Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

41 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ ONLINE & ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ JYSK ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19

 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ράγα ενδυμάτων
3-φυλλη ντουλάπα σε λευκό χρώμα με 3 συρτάρια στο κάτω τμήμα
Αποθηκευτικά καλάθια σε ραφιέρα

ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

Είτε διαθέτετε μικρό σπίτι είτε ένα μεγαλύτερο, οι ανάγκες για αποθηκευτικούς χώρους είναι διαρκώς αυξανόμενες. 
Τις περισσότερες φορές προσθέτουμε νέα αντικείμενα στο χώρο μας, όπως νέα διακοσμητικά, βιβλία ή ρούχα, χωρίς να αποχωριζόμαστε τίποτα από αυτά που διαθέτουμε ήδη, και που πιθανόν δε χρειαζόμαστε ή δε χρησιμοποιούμε πια.
Αν είστε από αυτούς που δεν μπορείτε να φανταστείτε τη ζωή σας χωρίς τα σχολικά σας βιβλία ή εκείνο το τζιν που πλέον δεν σας κάνει, αν η αταξία δεν ταιριάζει στην ύπαρξή σας, τότε στη JYSK θα βρείτε λύσεις αποθήκευσης για να τα κρατήσετε όλα σε έναν τακτοποιημένο χώρο.
Ανακαλύψτε στη συλλογή μας ντουλάπες και συρταριέρες σε διάφορες διαστάσεις, που μπορείτε να τις χωρέσετε στο υπνοδωμάτιο ή ακόμα και στο μικρό ανεκμετάλλευτο χώρο στο διάδρομο.
Και για τα βιβλία της νέας σχολικής χρονιάς ή τα μυθιστορήματα που αγαπήσατε στις καλοκαιρινές σας διακοπές, μη διστάσετε να προσθέσετε μια βιβλιοθήκη στο παιδικό υπνοδωμάτιο ή ένα ακόμα ράφι στο σαλόνι.
Όμως, για το καλό σερβίτσιο και τα μαχαιροπήρουνα τοποθετήστε στο σαλόνι ένα μπουφέ με ντουλάπια και συρτάρια ή μια γυάλινη βιτρίνα