Άνετοι και πρακτικοί καναπέδες κρεβάτια στη JYSK

Ένας καναπές κρεβάτι είναι η τέλεια επιλογή για κάθε σαλόνι, ενώ αποτελεί την ιδανική λύση για ένα σπίτι με περιορισμένο διαθέσιμο χώρο. Χρησιμοποιήστε τον νέο σας καναπέ τη μέρα για να κάθεστε ή ως κρεβάτι για να κοιμάστε τα βράδια. Αν επιθυμείτε μια εναλλακτική λύση για τους καλεσμένους σας, τότε, μια πολυθρόνα κρεβάτι αποτελεί ακόμα μια επιλογή για εσάς. Δεν καταλαμβάνει τον ίδιο χώρο με έναν καναπέ και μπορεί να τοποθετηθεί τόσο στο σαλόνι, όσο και στο υπνοδωμάτιο ή στο δωμάτιο των φιλοξενούμενων. 
Ανακαλύψτε στη JYSK ανθεκτικούς, πολυλειτουργικούς καναπέδες-κρεβάτια, πολυθρόνες-κρεβάτια και κρεβάτια-καναπέδες, τύπου ανάκλιντρα. Βρείτε, ακόμα, σύγχρονους καναπέδες που μετατρέπονται εύκολα σε κρεβάτια, με αποθηκευτικό χώρο ή χωρίς. Είναι ιδανικοί για κάθε δωμάτιο του σπιτιού, το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο ή το γραφείο.

Καναπές κρεβάτι: Ένα έπιπλο, πολλές χρήσεις

Σχεδιάστε το σπίτι σας ώστε να είναι λειτουργικό, επιλέγοντας έπιπλα με πολλαπλές χρήσεις, χωρίς να κάνετε συμβιβασμούς στην ποιότητα ή την αισθητική του χώρου σας. Ένας καναπές κρεβάτι στην ουσία είναι δύο έπιπλα σε ένα και εξυπηρετεί παράλληλα δύο διαφορετικές λειτουργίες. Οι καναπέδες-κρεβάτια αποτελούν την τέλεια λύση για ένα μικρό σπίτι, ένα φοιτητικό σπίτι ή το εξοχικό. Η εξαιρετικά μεγάλη γκάμα μας θα σας επιτρέψει να διαλέξετε το στυλ, το χρώμα και το μέγεθος του καναπέ, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Επιλέξτε έναν καναπέ-κρεβάτι, ο οποίος ανοίγει ή "πέφτει" η πλάτη και γίνεται κρεβάτι, ή έναν καναπέ με σεζλόνγκ και συρταρωτό μηχανισμό κάτω από το κάθισμα.

3 σε 1: Καναπές κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο

Επιλέξτε έναν πρακτικό καναπέ με αποθηκευτικό χώρο για να διατηρείτε το σπίτι σε τάξη, τοποθετώντας σε αυτόν ποικίλα αντικείμενα. Μπορείτε, για παράδειγμα, να βάζετε τα κλινοσκεπάσματα, τα εργαλεία ή άλλα αντικείμενα, στα οποία χρειάζεστε άμεση πρόσβαση αλλά δεν είναι απαραίτητο να βρίσκονται σε κοινή θέα. Έτσι, θα διατηρήσετε το χώρο σας οργανωμένο και σε τάξη. Ο αποθηκευτικός χώρος συνήθως βρίσκεται στη σεζλόνγκ του καναπέ, αλλά υπάρχουν και καναπέδες κρεβάτια με αποθήκευση στο υπόλοιπο τμήμα. Ελέγχετε πάντα πόσο βάρος αντέχει ο καναπές και ο αποθηκευτικός χώρος, ώστε να διασφαλίσετε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για τον καναπέ σας.

Αποκτήστε σήμερα τη νέα σας πολυθρόνα κρεβάτι

Μια πολυθρόνα-κρεβάτι είναι η τέλεια προσθήκη για κάθε σπίτι. Είναι φαρδύτερες από τις κλασικές πολυθρόνες, άρα μπορείτε να κάθεστε ακόμα πιο άνετα, ή να τις χρησιμοποιείτε ως χώρο ύπνου, τόσο για εσάς ή τους φιλοξενούμενους σας. Ακόμα, μπορείτε να κρατήσετε τη νέα σας πολυθρόνα κρεβάτι ανοιχτή σαν ανάκλινδρο και να απολαμβάνετε την ανάγνωση του βιβλίου σας, καθισμένοι στο αφράτο γέμισμά της. Οι πολυθρόνες-κρεβάτια της συλλογής μας έχουν αξιολογηθεί από τους πελάτες μας κατά μέσο όρο με 4,5 αστέρια στην κλίμακα των 5. Διαβάστε τις κριτικές που έχουν αφήσει οι πελάτες μας και γράψτε τη δική σας κριτική μετά την αγορά σας.

Τι μπορείς να βρεις μέσα σε έναν καναπέ κρεβάτι;

Αναρωτιέστε τι έχει μέσα ένας άνετος καναπές κρεβάτι και γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κοιμάστε; Στη συλλογή μας διαθέτουμε ανθεκτικούς καναπέδες κρεβάτια με επένδυση αφρού που δεν χάνει το σχήμα του. Επιπλέον, διαθέτουμε καναπέδες κρεβάτια με ελατήρια ή χωρίς, ανάλογα την αίσθηση και τη σκληρότητα που προτιμάτε. Η αίσθηση των καναπέδων με pocket ελατήρια τείνει να μοιάζει με αυτή ενός ποιοτικού στρώματος, για το λόγο αυτό ο ύπνος σε έναν τέτοιο καναπέ κρεβάτι μπορεί να είναι ξεκούραστος. Εσείς το μόνο που χρειάζεται να προσθέσετε είναι απαλά σεντόνια, για μια αίισθηση πολυτέλειας.