Μοντέρνες κονσόλες σαλονιού & τουαλέτες κρεβατοκάμαρας

Ανακαλύψτε σήμερα στη JYSK μοντέρνα έπιπλα εισόδου κονσόλες ή την καινούργια σας τουαλέτα κρεβατοκάμαρας. Δημιουργήστε μια πρακτική γωνιά με στυλ ή το προσωπικό σας μπουντουάρ.
Μία μοντέρνα, μίνιμαλ, μεταλλική κονσόλα σαλονιού μπορεί να τοποθετηθεί στην είσοδο του σπιτιού για να αφήνετε εκεί τα κλειδιά σας, καθώς και άλλα μικρά αντικείμενα στα οποία χρειάζεστε καθημερινή, άμεση πρόσβαση. Επίσης, μπορείτε να μετατρέψετε μία κονσόλα έπιπλο σε ένα μοντέρνο σεκρετέρ στο γραφείο σας ή στο χωλ και να οργανώσετε την αλληλογραφία σας. Ακόμα, μπορείτε να επιλέξετε μια πιο κλασική κονσόλα για να τη βάλετε στο υπνοδωμάτιο και σε συνδυασμό με τον κατάλληλο καθρέφτη, να τη μετατρέψετε στο προσωπικό σας μπουντουάρ. Ή απλά να επιλέξετε μια τουαλέτα έπιπλο με ενσωματωμένο καθρέφτη από τη συλλογή μας.

5 Προϊόν(τα)
  5 Προϊόν(τα)

  Τραπεζαρία - Τραπέζια κονσόλες

  Φινετσάτες κονσόλες έπιπλα εισόδου & σαλονιού

  Τα χαρακτηριστικά του Σκανδιναβικού σχεδιασμού είναι οι μίνιμαλ γραμμές, η φινέτσα και τα κομψά χαρακτηριστικά σε όλα τα είδη επίπλων. Οι κονσόλες εισόδου της συλλογής μας δεν θα μπορούσαν να διαθέτουν κάτι λιγότερο από αυτά τα στοιχεία. Έτσι, επιλέξαμε κονσόλες με λιτές γραμμές σε τυπικά χρώματα του μινιμαλισμού, όπως λευκό, μαύρο, δρύινο ή με χρυσές λεπτομέρειες. Βρείτε τη δική σας κονσόλα από μπαμπού, μέταλλο, θερμικό γυαλί, μασίφ ξύλο, MDF και άλλα ποιοτικά υλικά, και τοποθετήστε την στο χωλ, το καθιστικό ή το υπνοδωμάτιο για να δώσετε μια εξεζητημένη εμφάνιση στον χώρο.

  Γυναικεία τουαλέτα κρεβατοκάμαρας

  Βρείτε στη συλλογή μας το vintage έπιπλο τουαλέτας MALLING ή τη minimal τουαλέτα SAKSILD, με ενσωματωμένο καθρέφτη και συρτάρια, για να φυλάσσετε τα αξεσουάρ και τα προϊόντα μακιγιάζ σας. Είναι ένας ιδιαίτερα vintage τρόπος για να αξιοποιήσετε εκείνη τη γωνιά στο δωμάτιο, αλλά ταυτόχρονα είναι και διαχρονικός. 
  Ακόμα, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα έπιπλο τουαλέτας στο κοριτσίστικο υπνοδωμάτιο και να δημιουργήσετε μια παραμυθένια διακόσμηση. Η μικρή σας θα μπορεί να αποθηκεύει τα αξεσουάρ των μαλλιών της και τις βούρτσες της ή να καθρεφτίζεται όταν φοράει τα καλά της.