Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Κρεμαστή καρέκλα NITTEDAL
GJERLEV Lounge καρέκλες
Lounge καρέκλα UBBERUP σε διάφορα χρώματα

Έπιπλα και είδη κήπου

Η καλοκαιρινή σεζόν έχει ολοκληρωθεί, αλλά σας υποσχόμαστε ότι την άνοιξη θα είμαστε πάλι κοντά σας με μια μεγάλη συλλογή σε έπιπλα και είδη για τον κήπο και το μπαλκόνι σας.
Ανανεώνουμε, λοιπόν, το ραντεβού μας για τη νέα χρονιά, ώστε να είστε οι πρώτοι που θα δείτε τα νέα μας σετ επίπλων κήπου, τραπέζια και καρέκλες εξωτερικού χώρου, μαξιλάρια καρέκλας, ξαπλώστρες, γλάστρες, διακοσμητικά φαναράκια κι άλλα είδη που θα μετατρέψουν το καλοκαίρι μας στην καλύτερη εποχή του χρόνου.

Οδηγοί και Blogs

Η ετικέτα FSC® είναι η εγγύησή σας για βιώσιμα έπιπλα κήπου

Τα έπιπλα κήπου είναι ένα μία από τις βασικές δραστηριότητες της JYSK και είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους εμπόρους επίπλων κήπου της Ευρώπης. Για αυτόν τον λόγο, καταβάλλουμε ενεργές προσπάθειες για την καταπολέμηση της μη βιώσιμης και παράνομης υλοτομίας και καύσης των δασών. Ήδη από το 1990

Πώς να αφαιρέσετε τις άλγες από τα έπιπλα κήπου

Οι πράσινες κηλίδες από άλγες επάνω στα έπιπλα κήπου δεν είναι ιδιαίτερα όμορφες και δεν δίνουν καλή εικόνα στη βεράντα σας. Αν οι πράσινοι αυτοί σπόροι προσβάλουν τα έπιπλα κήπου σας, χρειάζεται αρκετή δουλειά και ένα καθαριστικό για άλγες για να τα αντιμετωπίσετε.

Δείπνο σε εξωτερικό χώρο – ιδέες για το μπαλκόνι και τον κήπο

Αναβαθμίστε το αίθριο σας ακολουθώντας τις νέες τάσεις και τις ιδέες που θα βρείτε για τον κήπο και τη βεράντα σας, και απολαύστε στο μέγιστο τον εξωτερικό σας χώρο.

Σετ σαλονιών κήπου και εξωτερικών χώρων για κάθε γούστο

Χαρίστε στον εαυτό σας ένα πολυτελές σετ επίπλων κήπου. Ένα σετ σαλονιού κήπου σας προσκαλεί να μείνετε στο αίθριο όλο το απόγευμα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Visa Mastercard