Ανακαλύψτε τα ανωστρώματα της συλλογής JYSK

Αποκτήστε το νέο σας ανώστρωμα από τη συλλογή JYSK για έναν ύπνο ακόμα πιο άνετο και ξεκούραστο. Ένα ανώστρωμα λειτουργεί συμπληρωματικά και μπορεί να αναβαθμίσει το στρώμα σας, ποιοτικά και οικονομικά. Αν το στρώμα σας είναι καινούργιο, αλλά το νιώθετε σκληρό, ένα ανώστρωμα είναι η ιδανική λύση, καθώς θα αισθανθείτε αμέσως τη διαφορά! Τα ανωστρώματα JYSK διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, ένα μεγάλο εύρος τιμών και είναι κατασκευασμένα από διάφορα υλικά. Τα υλικά ανωστρωμάτων καθορίζουν και την σκληρότητά του. Για παράδειγμα, ένα ανώστρωμα memory foam θα σας προσφέρει μια αφράτη αίσθηση, καθώς ο αφρός προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματος. Αισθανθείτε τα οφέλη και την άνεση ενός ανωστρώματος, ενώ παράλληλα προστατεύετε το στρώμα σας. Ανακαλύψτε σήμερα τη συλλογή ποιοτικών ανωστρωμάτων της JYSK και όνειρα γλυκά!

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα ανώστρωμα;

Ένα ανώστρωμα είναι ουσιαστικά ένα στρωματάκι αφρού, πάχους περίπου 5 cm, το οποίο τοποθετείται πάνω από το στρώμα για επιπλέον άνεση. Λειτουργεί συμπληρωματικά και προσφέρει επιπλέον υποστήριξη στο σώμα, βελτιώνοντας την ποιότητα του ύπνου σας. Επιπρόσθετα, ένα ανώστρωμα μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του στρώματός σας. Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μονό ανώστρωμα στη μια μεριά ενός διπλού στρώματος, αν οι ανάγκες σας διαφέρουν από αυτές του συντρόφου σας. Επιπλέον, ένα ανώστρωμα μπορεί να απορροφήσει τις κινήσεις εκείνου που κοιμάται δίπλα σας ή να μειώσει τον θόρυβο ενός στρώματος. Έτσι, θα απολαμβάνετε και οι δύο έναν ποιοτικό ύπνο.

Διαστάσεις ανωστρώματος και τα υλικά του

Στη συλλογή μας θα βρείτε τη διάσταση που ψάχνετε για το ανώστρωμά σας, καθώς διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις: ανωστρώματα διπλά, μονά ή υπέρδιπλα. Μετρήστε τη διάσταση που χρειάζεστε και αγοράστε το κατάλληλο ανώστρωμα. Ενδεικτικά οι διαστάσεις που θα βρείτε είναι: 80x200 cm, 85x195 cm, 90x190 cm, 90x200 cm, 120x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm και 180x200 cm. Σχετικά με τα υλικά των ανωστρωμάτων της συλλογής μας, κατασκευάζονται από ποιοτικό, ανθεκτικό αφρό πολυαιθέρα, αφρό μνήμης, AIR αφρό μνήμης και λάτεξ, ενώ τα καλύμματα των ανωστρωμάτων είναι ειδικά επεξεργασμένα για να παρέχουν υψηλή ποιότητα και μοναδική αίσθηση.

Ποικίλλει η σκληρότητα των ανωστρωμάτων;

Μπορεί ένα ανώστρωμα να είναι σκληρό ή όλα τα ανωστρώματα είναι αφράτα και μαλακά; Η απάντηση βρίσκεται στο υλικό και στο ύψος ενός ανωστρώματος. Άρα αυτά καθορίζουν τη σκληρότητα ενός ανωστρώματος και τα χαρακτηριστικά που συνεπάγονται αυτής. Ένα σκληρό ανώστρωμα έχει χαμηλή ευκαμψία και προσαρμόζεται στο σώμα σας σε χαμηλότερο βαθμό από ότι σε ένα μαλακό ανώστρωμα. Όλα όμως από τις προτιμήσεις σας και τις προσωπικές σας ανάγκες. Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για τα ανωστρώματα; Βρείτε στον λεπτομερή οδηγό μας κάθε πληροφορία που θα χρειαστείτε ή επισκεφθείτε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα JYSK και λάβετε συμβουλές από το εξειδικευμένο προσωπικό.