Μοντέρνα κομοδίνα ή αντικέ;

Ψάχνετε για vintage κομοδίνα ή για μια πιο μοντέρνα εκδοχή τους; Ανακαλύψτε στη JYSK κομοδίνα αντικέ ή κομοδίνα μοντέρνα Σκανδιναβικού σχεδιασμού, σε διάφορα χρώματα και υλικά. Επιλέξτε ένα κομοδίνο από μασίφ ξύλο, μπαμπού, deco καπλαμά, ένα κομοδίνο μεταλλικό ή από άλλα υλικά.
Βρείτε στις πληροφορίες των κομοδίνων τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, όπως αν διαθέτουν συρτάρια ανοιγόμενα με πίεση, ράφια ή ντουλαπάκι. Θυμηθείτε ότι έχετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε το κομοδίνο ως αποθηκευτικό χώρο για μικροαντικείμενα, όπως τα βιβλία που διαβάζετε πριν κοιμηθείτε ή τον φορτιστή σας.
Χρησιμοποιήστε δύο κομοδίνα, ένα σε κάθε πλευρά του κρεβατιού, ή μόνο ένα αν ο χώρος σας είναι περιορισμένος. Επιλέξτε αυτό που χρειάζεστε και που ταιριάζει στην κρεβατοκάμαρά σας.

Επιλέξτε το κατάλληλο κομοδίνο

Πόσα κομοδίνα χωράνε στην κρεβατοκάμαρά σας; Θέλετε να έχουν κάποιο συρτάρι ή ένα ράφι αρκεί; Χρειάζεστε να είναι ψηλό ώστε να φτάνει στο ύψος του στρώματος ή δεν το θεωρείτε αναγκαίο; Διαβάστε στο blog μας πώς να επιλέξετε το κατάλληλο κομοδίνο

Τι εννοούμε με τον όρο κρεβατοκάμαρα;

Λέμε "πάω στην κρεβατοκάμαρα", αλλά και "ποιοτική κρεβατοκάμαρα". Όπως γνωρίζουμε χρησιμοποιούμε τον όρο για να δηλώσουμε το δωμάτιο, αλλά και τα έπιπλα, όπως το κρεβάτι ή τα κομοδίνα. Και μια κρεβατοκάμαρα από άποψης επίπλων συνήθως σημαίνει σετ κρεβατοκάμαρας. Γι' αυτό στη JYSK θα βρείτε σκελετούς κρεβατιών και κομοδίνα της ίδιας σειράς, για να μπορείτε να δημιουργήσετε ένα υπέροχο σετ επίπλων και να δώσετε ένα αρμονικό οπτικό αποτέλεσμα στο υπνοδωμάτιο.

Ανακαλύψτε τη σειρά επίπλων VEDDE, η οποία διαθέτει κρεβάτι, κομοδίνο, συρταριέρες, ντουλάπες, καθρέφτη, γραφείο, αλλά και είδη τραπεζαρίας. Έτσι, θα έχετε το ίδιο στυλ σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού. 

Υπνοδωμάτιο με στυλ

Θυμηθείτε ότι το κομοδίνο δεν είναι απλώς ένα μέρος για να ακουμπήσετε τα γυαλιά σας πριν κοιμηθείτε, ένα ποτήρι νερό για να μη σηκώνεστε τη νύχτα από το κρεβάτι, το κινητό ή το βιβλίο που διαβάζετε. Το κομοδίνο μπορεί να αναδειχθεί σε ένα έπιπλο με υψηλή αισθητική, το οποίο προσθέτει στυλ στο υπνοδωμάτιο σας. Προσθέστε ένα στρογγυλό ή τετράγωνο, λευκό κομοδίνο για να δώσετε μια μίνιμαλ αίσθηση στο χώρο. Ή ένα vintage κομοδίνο, σε αποχρώσεις του ξύλου, για ένα ρουστίκ αποτέλεσμα. 

Αν το υπνοδωμάτιο σας είναι εξαιρετικά μικρό ή αν ο χώρος σας είναι ενιαίος σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα βοηθητικό τραπεζάκι ή ένα ράφι τοίχου, αντί για κομοδίνο, το οποίο θα μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα.