Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ντουλάπες - BASIC ?

Ντουλάπες - PLUS ?

 
Ντουλάπα GENTOFTE 144x220 δρυς
 
Ντουλάπα GENTOFTE 180x220 δρυς
 
Ντουλάπα SATTRUP 150x218 δρυς
 
Ντουλάπα SATTRUP 200x218 δρυς

Ντουλάπες - Εξαρτήματα

Μεγάλη επιλογή από ντουλάπες στη JYSK

Η διατήρηση της τάξης στην ντουλάπα σας μπορεί μερικές φορές να είναι μια πρόκληση, αλλά με το σωστό σύστημα θα είστε σε καλό δρόμο.

Το τέχνασμα είναι να βρεθεί μια ντουλάπα που ταιριάζει στις ανάγκες σας, έτσι ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε αρκετό χώρο για τα μπλουζάκια και μάλλινα πουλόβερ. Ταυτόχρονα, μια ντουλάπα πρέπει επίσης να αντιστοιχεί στο προτιμώμενο στυλ σας. Σας έλκει η μινιμαλιστική εμφάνιση; Ή προτιμάτε ίσως το πιο κλασικό στυλ;

Στη JYSK, θα βρείτε μια ευρεία ποικιλία από ντουλάπες σε πολλά διαφορετικά στυλ, μεγέθη και σχήματα. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε μια απλή λευκή ντουλάπα ή ένα μοντέλο με πόρτες, συρτάρια και καθρέφτη. Μερικές ντουλάπες έχουν τυπικές ανοιγόμενες πόρτες, ενώ άλλες έχουν συρόμενες πόρτες. Αν έχετε περιορισμένο χώρο, μια ντουλάπα με συρόμενες πόρτες μπορεί να αποτελεί πλεονέκτημα, δεδομένου ότι μπορεί να ανοίξει και να προσεγγιστεί χωρίς να καταλαμβάνει επιπλέον χώρο.

Στη JYSK, θα βρείτε επίσης διάφορα αξεσουάρ για τον εξοπλισμό της ντουλάπας σας, όπως επιθυμείτε. Για παράδειγμα, μπορεί να θέλετε να αγοράσετε ένα επιπλέον ένθετο συρτάρι, αν χρειάζεστε επιπλέον χώρο για κάλτσες και άλλα μικρά αντικείμενα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Visa Mastercard