Στρώματα ελατηρίων pocket & bonell

Ο καλός ύπνος είναι βασικό συστατικό μιας ήρεμης ημέρας, γεμάτη ενέργεια. Στη JYSK έχουμε στρώματα με κλασικά ελατήρια bonell και στρώματα με ανεξάρτητα ελατήρια, τύπου pocket. Ο τύπος ελατηρίων και ο αριθμός τους ανά τετραγωνικό μέτρο, καθορίζουν την ελαστικότητα και τη σκληρότητα του στρώματος. 
Αν κοιμάστε ανάσκελα ή μπρούμυτα, προτιμήστε ένα μέτριας σκληρότητας στρώμα, το οποίο θα σας κρατήσει σε σωστή θέση σε όλη τη διάρκεια του ύπνου. Αν κοιμάστε στο πλάι, προτιμήστε ένα πιο μαλακό στρώμα, το οποίο θα απαλύνει τις πιέσεις που ασκούν οι ώμοι και οι γοφοί, αγκαλιάζοντας παράλληλα τα πιο ελαφριά τμήματα του σώματός σας, όπως τα πλευρά και τα πόδια. Σε κάθε περίπτωση, θυμηθείτε ότι η αίσθηση, όταν δοκιμάζουμε ένα στρώμα, και η συνήθεια, από το στρώμα που ήδη έχουμε, είναι βασικά κριτήρια για την επιλογή του νέου μας στρώματος.
Χρησιμοποιήστε κάλυμμα για να προστατέψετε το νέο σας στρώμα και ανώστρωμα για να το κάνετε ακόμα πιο αφράτο!

Ώρα για καινούργιο στρώμα από τη JYSK

Τα ερωτήματα που προκύπτουν κατά την αγορά ενός νέου στρώματος είναι πολλά, καθώς πρόκειται για μία μεγάλη επένδυση τόσο οικονομική, όσο και ποιοτική, ποιότητας ύπνου!
Το εκπαιδευμένο προσωπικό της JYSK είναι έτοιμο να απαντήσει σε κάθε σας ερώτηση, ωστόσο μπορείτε να διαβάσετε χρήσιμες πληροφορίες και στους οδηγούς κρεβατιών και στρωμάτων στη JYSK.gr, καθώς επίσης και στα χαρακτηριστικά των προϊόντων.
Ένα καλό στρώμα είναι το κλειδί για έναν ευχάριστο ύπνο. Όμως, θυμηθείτε ότι ο συνδυασμός ενός καλού στρώματος με το κατάλληλο μαξιλάρι θα έχει το βέλτιστο αποτέλεσμα, θα σας βοηθήσει να απολαύσετε τον ύπνο σας και να ξυπνήσετε ξεκούραστοι.

100 νύχτες εγγύηση δοκιμής

Είτε προτιμάτε στρώματα ελατηρίων, είτε αφρού, στη JYSK θα βρείτε στρώματα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Και καθώς στη JYSK γνωρίζουμε ότι χρειαζόμαστε τουλάχιστον δύο εβδομάδες για να συνηθίσουμε το νέο μας στρώμα, αγοράζοντας ένα στρώμα από την κατηγορία GOLD σας προσφέρουμε την εγγύηση δοκιμής για 100 νύχτες - αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι από την επιλογή σας θα χαρούμε να ανταλλάξουμε το στρώμα σας.