Μοντέρνα ράφια μπάνιου από τη JYSK

Βρείτε στη συλλογή μας μοντέρνα ράφια μπάνιου, απλά ή γωνιακά ράφια, και πρακτικές λύσεις αποθήκευσης για το μπάνιο σας. Έτσι, το μπάνιο σας θα φαίνεται τακτοποιημένο και θα είναι πιο εύκολο να το καθαρίζετε.
Δεν είναι λίγες οι φορές που αφήνουμε το σαμπουάν στο πλάι της μπανιέρας και πέφτει το αφρόλουτρο, ενώ προσπαθούμε κάπου να ακουμπήσουμε το σφουγγάρι. Οργανώστε τα σαμπουάν και τα υπόλοιπα είδη που συνήθως φυλάσσετε στο μπάνιο, όπως μπατονέτες ή βαμβάκι, σε μια κρεμαστή θήκη αποθήκευσης μπάνιου ή σε ένα ράφι μπάνιου. Ακόμα, στη συλλογή μας θα βρείτε ράφια μπάνιου χωρίς τρύπημα στον τοίχο ή το πλακάκι.

Πρακτικά καλάθια ντους

Εσείς που βάζετε το σφουγγάρι σας και τα σαμπουάν σας; Αν η απάντηση είναι στο πλαϊνό μέρος της μπανιέρας θα σας προτείναμε να το σκεφτείτε ξανά. Αρχικά, σκεφτείτε τα άλατα που συσσωρεύονται γύρω τους και τα σημάδια που μπορεί να προκληθούν. Τι θα λέγατε να πάρετε από τη JYSK ένα πρακτικό καλάθι για το ντους σας και να βάλετε εκεί τα σαμπουάν σας; Είναι πρακτικά, αλλά και κομψά, ενώ μπορείτε να τα βρείτε σε διάφορα χρώματα για ένα μοναδικό στυλ στο μπάνιο σας. Επιλέξτε ένα καλάθι ντους σε λευκό χρώμα και συνδυάστε το με ένα ράφι μπάνιου σε ασημί η χρυσό χρώμα.