Ψάχνετε καινούργια παπουτσοθήκη;

Ανακαλύψτε στη JYSK κλασικές ή μοντέρνες παπουτσοθήκες και οργανώστε τα παπούτσια σας. Μόλις τα βγάλατε μην τα πετάξετε εδώ κι εκεί, βάλτε τα αμέσως στη θέση τους. Έτσι, ο χώρος σας θα μένει πάντα τακτοποιημένος κι εσείς δε θα χρειάζεται να ψάχνετε το ζευγάρι του αγαπημένου σας παπουτσιού ή την άλλη παντόφλα.
Τοποθετήστε στο χωλ μια μεταλλική παπουτσοθήκη ή μια από μπαμπού με ράφια, για να βάζετε τα παπούτσια σας όταν επιστρέφετε. Ή επιλέξτε μια ξύλινη, ποιοτική παπουτσοθήκη, με ανακλινόμενα τμήματα ή ντουλάπια, και βάλτε την στο υπνοδωμάτιο. 
Στη συλλογή μας θα βρείτε ξύλινες, υφασμάτινες ή μεταλλικές παπουτσοθήκες σε διάφορες διαστάσεις, κατάλληλες για τις ανάγκες σας. Για ομοιόμορφο αποτέλεσμα και επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους, συνδυάστε την καινούργια σας παπουτσοθήκη με συρταριέρες ή ντουλάπες από την ίδια σειρά επίπλων ή στους ίδιους χρωματισμούς.

  Αποθήκευση - Παπουτσοθήκες

  Παπουτσοθήκη VANDSTED 2 ράφια μπαμπού
  27,50€/τμχ
  34,99€ /τμχ
  Κέρδος 21%
  plus
  Μόνο στο κατάστημα

  Αποθήκευση παπουτσιών

  Συνηθίζουμε να αφήνουμε τα παπούτσια δίπλα στην πόρτα μόλις γυρίσουμε σπίτι, να τα βγάζουμε στο μπαλκόνι ή να τα πετάμε κάπου στο υπνοδωμάτιο. Δεν θα ήταν όμως πιο πρακτικό να έχουν τη δική τους θέση; Μια παπουτσοθήκη θα λύσει αυτό το πρόβλημα, ενώ θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το χώρο τακτοποιημένο. Είναι ιδανικές ειδικά για όσους λατρεύουν να έχουν πολλά ζευγάρια παπούτσια, καθώς, στη συλλογή μας θα βρείτε παπουτσοθήκες με πολλά τμήματα ή ράφια, ώστε να χωρέσουν όλα. Ακόμα, μπορείτε να επιλέξετε παπουτσοθήκες για τοποθέτηση στον τοίχο και να βάλετε περισσότερες από μία στήλες. 

  Επιπλέον, αν ο χώρος σας είναι περιορισμένος θα μπορούσατε να τοποθετήσετε μερικά αποθηκευτικά κουτιά στο πάτωμα, στη ντουλάπα ή στη βιβλιοθήκη, και να οργανώσετε έτσι τα παπούτσια σας αν δεν μπορείτε να έχετε μια ανεξάρτητη παπουτσοθήκη. Όμως, σκεφτείτε πρώτα αν ένα μικρό ράφι παπουτσιών χωράει στον διάδρομο του σπιτιού και εκμεταλλευτείτε κάθε διαθέσιμο χώρο.