Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Μια εξαιρετική προσφορά για την επιχείρησή σας

Κουρτίνες παραθύρου
Βαριά κουρτίνα σε γκρι χρώμα σε σαλόνι
Ρολό σκίασης στο χρώμα της άμμου διαθέσιμο σε διάφορες διαστάσεις και χρώματα

Βρείτε έτοιμες κουρτίνες, ρόλερ σκίασης & αξεσουάρ κουρτινών

Έχετε δει πώς δείχνει ένα καθιστικό χωρίς κουρτίνες και πώς αλλάζει αμέσως η ατμόσφαιρα απλά με την προσθήκη μιας κουρτίνας; Μεταμορφώστε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας εύκολα και οικονομικά, με κομψές κουρτίνες και πρακτικά στόρια και ρόλερ σκίασης. Επιλέξτε για τα παράθυρά σας έτοιμες, ραμμένες κουρτίνες σε διάφορα χρώματα, υφές και σχέδια. Μπορείτε, ακόμα, να κάνετε μοναδικούς συνδυασμούς με κουρτίνες, ρολά και κουρτίνες με κρόσια. Πριν ολοκληρώσετε τις αγορές σας ρίξτε μια ματιά στα κουρτινόξυλα και στις ράγες της συλλογής μας, τα οποία τοποθετούνται εύκολα στον τοίχο και δίνουν υψηλή αισθητική στο χώρο σας.
Αν πάλι ψάχνετε πως να συγκρατήσετε με κομψό τρόπο τις κουρτίνες στην άκρη του παραθύρου, τότε, αναζητήστε κουρτίνες που διαθέτουν δέστρες ή βρείτε δέστρες και πόρπες στα αξεσουάρ κουρτινών.

Συμβουλές για τις νέες σας κουρτίνες

Στη JYSK διαθέτουμε όλο τον χρόνο μια μεγάλη συλλογή κουρτινών online, αλλά και στα καταστήματά μας, όπου μπορείτε να δείτε τη μεγάλη γκάμα μας και να αγγίξετε τα υφάσματα. Επιλέξτε τις νέες σας κουρτίνες για κάθε δωμάτιο σύμφωνα με την υπόλοιπη διακόσμηση του σπιτιού σας, τα έπιπλα και το προσωπικό σας στυλ. Διαβάστε στη JYSK χρήσιμες συμβουλές για την επιλογή των κουρτινών, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας.

Ραμμένες κουρτίνες & στόρια για τα παράθυρά σας

Βρείτε υπέροχες κουρτίνες, σε διάφορες υφές και σχέδια, και στόρια και αλλάξτε την όψη του καθιστικού σας, απλά και οικονομικά. Ή τοποθετήστε βαριές κουρτίνες σε συνδυασμό με ανάλαφρες διαφανείς κουρτίνες στο υπνοδωμάτιο, για να πετύχετε εφέ διπλού φωτισμού στο χώρο σας. Ακόμη, για εσάς που ψάχνετε κάτι ωραίο και παράλληλα εύχρηστο για το παράθυρο της κουζίνας ή του βοηθητικού υπνοδωματίου, ρίξτε μια ματιά στα στόρια και τις περσίδες, τα οποία διατίθενται σε διάφορα χρώματα και διαστάσεις, ενώ κάποια από αυτά μπορούν να κοπούν στις δικές σας. Γνωρίζετε ότι οι διακοσμητικές κουρτίνες με κρόσια αποτελούν την απόλυτη τάση και φέτος; Βρείτε στη συλλογή μας τη δική σας κουρτίνα με κρόσια, σε διάφορες αποχρώσεις.

Αγοράστε κουρτινόξυλα & αξεσουάρ κουρτινών

Πριν κλείσετε τη σελίδα ή πριν φύγετε από το κατάστημα με τις νέες σας κουρτίνες, θυμηθείτε τα αξεσουάρ κουρτινών που ίσως χρειαστείτε. Μήπως ξεχάσατε ένα διπλό κουρτινόξυλο, κρίκους για το κουρτινόξυλο ή άλλα αξεσουάρ κουρτινών, όπως πόρπες και δέστρες; Στη JYSK διαθέτουμε μια εξαιρετική συλλογή από κουρτινόξυλα, βέργες παραθύρων, στηρίγματα για ρόλερ, γαντζάκια κουρτινών και άλλα αξεσουάρ για την τοποθέτηση των κουρτινών σας.