Απαλές μαξιλαροθήκες σε διάφορα χρώματα & μεγέθη

Προσθέστε στα μαξιλάρια σας πολύχρωμες ή μονόχρωμες μαξιλαροθήκες από ποιοτικά υλικά. Αν σας αρέσουν τα μονόχρωμα σεντόνια, αλλά θέλετε να δώσετε λίγο χρώμα στην κρεβατοκάμαρα σας, τότε, επιλέξτε μαξιλαροθήκες με σχέδια. Ακόμα, πολλές φορές διαθέτουμε περισσότερα μαξιλάρια από δύο και έτσι δε μας καλύπτουν τα σετ σεντονιών, που συνήθως περιλαμβάνουν δυο μαξιλαροθήκες. Γι' αυτό επιλέξτε κάποια μονόχρωμη μαξιλαροθήκη, που να ταιριάζει με τα κλινοσκεπάσματά σας, για τις υπόλοιπες μαξιλάρες σας. 
Στη JYSK διαθέτουμε βαμβακερές μαξιλαροθήκες σε διάφορες διαστάσεις, αλλά και καλύμματα μαξιλαριών από αδιάβροχο υλικό, τα οποία δρουν προστατευτικά. Σκεφτείτε ότι οι μαξιλαροθήκες είναι ένας απλός και οικονομικός τρόπος να δώσετε στυλ και να ανανεώσετε την κρεβατοκάμαρά σας.  

Μαξιλαροθήκες για κάθε διάθεση & κάθε διάσταση

Στη JYSK ανανεώνουμε συνεχώς τη συλλογή μας σε όλα τα είδη σπιτιού. Έτσι, μπορείτε να αναζητήσετε τα νέα μας σχέδια σε μαξιλαροθήκες, ώστε να φρεσκάρετε ανά διαστήματα το υπνοδωμάτιο σας. Επιλέξτε μια μαξιλαροθήκη σε λευκό χρώμα και συνδυάστε την με άλλες μαξιλαροθήκες σε χρώματα, όπως μπλε, γκρι, γκριζο-πράσινο ή άλλες αποχρώσεις, για να δημιουργήσετε μοναδικές αντιθέσεις στο κρεβάτι σας.
Διαθέτουμε μαξιλαροθήκες σε διάφορες ποιότητες και υλικά, όπως βαμβακερές ή αδιάβροχες, πολυεστερικές, ειδικές μαξιλαροθήκες. Επιπλέον, έχουμε διαφορετικά μεγέθη, για να ταιριάζουν στις περισσότερες διαστάσεις των μαξιλαριών, όπως 50x70 εκατοστά που είναι και μια κλασική διάσταση, αλλά και 30x50, 40x40 ή 70x80. Αναζητήστε τeς στη JYSK.