Η νέα σας καρέκλα gaming βρίσκεται στη JYSK

Μια αναπαυτική gaming καρέκλα είναι απαραίτητη, για να απολαμβάνετε το νέο σας game στον υπολογιστή, να σερφάρετε στο διαδίκτυο ή να εργάζεστε καθισμένοι σε βέλτιστη θέση. Ρυθμίστε το ύψος της νέας σας καρέκλας gaming, ώστε να βρίσκεστε στο κατάλληλο ύψος με την οθόνη του υπολογιστή, ακουμπήστε το κεφάλι σας στο ειδικό στήριγμα, που διαθέτουν οι καρέκλες gaming, και ετοιμαστείτε να χαλαρώσετε παίζοντας το αγαπημένο σας online παιχνίδι. Οι καρέκλες gaming ταιριάζουν απόλυτα σε ένα νεανικό ή φοιτητικό δωμάτιο, αλλά είναι ιδανικές και για εσάς που δουλεύετε αρκετές ώρες μπροστά στον υπολογιστή. Απλά επιλέξτε το χρώμα και το σχέδιο που ταιριάζει στον χώρο και το στυλ σας, είτε προτιμάτε μία κλασική καρέκλα γραφείου gaming σε μαύρο χρώμα, είτε σας αρέσει μία πιο μοντέρνα εκδοχή με γκρι, πράσινα ή μπλε στοιχεία.

15 προϊόν(τα)
  15 προϊόν(τα)

  Πώς να επιλέξετε καρέκλα gaming

  Πριν αγοράσετε τη νέα σας καρέκλα gaming ή ένα καινούργιο γραφείο gaming είναι απαραίτητο να λάβετε υπόψη σας μερικά βασικά χαρακτηριστικά, όπως αν διαθέτουν ρυθμιζόμενο ύψος, καθώς τόσο το ύψος ενός γραφείου, όσο και της καρέκλας, είναι καλό να προσαρμόζονται στις ανάγκες του χρήστη. Ακόμα, μια καρέκλα gaming χρειάζεται να διαθέτει ένα άνετο κάθισμα, ρυθμιζόμενους βραχίονες, αλλά και ρυθμιζόμενη πλάτη, ώστε να μπορείτε να την προσαρμόσετε στις δικές σας προτιμήσεις και ανάγκες. Θυμηθείτε όταν κάθεστε στο γραφείο να έχετε την οθόνη στη σωστή κλίση και το πληκτρολόγιο στη σωστή θέση, ώστε να μην ανασηκώνετε τους ώμους σας ή να μη σκύβετε. 

  Διαβάστε στο blog μας 7 συμβουλές για το πώς να επιλέξετε το κατάλληλο gaming γραφείο και την κατάλληλη gaming καρέκλα.  

  Έπιπλα gaming με την ποιότητα JYSK

  Δημιουργήστε σήμερα το τέλειο περιβάλλον για τα game sessions με έπιπλα gaming από τη συλλογή JYSK. Επιλέξτε το νέα σας gaming γραφείο, με τεχνικά χαρακτηριστικά όπως ρυθμιζόμενο ύψος, led φωτισμό, θέση στήριξης για τα ακουστικά ή θήκη για ποτήρι, συνδυάστε το με την κατάλληλη για εσάς καρέκλα gaming και ζήστε την απόλυτη εμπειρία gaming. Στη συλλογή μας θα βρείτε μοντέρνες και αναπαυτικές καρέκλες gaming και πρακτικά gaming γραφεία, σε προσιτές τιμές. Ώρα να αποκτήσετε τα δικά σας έπιπλα gaming από τη JYSK.

  Τι λένε οι gamers για τις gaming καρέκλες;

  Ποιος γνωρίζει καλύτερα τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει μια gaming καρέκλα, αν όχι οι ίδιοι οι gamers; Οι λάτρεις των games περνούν ατελείωτες ώρες μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή τους, χρειάζεται να μένουν συγκεντρωμένοι και να μην επηρεάζονται από εξωγενείς παράγοντες, όπως για παράδειγμα μια άβολη καρέκλα, το έντονο φως και οι αντανακλάσεις στην οθόνη ή μικρο-ατυχήματα με αναψυκτικά που μπορεί να αποβούν μοιραία. 
  Γι' αυτούς και πολλούς ακόμα λόγους, θεωρούν ότι μια καρέκλα gaming χρειάζεται να είναι άνετη και να διαθέτει εργονομικά χαρακτηριστικά, όπως ρυθμιζόμενους βραχίονες, ρυθμιζόμενο ύψος και μη διαβαθμισμένο μηχανισμό ανάκλισης, για να εκτονώνεται η πίεση στην πλάτη και στον αυχένα. Ακόμα, μια gaming καρέκλα γραφείου πρέπει να προσφέρει ενισχυμένη υποστήριξη, για να αποφεύγεται η κόπωση, και να προσαρμόζεται στις ανάγκες του χρήστη.