Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Δώστε χρώμα στο κρεβάτι σας

Αν σας αρέσουν τα μονόχρωμα σεντόνια, αλλά θέλετε να δώσετε λίγο ακόμα χρώμα στην κρεβατοκάμαρα σας, τότε επιλέξτε να προσθέσετε στα μαξιλάρια σας πολύχρωμες μαξιλαροθήκες, με σχέδια ή με κάποιο μήνυμα, όπως οι μοδάτες HIS HERS μαξιλαροθήκες, οι οποίες θα "δηλώσουν" ποια είναι η δική της και ποια η δική του μεριά στο κρεβάτι. Ακόμα, πολλές φορές διαθέτουμε περισσότερα μαξιλάρια από δύο, και έτσι τα σετ σεντονιών που συνήθως περιλαμβάνουν δυο μαξιλαροθήκες δεν μας αρκούν. Γι' αυτό επιλέξτε, κάποια μονόχρωμη που να ταιριάζει με τα κλινοσκεπάσματά σας, για τις υπόλοιπες μαξιλάρες σας. 
Στη JYSK διαθέτουμε βαμβακερές μαξιλαροθήκες σε διάφορες διαστάσεις, αλλά και καλύμματα μαξιλαριών από αδιάβροχο υλικό, τα οποία δρουν προστατευτικά.
Σκεφτείτε ότι οι μαξιλαροθήκες είναι ένας απλός και οικονομικός τρόπος να δώσετε στυλ στην κρεβατοκάμαρά σας.  

Μαξιλαροθήκες για κάθε διάθεση και κάθε διάσταση

Στη JYSK ανανεώνουμε συνεχώς τη συλλογή μας σε όλα τα είδη σπιτιού. Έτσι, μπορείτε να αναζητήσετε τα νέα μας σχέδια σε μαξιλαροθήκες, ώστε να φρεσκάρετε ανά διαστήματα το υπνοδωμάτιο σας.

Διαθέτουμε μαξιλαροθήκες σε διάφορες ποιότητες και υλικά, όπως βαμβακερές. Επιπλέον, έχουμε διαφορετικά μεγέθη, για να ταιριάζουν στις περισσότερες διαστάσεις των μαξιλαριών, όπως 50x70 εκατοστά που είναι και μια κλασική διάσταση.  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Visa Mastercard