Πρακτικά & μοντέρνα ράφια τοίχου

Τοποθετήστε στους τοίχους σας μοντέρνα ράφια τοίχου και εκμεταλλευτείτε κάθε σημείο του σπιτιού, για λόγους διακόσμησης και οργάνωσης. Κάντε μοναδικούς συνδυασμούς με επιτοίχια ράφια και βιβλιοθήκες για να ταξινομήσετε ομοιόμορφα τα βιβλία σας και να δώσετε ιδιαίτερο στυλ στο χώρο σας.
Ακόμα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό εικαστικό θέμα στον τοίχο σας με ράφια και κορνίζες, σε διαφορετικά σχήματα και διαστάσεις. Προσθέστε στα ράφια τα αγαπημένα σας αναμνηστικά ή μικρά διακοσμητικά αντικείμενα για να αναδείξετε την προσωπική αισθητική σας.
Τέλος, αν οι αποθηκευτικοί χώροι και τα ντουλάπια στην κουζίνα δεν επαρκούν, τότε, βάλτε τα μπαχαρικά και τα είδη ζυμαρικών σε γυάλινα δοχεία και τοποθετήστε τα σε μοντέρνα ράφια τοίχου με πολλά, μικρά τμήματα.

Ράφια τοίχου & ραφιέρες

Εξοικονομήστε χώρο από το πάτωμα και ταξινομήστε τα βιβλία, τα περιοδικά ή τις εφημερίδες σε μοντέρνα ράφια τοίχου και ραφιέρες. Στη JYSK θα βρείτε ράφια τοίχου σε κλασικά ή πρωτότυπα σχέδια, τετράγωνα, στρογγυλά ή πολύγωνα. Επιλέξτε μεταλλικό ή ξύλινο ράφι τοίχου και δώστε μια ιδιαίτερη πινελιά στους τοίχους του σπιτιού.
Βάλτε ένα ράφι τοίχου ή περισσότερα σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού, όπως στο μπάνιο, στο χωλ ή στο διάδρομο, για να οργανώσετε μικρά αντικείμενα ή πράγματα στα οποία θέλετε άμεση πρόσβαση. Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε στο σαλόνι το δικό σας σύνθετο συνδυάζοντας έναν μπουφέ ή ένα έπιπλο τηλεόρασης με πολλά ράφια τοποθετημένα ακανόνιστα.

Θα μείνει στο ράφι

Αναλογιζόμενοι όλα τα εκθέματα, αμέσως αντιλαμβανόμαστε ότι τα καλύτερα βρίσκονται σε κάποιο ράφι σε περίοπτη θέση του χώρου. Τι θα λέγατε να βάλετε κι εσείς τα αγαπημένα σας αντικείμενα σε κάποιο ράφι και να μείνουν εκεί να τα θαυμάζετε;
Πάρτε ένα ράφι και τοποθετήστε κορνίζες με φωτογραφίες των αγαπημένων σας ή μικρά διακοσμητικά είδη από τα μέρη που επισκεφθήκατε και θα κρατήσετε για πάντα στην καρδιά σας. Ή χρησιμοποιήστε ένα ράφι για να βάλετε κεριά, τεχνητά φυτά ή άλλα διακοσμητικά και να δημιουργήσετε μια υποβλητική ατμόσφαιρα στον χώρο.