Αποκτήστε το νέο σας γραφείο με ρυθμιζόμενο ύψος

Στη συλλογή γραφείων μας θα βρείτε μοντέρνα γραφεία με ρυθμιζόμενο ύψος. Προσαρμόστε το ύψος του γραφείου όπως σας εξυπηρετεί ή κάντε εναλλαγές μεταξύ όρθιας και καθιστής θέσης όταν εργάζεστε ή διαβάζετε. Αν χρησιμοποιείτε το γραφείο για τον υπολογιστή σας βεβαιωθείτε ότι το ύψος του γραφείου είναι σωστό για τα χέρια σας, αλλά και για την στάση του αυχένα σας. Τα γραφεία με ρυθμιζόμενο ύψος της συλλογής μας διακρίνονται για τη λειτουργικότητα και την ανθεκτικότητα τους. Επιλέξτε ένα ηλεκτρικό γραφείο με ρυθμιζόμενο ύψος ή ένα γραφείο με χειροκίνητο μηχανισμό ρύθμισης ύψους. Επιπλέον, μπορείτε να δώσετε μίνιμαλ αισθητική στον χώρο του γραφείου σας επιλέγοντας ένα ρυθμιζόμενο γραφείο σε μαύρο ή λευκό χρώμα. Βρείτε το δικό σας γραφείο στη JYSK και συνδυάστε το με μια εργονομική καρέκλα gaming ή μια καρέκλα γραφείου.

Πρακτικά γραφεία για επιπλέον άνεση

Τα γραφεία με ρυθμιζόμενο ύψος είναι ιδανικά για όσους εργάζονται μπροστά από την οθόνη ενός υπολογιστή, προσφέροντας επιπλέον άνεση στις ώρες που χρησιμοποιούνται. Καθώς μπορούν να ανυψωθούν ή να κατέβουν, είναι εφικτό ο αυχένας να διατηρεί τη βέλτιστη θέση του και να μην καταπονείται στην προσπάθεια για άμεση πρόσβαση και ορατότητα της οθόνης. Επιπλέον, ένα γραφείο με ρυθμιζόμενο ύψος μπορεί να λάβει το σωστό ύψος για την θέση των χεριών όταν γίνεται χρήση του ποντικιού ή του πληκτρολογίου ενός υπολογιστή. Μην παραλείψετε να το συνδυάσετε με μια λειτουργική καρέκλα γραφείου για να απολαμβάνετε τις ώρες στο γραφείο.

Μηχανισμοί γραφείων που λειτουργούν υπέρ σας

Μπορεί ένα γραφείο να "δουλέψει" υπέρ σας; Ένα ρυθμιζόμενο γραφείο της συλλογής JYSK μπορεί! Στα γραφεία με ρυθμιζόμενο ύψος της συλλογής μας δεν θα βρείτε μόνο τον λειτουργικό μηχανισμό για το ύψος, αλλά και τον μηχανισμό αντισύγκρουσης. Τι σημαίνει αυτό για εσάς; Είναι απλό! Όταν ρυθμίζετε το γραφείο να ανέβει ή να κατέβει ο μηχανισμός αυτός κάνει το γραφείο να σταματήσει και να υποχωρήσει μερικά εκατοστά αν ανιχνεύσει εμπόδιο. Έτσι, λειτουργεί υπέρ σας βοηθώντας στην αποφυγή ζημιών στο γραφείο ή στα γύρω αντικείμενα. Βρείτε στα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων ποια γραφεία διαθέτουν τον μηχανισμό και επιλέξτε το δικό σας.