Πρακτικά & μοντέρνα ράφια τοίχου

Τοποθετήστε στους τοίχους σας μοντέρνα ράφια τοίχου και εκμεταλλευτείτε κάθε σημείο του σπιτιού, για λόγους διακόσμησης και οργάνωσης. Κάντε μοναδικούς συνδυασμούς με επιτοίχια ράφια και βιβλιοθήκες για να ταξινομήσετε ομοιόμορφα τα βιβλία σας και να δώσετε ιδιαίτερο στυλ στο χώρο σας.
Ακόμα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό εικαστικό θέμα στον τοίχο σας με ράφια και κορνίζες, σε διαφορετικά σχήματα και διαστάσεις. Προσθέστε στα ράφια τα αγαπημένα σας αναμνηστικά ή μικρά διακοσμητικά αντικείμενα για να αναδείξετε την προσωπική αισθητική σας.
Τέλος, αν οι αποθηκευτικοί χώροι και τα ντουλάπια στην κουζίνα δεν επαρκούν, τότε, βάλτε τα μπαχαρικά και τα είδη ζυμαρικών σε γυάλινα δοχεία και τοποθετήστε τα σε μοντέρνα ράφια τοίχου με πολλά, μικρά τμήματα, όπως το ράφι τοίχου ILBRO.

  Αποθήκευση - Ράφια

  Ράφια τοίχου ILBRO 3 τμχ/πκ φυσικό
  20€/πκ
  24,99€ /πκ
  Κέρδος 20%
  basic
  Ράφι τοίχου TRAPPEDAL 2 τμχ/πκ δρυς/μ.
  22,50€/πκ
  32,99€ /πκ
  Κέρδος 32%
  plus
  Ράφι τοίχου VEDDE 130x25 άγρ. δρυς
  40€/τμχ
  49,99€ /τμχ
  Κέρδος 20%
  plus
  Μόνο στο κατάστημα

  Ράφια τοίχου & ραφιέρες

  Εξοικονομήστε χώρο από το πάτωμα και ταξινομήστε τα βιβλία, τα περιοδικά ή τις εφημερίδες σε μοντέρνα ράφια τοίχου και ραφιέρες. Στη JYSK θα βρείτε ράφια τοίχου σε κλασικά ή πρωτότυπα σχέδια, τετράγωνα, στρογγυλά ή πολύγωνα. Επιλέξτε ένα γυάλινο ράφι τοίχου, μεταλλικό ή ξύλινο, και δώστε μια ιδιαίτερη πινελιά στους τοίχους του σπιτιού.

  Πάρτε ένα ράφι και τοποθετήστε κορνίζες ή μικρά διακοσμητικά είδη, κεριά και τεχνητά φυτά. Μπορείτε, ακόμα, να χρησιμοποιήσετε ραφιέρες στο υπνοδωμάτιο δίπλα ή πάνω από το γραφείο, για να οργανώσετε τη γραφική ύλη και τα βιβλία μελέτης. Βάλτε ένα ράφι τοίχου ή περισσότερα σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού, όπως στο μπάνιο, στο χωλ ή στο διάδρομο, για να οργανώσετε μικρά αντικείμενα ή πράγματα στα οποία θέλετε άμεση πρόσβαση. Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε στο σαλόνι το δικό σας σύνθετο συνδυάζοντας έναν μπουφέ ή ένα έπιπλο τηλεόρασης με πολλά ράφια τοποθετημένα ακανόνιστα.