Ψάχνετε καινούργια παπουτσοθήκη;

Ανακαλύψτε στη JYSK κλασικές ή μοντέρνες παπουτσοθήκες και οργανώστε τα παπούτσια σας. Μόλις τα βγάλατε μην τα πετάξετε εδώ κι εκεί, βάλτε τα αμέσως στη θέση τους. Έτσι, ο χώρος σας θα μένει πάντα τακτοποιημένος κι εσείς δεν θα χρειάζεται να ψάχνετε το ζευγάρι του αγαπημένου σας παπουτσιού ή την άλλη παντόφλα.
Τοποθετήστε στο χωλ μια μεταλλική παπουτσοθήκη ή μία από μπαμπού με ράφια, για να βάζετε τα παπούτσια σας όταν επιστρέφετε. Ή επιλέξτε μια ξύλινη, ποιοτική παπουτσοθήκη, με ανακλινόμενα τμήματα ή ντουλάπια, και βάλτε την στο υπνοδωμάτιο. 
Στη συλλογή μας θα βρείτε ξύλινες, υφασμάτινες ή μεταλλικές παπουτσοθήκες σε διάφορες διαστάσεις, κατάλληλες για τις ανάγκες σας. Για ομοιόμορφο αποτέλεσμα και επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους, συνδυάστε την καινούργια σας παπουτσοθήκη με συρταριέρες ή ντουλάπες από την ίδια σειρά επίπλων ή στους ίδιους χρωματισμούς.

Αποθήκευση παπουτσιών

Συνηθίζουμε να αφήνουμε τα παπούτσια δίπλα στην πόρτα μόλις γυρίσουμε σπίτι, να τα βγάζουμε στο μπαλκόνι ή να τα πετάμε κάπου στο υπνοδωμάτιο. Δεν θα ήταν όμως πιο πρακτικό να έχουν τη δική τους θέση; Μια παπουτσοθήκη θα λύσει αυτό το πρόβλημα, ενώ θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το χώρο τακτοποιημένο. Είναι ιδανικές ειδικά για όσους λατρεύουν να έχουν πολλά ζευγάρια παπούτσια, καθώς, στη συλλογή μας θα βρείτε παπουτσοθήκες με πολλά τμήματα ή ράφια, ώστε να χωρέσουν όλα. Ακόμα, μπορείτε να επιλέξετε παπουτσοθήκες για τοποθέτηση στον τοίχο και να βάλετε περισσότερες από μία στήλες.

Οργανώστε τα παπούτσια σας

Εσείς που βάζετε τα παπούτσια σας; Έχετε κάποιο ράφι παπουτσιών, μια παπουτσοθήκη ή κάποιο ντουλάπι; Αν ο χώρος σας είναι περιορισμένος θα μπορούσατε να τοποθετήσετε μερικά αποθηκευτικά κουτιά στο πάτωμα, στη ντουλάπα ή στη βιβλιοθήκη, και να οργανώσετε έτσι τα παπούτσια σας αν δεν μπορείτε να έχετε μια ανεξάρτητη παπουτσοθήκη. Όμως, σκεφτείτε ότι ακόμα κι ένα μικρό ράφι παπουτσιών χωράει στον διάδρομο του σπιτιού. Εκμεταλλευτείτε κάθε διαθέσιμο χώρο και βάλτε σε τάξη τα παπούτσια όλης της οικογένειας.