Επιλέξτε το μαξιλάρι ύπνου που ταιριάζει στις ανάγκες σας

Βρείτε στη JYSK το μαξιλάρι ύπνου που ταιριάζει στις προσωπικές σας ανάγκες, συνήθειες και προτιμήσεις και κοιμηθείτε ξεκούραστα. Εάν κοιμάστε στο πλάι επιλέξτε ένα ψηλό μαξιλάρι, το οποίο θα κρατήσει τον αυχένα σας στην ευθεία της σπονδυλικής σας στήλης, ώστε να μη δημιουργείται ένταση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ένα χαμηλό σε ύψος μαξιλάρι ενδείκνυται αν κοιμάστε ανάσκελα ή μπρούμυτα.
Μπορείτε να βρείτε μαξιλάρια ύπνου από φυσικό γέμισμα, όπως μαλλί, πούπουλα και φτερά πάπιας ή χήνας, από συνθετικές ίνες, όπως μικροΐνες ή σιλικονούχες ίνες, ή ειδικά μαξιλάρια, από αφρό μνήμης. Αναζητήστε στη JYSK ανατομικά μαξιλάρια με αφαιρούμενο γέμισμα, ώστε να προσαρμόζεται στο ύψος που επιθυμείτε, ή επιλέξτε ένα ανατομικό μαξιλάρι από memory foam, που προσαρμόζεται ακριβώς στο σχήμα του αυχένα και του κεφαλιού σας προσφέροντας τη βέλτιστη θέση ύπνου.
Ελάτε σήμερα σε ένα κατάστημα JYSK, συμβουλευτείτε τους ειδικούς σε προϊόντα ύπνου και δοκιμάστε το καινούργιο σας μαξιλάρι.

 

53 προϊόν(τα)
  53 προϊόν(τα)

  Δοκιμάστε το νέο σας μαξιλάρι στη JYSK

  Το μαξιλάρι είναι εξίσου σημαντικό με το στρώμα σας και ξεχωριστό για τον καθένα. Βρείτε στη JYSK το μαξιλάρι που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας για έναν ονειρεμένο ύπνο.
  Η στάση ύπνου είναι ένας από τους παράγοντες που καθορίζουν την επιλογή του μαξιλαριού. Το ιδανικό μαξιλάρι στηρίζει σωστά τον αυχένα, ώστε ο αυχενικός σπόνδυλος να αποτελεί φυσική προέκταση της σπονδυλικής στήλης. Εάν ο αυχένας σας δεν λαμβάνει βέλτιστη στήριξη από το μαξιλάρι, μπορεί το μαξιλάρι σας να αναιρέσει τα πλεονεκτήματα ενός καλού στρώματος.
  Στη JYSK διαθέτουμε ανατομικά μαξιλάρια ύπνου για ενήλικες και παιδιά. Βρείτε στη συλλογή μας μαξιλάρια αυχένα, πλάτης και μαξιλάρια ταξιδιού από αφρώδη υλικά, τα οποία μπορούν να συμπιεστούν και να χωρέσουν στη βαλίτσα σας.
  Πριν επιλέξετε το νέο σας μαξιλάρι σας συνιστούμε να το δοκιμάσετε σε ένα από τα καταστήματά μας ξαπλώνοντας στον χώρο στρωμάτων, όπως ακριβώς συνηθίζετε να κοιμάστε. Για έναν απόλυτα ξεκούραστο ύπνο συνδυάστε το μαξιλάρι σας με ένα ανατομικό στρώμα από τη συλλογή της JYSK.
  Διαβάστε στο blog μας πώς να επιλέξετε μαξιλάρι αν υποφέρετε από πόνους στον αυχένα. 

  Μαξιλάρια ύπνου & υλικό γεμίσματος 

  Αναζητήστε τη γκάμα των μαξιλαριών μας με διαφορετικό υλικό πλήρωσης και διαφορετικά ύψη, ώστε το σώμα σας να λαμβάνει σωστή εργονομική στήριξη σε κάθε θέση ανάπαυσης.
  Ένα μαξιλάρι με φυσικό γέμισμα, όπως φτερά και πούπουλα, έχει απαλή υφή και μπορείτε να διαμορφώσετε εύκολο το σχήμα του, όπως σας βολεύει. Τα μαξιλάρια από αφρώδη υλικά, όπως αφρό μνήμης, παρέχουν μέγιστη στήριξη και παίρνουν ακριβώς το σχήμα του κεφαλιού και του αυχένα σας.
  Θυμηθείτε να επιλέξετε υποαλλεργικά μαξιλάρια, με αντιβακτηριακή επεξεργασία, για να προστατέψετε τον οργανισμό σας και να απολαμβάνετε ένα καθαρό, υγιεινό περιβάλλον ύπνου!