Επιλέξτε το μαξιλάρι που ταιριάζει στις ανάγκες σας

Στη JYSK διαθέτουμε μια μεγάλη συλλογή μαξιλαριών ύπνου, για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις. Δημιουργήστε το ιδανικό περιβάλλον ύπνου και κοιμηθείτε ξεκούραστα.
Εάν κοιμάστε στο πλάι επιλέξτε ένα ψηλό μαξιλάρι, το οποίο θα κρατήσει τον αυχένα σας στην ευθεία της σπονδυλικής σας στήλης, ώστε να μη δημιουργείται ένταση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ένα χαμηλό σε ύψος μαξιλάρι ενδείκνυται αν κοιμάστε ανάσκελα ή μπρούμυτα.
Μπορείτε να βρείτε μαξιλάρια από φυσικό γέμισμα, όπως μαλλί, πούπουλα και φτερά πάπιας ή χήνας, από συνθετικές ίνες, όπως μικροΐνες ή σιλικονούχες ίνες, ή ειδικά μαξιλάρια, από αφρό μνήμης. Αναζητήστε στη JYSK μαξιλάρια με αφαιρούμενο γέμισμα ώστε να προσαρμόζεται στο ύψος που επιθυμείτε ή επιλέξτε ένα μαξιλάρι από αφρό μνήμης. Ο αφρός μνήμης, γνωστός και ως memory foam, έχει την ιδιότητα να προσαρμόζεται ακριβώς στο σχήμα του αυχένα και του κεφαλιού σας προσφέροντας τη βέλτιστη θέση ύπνου.
Για έναν απόλυτα ξεκούραστο ύπνο συνδυάστε το μαξιλάρι σας με ένα ανατομικό στρώμα από τη συλλογή της JYSK. 
Ελάτε σήμερα σε ένα κατάστημα JYSK, συμβουλευτείτε τους ειδικούς σε προϊόντα ύπνου και δοκιμάστε το καινούργιο σας μαξιλάρι.

Γέμισμα - Ίνες - PLUS ?

Γέμισμα - Ίνες - GOLD ?

Ειδικά Μαξιλάρια - PLUS ?

Ειδικά Μαξιλάρια - GOLD ?

Μαξιλάρια - Μωρό/Παιδικό

Φυσικό Γέμισμα - PLUS ?

Φυσικό Γέμισμα - GOLD ?

Φυσικό Γέμισμα - Διαφορα