Ανακαλύψτε τα ανωστρώματα της συλλογής JYSK

Αποκτήστε το νέο σας ανώστρωμα από τη συλλογή JYSK, για έναν ύπνο ακόμα πιο άνετο, και προφυλάξτε εσάς και το στρώμα σας με ένα επίστρωμα στρώματος ή ένα προστατευτικό κάλυμμα. Αισθανθείτε την άνεση ενός ανωστρώματος, ενώ παράλληλα προστατεύετε το στρώμα σας.
Ένα ανώστρωμα μπορεί να αναβαθμίσει το στρώμα σας, ποιοτικά και οικονομικά. Αν το στρώμα σας είναι καινούργιο, αλλά το νιώθετε σκληρό, ένα ανώστρωμα είναι η ιδανική λύση, καθώς θα αισθανθείτε αμέσως τη διαφορά! Τα ανωστρώματα από memory foam δίνουν μια αφράτη αίσθηση, καθώς ο αφρός προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματός μας.
Χρησιμοποιήστε επιστρώματα για να καλύψετε την επιφάνεια του στρώματός σας, τα οποία αφαιρούνται εύκολα και πλένονται, διατηρώντας το στρώμα καθαρό. Το επίστρωμα προφυλάσσει το στρώμα από ανεπιθύμητους λεκέδες και μικροοργανισμούς.
Ανακαλύψτε σήμερα τη συλλογή ποιοτικών ανωστρωμάτων και επιστρωμάτων της JYSK και όνειρα γλυκά!

12 προϊόν(τα)
  12 προϊόν(τα)

  Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα ανώστρωμα;

  Ένα ανώστρωμα είναι ουσιαστικά ένα στρωματάκι αφρού, πάχους περίπου 5 cm, το οποίο τοποθετείται πάνω από το στρώμα για επιπλέον άνεση. Λειτουργεί συμπληρωματικά, ενώ βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου σας. Επιπρόσθετα, ένα ανώστρωμα μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του στρώματός σας, εξοικονομώντας μερικά χρήματα μέχρι την επόμενη αγορά σας.

  Ωστόσο, θυμηθείτε ότι ένα ανώστρωμα δεν μπορεί να διορθώσει ένα φθαρμένο στρώμα, το οποίο για παράδειγμα έχει "κάτσει" ή του οποίου έχουν χαλάσει τα ελατήρια. Αν το στρώμα σας είναι φθαρμένο συνίσταται η αντικατάστασή του.

  Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μονό ανώστρωμα στη μια μεριά ενός διπλού στρώματος, αν οι ανάγκες σας διαφέρουν από αυτές του συντρόφου σας. Έτσι, θα απολαμβάνετε και οι δύο τη σκληρότητα του στρώματος που επιθυμείτε και έναν ποιοτικό ύπνο.

  Τα οφέλη ενός επιστρώματος

  Ένα επίστρωμα ή ένα προστατευτικό κάλυμμα στρώματος μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα βοηθητικό. Προστατεύει το στρώμα σας από λεκέδες, όπως αυτούς που δημιουργεί ο ιδρώτας, ενώ δεν επιτρέπει σε νεκρά κύτταρα ή μικροοργανισμούς να περάσουν το στρώμα σας. Επιπλέον, αφαιρείται εύκολα και πλένεται στο πλυντήριο, δημιουργώντας έτσι ένα καθαρότερο περιβάλλον ύπνου. Θυμηθείτε να ακολουθείτε τις οδηγίες πλυσίματος που αναγράφονται στα προϊόντα.

  Επιπλέον συμβουλή: αγοράστε δύο ή περισσότερα επιστρώματα, αρχικά για να μην αφήνετε εκτεθειμένο το στρώμα σας κατά τη διαδικασία του πλυσίματος, αλλά και για να τοποθετήσετε ένα ανάμεσα στο στρώμα και τις τάβλες του κρεβατιού.

  Επιλέξτε από τη JYSK επιστρώματα που καλύπτουν μόνο την επιφάνεια του στρώματος, αφήνοντας το στρώμα να "αναπνέει" στο πλάι. Θυμηθείτε ότι το πλαϊνό τμήμα του στρώματος πρέπει να παραμένει ανοιχτό, ώστε να αερίζεται το στρώμα και να μην δημιουργείται υγρασία, η οποία είναι ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη μικροοργανισμών, όπως τα ακάρεα. Τα επιστρώματα και τα προστατευτικά καλύμματα έχουν ελαστικούς ιμάντες στις τέσσερις γωνίες για την καλύτερη τοποθέτησή τους.

  Διαβάστε στο blog μας γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα επίστρωμα.

  Υλικά & διαστάσεις ανωστρώματος

  Στη συλλογή μας θα βρείτε τη διάσταση που ψάχνετε για το ανώστρωμά σας, καθώς διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις: ανωστρώματα διπλά, μονά ή υπέρδιπλα. Μετρήστε τη διάσταση που χρειάζεστε και αγοράστε το κατάλληλο ανώστρωμα. Ενδεικτικά οι διαστάσεις που θα βρείτε είναι: 80x200 cm, 85x195 cm, 90x190 cm, 90x200 cm, 120x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm και 180x200 cm.

  Σχετικά με τα υλικά των ανωστρωμάτων της συλλογής μας, κατασκευάζονται από ποιοτικό, ανθεκτικό αφρό μνήμης, ενώ τα καλύμματα των ανωστρωμάτων είναι ειδικά επεξεργασμένα για να παρέχουν υψηλή ποιότητα και μοναδική αίσθηση.

  Προστασία από τις αλλεργίες

  Εσείς γνωρίζατε ότι τα νεκρά κύτταρα του σώματος, αποτελούν "τροφή" για τους μικροοργανισμούς, όπως τα ακάρεα, που αναπτύσσονται κατά την διάρκεια των χρόνων στα στρώματα; Χρησιμοποιήστε ένα επίστρωμα το οποίο αφαιρείται και πλένεται, και διατηρήστε το περιβάλλον του ύπνου καθαρό. Είναι καλό να χρησιμοποιείται επίστρωμα τόσο στην επάνω όψη του στρώματος, όσο και σε αυτή που ακουμπάει στις τάβλες ή τη βάση του κρεβατιού ώστε να επιμηκύνεται η διάρκεια ζωής του στρώματος.

  Τα καλύμματα των στρωμάτων και ανωστρωμάτων, στην πλειονότητα τους έχουν λάβει αντιβακτηριακή επεξεργασία, ή είναι αντι-αλλεργικά.