν είναι λογικό να ταιριάζει στο υπνοδωμάτιο, έχετε σκεφτεί να το χρησιμοποιήσετε για να χωρίσετε έναν χώρο του σπιτιού; Τοποθετήστε το στο σαλόνι και διαχωρίστε το χώρο που τρώτε με αυτόν του καθιστικού.

Οι λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά

Είναι οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά σε ένα σπίτι, τόσο στη διακόσμησή του, όσο και στην αποθήκευση. Τι θα λέγατε αν αυτά μπορούν να συνδυαστούν; Ξεχάστε τα περιοδικά κάτω από το τραπεζάκι ή στο πάτωμα δίπλα από το κρεβάτι. Βάλτε στον τοίχο τη μοντέρνα βάση περιοδικών της συλλογής μας σε χρυσό χρώμα και δώστε στυλ στον χώρο, ενώ παράλληλα απαλλάσσεστε από την ακαταστασία που μπορεί να προκαλούσαν ως σήμερα. Ή βάλτε έναν πίνακα ανακοινώσεων και κρεμάστε σημειώματα ή εκκρεμείς λογαριασμούς και ραντεβού. Μπορεί να λειτουργήσει σαν υπενθύμιση για όσα έχετε να κάνετε, ώστε να μην τα ξεχάσετε. Η χρήση ενός είδους μπορεί να εξυπηρετεί πολλούς σκοπούς. Βρείτε πώς θα σας εξυπηρετήσουν, χωρίς να κάνετε εκπτώσεις στο στυλ.