Μοντέρνες κονσόλες σαλονιού στη JYSK

Ανακαλύψτε σήμερα στη JYSK μοντέρνα έπιπλα εισόδου και κονσόλες σαλονιού Δημιουργήστε μια πρακτική γωνιά με στυλ με μία μοντέρνα, μίνιμαλ, μεταλλική κονσόλα σαλονιού. Τοποθετήστε την στην είσοδο του σπιτιού για να αφήνετε εκεί τα κλειδιά σας, καθώς και άλλα μικρά αντικείμενα στα οποία χρειάζεστε καθημερινή, άμεση πρόσβαση. Επίσης, μπορείτε να μετατρέψετε μία κονσόλα έπιπλο σε ένα μοντέρνο σεκρετέρ στο γραφείο σας ή στο χωλ και να οργανώσετε την αλληλογραφία σας.

4 προϊόν(τα)
  4 προϊόν(τα)

  Η καινούργια σας τουαλέτα κρεβατοκάμαρας

  Βρείτε σήμερα την καινούργια σας τουαλέτα κρεβατοκάμαρας και δημιουργήστε το προσωπικό σας μπουντουάρ. Στη συλλογή μας διαθέτουμε έπιπλα τουαλέτας με ενσωματωμένο καθρέφτη και συρτάρια, για την καθημερινή σας φροντίδα. Φτιάξτε τα μαλλιά ή το μακιγιάζ σας και οργανώστε τα είδη που χρειάζονται για ένα υπέροχο οπτικό αποτέλεσμα. Ακόμα, μπορείτε να επιλέξετε μια πιο κλασική κονσόλα για να τη βάλετε στο υπνοδωμάτιο σε συνδυασμό με τον κατάλληλο καθρέφτη.

  Γυναικεία τουαλέτα κρεβατοκάμαρας

  Βρείτε στη συλλογή μας το vintage έπιπλο τουαλέτας MALLING ή τη minimal τουαλέτα SAKSILD, με ενσωματωμένο καθρέφτη και συρτάρια. Είναι ένας ιδιαίτερα vintage τρόπος για να αξιοποιήσετε εκείνη τη γωνιά στο δωμάτιο, αλλά ταυτόχρονα είναι και διαχρονικός. 
  Ακόμα, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα έπιπλο τουαλέτας στο κοριτσίστικο υπνοδωμάτιο και να δημιουργήσετε μια παραμυθένια διακόσμηση. Η μικρή σας θα μπορεί να αποθηκεύει τα αξεσουάρ των μαλλιών της και τις βούρτσες της ή να καθρεφτίζεται όταν φοράει τα καλά της.

  Φινετσάτες κονσόλες έπιπλα εισόδου & σαλονιού

  Τα χαρακτηριστικά του Σκανδιναβικού σχεδιασμού είναι οι μίνιμαλ γραμμές, η φινέτσα και τα κομψά χαρακτηριστικά σε όλα τα είδη επίπλων. Οι κονσόλες εισόδου της συλλογής μας δεν θα μπορούσαν να διαθέτουν κάτι λιγότερο από αυτά τα στοιχεία. Έτσι, επιλέξαμε κονσόλες με λιτές γραμμές σε τυπικά χρώματα του μινιμαλισμού, όπως μαύρο, δρύινο ή με χρυσές λεπτομέρειες. Βρείτε τη δική σας κονσόλα από μπαμπού, μέταλλο, θερμικό γυαλί, μασίφ ξύλο, MDF και άλλα ποιοτικά υλικά, και τοποθετήστε την στο χωλ, στο καθιστικό ή στο υπνοδωμάτιο για να δώσετε μια εξεζητημένη εμφάνιση στον χώρο.