Είδη αποθήκευσης ή μοντέρνα διακόσμηση;

Στη JYSK διαθέτουμε διάφορα είδη που μπορούν να σας χρησιμεύσουν ως αποθηκευτικές λύσεις. Μεταξύ άλλων, θα βρείτε τρόλεϊ τροφίμων ή τροχήλατα τραπεζάκια, παραβάν και κρεμάστρα δαπέδου για τα σακάκια. Αλλά μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στους καλόγερους ρούχων.
Χρησιμοποιήστε ένα μοντέρνο τροχήλατο τραπεζάκι για να σερβίρετε το πρωινό στο υπνοδωμάτιο ή τοποθετήστε τα πινέλα και τα εργαλεία ζωγραφικής σας, δημιουργώντας έναν μοναδικό καμβά στη διακόσμηση του σπιτιού σας. 
Εσείς είδατε το νέο ντουλάπι τοίχου TREND; Μόλις προστέθηκε στη συλλογή μας και έχει γυάλινο πορτάκι για να βλέπετε τι έχει μέσα. Τι θα λέγατε να βάλετε τις κούπες στην κουζίνα;

    Δημιουργήστε το δικό σας dressing room

    Μπορείτε να φτιάξετε στο υπνοδωμάτιο σας το προσωπικό σας μπουντουάρ με ένα έπιπλο τουαλέτα, με ένα παραβάν και μια ράγα ρούχων. Αλλάξτε, δοκιμάστε ρούχα πριν βγείτε, βαφτείτε ή χτενίστε τα μαλλιά σας μπροστά από τον καθρέφτη, κι όλα αυτά χωρίς να πηγαίνετε από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Χρησιμοποιήστε το παραβάν για να αλλάζετε τα ρούχα σας χωρίς να είστε σε κοινή θέα, κρεμάστε τα στη ράγα ρούχων προσωρινά, μέχρι να τα τακτοποιήσετε και πάλι στην ντουλάπα, και καθίστε στο σκαμπό μπροστά από τον καθρέφτη για να ολοκληρώσετε το μακιγιάζ σας.

    Αλλά, σκεφτείτε και αυτό! Ενώ ένα παραβάν είναι λογικό να ταιριάζει στο υπνοδωμάτιο, έχετε σκεφτεί να το χρησιμοποιήσετε για να χωρίσετε έναν χώρο του σπιτιού; Τοποθετήστε το στο σαλόνι και διαχωρίστε το χώρο που τρώτε με αυτόν του καθιστικού.