Έτοιμες κουρτίνες βαριές για τα παράθυρά σας

Ανακαλύψτε έτοιμες, βαριές κουρτίνες για τα παράθυρά σας και δώστε αίσθηση πολυτέλειας στον χώρο σας. Αν αναζητάτε επιβλητικές, μονόχρωμες κουρτίνες, στη JYSK διαθέτουμε μια εξαιρετικά μεγάλη γκάμα κουρτινών για κάθε στυλ και αισθητική. Οι βαριές κουρτίνες με υφή βελούδου ή κοτλέ θα αλλάξουν τον χαρακτήρα της διακόσμησής σας, ενώ η επιλογή του χρώματος θα καθορίσουν το στυλ. Χρησιμοποιήστε παλ χρώματα, όπως καμηλό, σαμπανιζέ ή μπεζ χρώματα, για να φωτίσετε το χώρο σας και γήινες αποχρώσεις, όπως γκρι, καφέ, λευκό και μπλε, για να δημιουργήσετε ένα επιβλητικό σκηνικό στο σπίτι σας. Μια κουρτίνα μπορεί να ζεστάνει έναν ψυχρό λευκό τοίχο ή να δημιουργήσει μια γλυκιά αντίθεση στον χώρο, ενώ παράλληλα οι κουρτίνες από βαριά υφάσματα μπορούν να κρατήσουν το έντονο φως έξω. Ανακαλύψτε τις δικές σας κουρτίνες στη JYSK.

Κουρτίνες με τρέσα, με κρίκους ή με θηλιές;

Τι κουρτίνα ταιριάζει στον χώρο, αλλά και στο κουρτινόξυλο σας; Προτιμάτε την αισθητική που δημιουργούν οι κουρτίνες με τις θηλιές ή θέλετε να διαθέτουν τρέσα και να μην είναι εμφανή τα γαντζάκια; Στη συλλογή μας διαθέτουμε και τις δύο εκδοχές, ενώ μπορείτε να τροποποιήσετε εύκολα τις κουρτίνες, καθώς οι κουρτίνες με θηλιές διαθέτουν και τρέσα. Αυτό που χρειάζεται να λάβετε υπόψη είναι το ύψος των παραθύρων σας. Ακόμα, διαθέτουμε κουρτίνες με ενσωματωμένους κρίκους, όπου σε συνδυασμό με τα βαριά υφάσματα των κουρτινών με όψη βελούδου, κοτλέ ή γυαλιστερή υφή, θα δώσουν στο σπίτι σας μια πολυτελή εμφάνιση.

Μετρήστε τις διαστάσεις του παραθύρου

Για να επιλέξετε την κατάλληλη κουρτίνα για το παράθυρό σας θυμηθείτε να μετρήσετε σωστά τις διαστάσεις που χρειάζεστε. Μπορείτε να μετρήσετε είτε από την κάσα του παραθύρου ως το πάτωμα, είτε από το ταβάνι, ανάλογα πως θέλετε να τοποθετήσετε την κουρτίνα σας. Στη JYSK διαθέτουμε έτοιμες ραμμένες κουρτίνες σε διάφορες διαστάσεις, ενώ κάποιες διαθέτουν ταινία ρελιάσματος, με την οποία μπορείτε να κοντύνετε εύκολα τις κουρτίνες σας μέχρι το επιθυμητό αποτέλεσμα σε μάκρος.

Στη συλλογή μας θα βρείτε βαριές κουρτίνες σε διάσταση: Π140 x Υ245 cm & Π140 x Υ300 cm