Ψάθινα & υφασμάτινα καλάθια αποθήκευσης

Τοποθετήστε στη βιβλιοθήκη ή στη βιτρίνα του σαλονιού σας μοντέρνα κουτιά αποθήκευσης και ψάθινα καλάθια και αποθηκεύστε μικρά χρήσιμα αντικείμενα, όπως κεράκια, φωτογραφίες ή cd. Ιδανικά, επίσης, για να βάλετε μέσα τεχνητά φυτά και λουλούδια δίνοντας στο χώρο σας μια πράσινη πινελιά.
Βρείτε στη συλλογή μας ψάθινα ή υφασμάτινα καλάθια, και καλάθια από φυσικά υλικά, όπως ρατάν, φύκια και ξύλο ή ύφασμα. Επιλέξτε το σχέδιο και το μέγεθος που ταιριάζει με την υπόλοιπη διακόσμηση του σπιτιού σας και μετατρέψτε την αποθήκευση σε διακοσμητικό στοιχείο του χώρου.

Ψάθινα διακοσμητικά καλάθια

Ίσως μία από τις διαχρονικότερες τάσεις της διακόσμησης και μάλιστα ιδιαίτερα πρακτική. Ο λόγος για τα διακοσμητικά καλάθια, τα οποία ταιριάζουν σε κάθε δωμάτιο και σε κάθε στυλ διακόσμησης. Ανακαλύψτε τα αμέτρητα ψάθινα καλάθια αποθήκευσης της συλλογής μας, επιλέξτε το σχέδιο, το σχήμα και εκείνες τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες τους, που θα σας κάνουν να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο δική σας ιδιοσυγκρασία. Είναι ιδανικά για να διακοσμήσετε έναν χώρο, αλλά και να αποθηκεύσετε με στυλ. Τοποθετήστε σε ένα ψάθινο καλάθι τα ριχτάρια και τα κουβερτάκια, βάλτε τα ρεσό ή τις χαρτοπετσέτες, τα παιχνίδια των παιδιών ή ότι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε. Και έτσι η αποθήκευση αποκτά ακόμα έναν σύμμαχο στη JYSK.