Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Ράγα ρούχων από μπαμπού με ράφι στο κάτω μέρος
Τρίφυλλη ντουλάπα με συρόμενες πόρτες και καθρέφτη
Καλάθι αποθήκευσης από υάκινθο & γυάλινο βάζο

Αποθήκευση με στυλ

Είτε διαθέτετε μικρό σπίτι, είτε ένα μεγαλύτερο, οι ανάγκες για αποθήκευση είναι διαρκώς αυξανόμενες. Στη JYSK σας έχουμε λύσεις για αποθήκευση ρούχων, αποθήκευση παπουτσιών, αποθήκευση παιχνιδιών, βιβλίων ή όποιων άλλων αντικειμένων θέλετε να βάλετε σε τάξη. Ανακαλύψτε στη συλλογή μας ντουλάπες, συρταριέρες, παπουτσοθήκες, ράγες ρούχων και έπιπλα εισόδου, για να οργανώσετε κάθε δωμάτιο του σπιτιού.
Και για τα βιβλία της νέας σχολικής χρονιάς ή τα μυθιστορήματα που αγαπήσατε στις καλοκαιρινές σας διακοπές, μη διστάσετε να προσθέσετε μια βιβλιοθήκη στο παιδικό υπνοδωμάτιο ή μερικά ράφια αποθήκευσης στον τοίχου του σαλονιού. Θυμηθείτε ότι μερικά αποθηκευτικά κουτιά ή καλάθια μπορούν να σας βοηθήσουν να αποθηκεύσετε μικρά αντικείμενα με στυλ. 

Ντουλάπες, συρταριέρες & πρακτικά είδη αποθήκευσης

Τις περισσότερες φορές προσθέτουμε νέα αντικείμενα στο χώρο μας, όπως νέα διακοσμητικά, βιβλία ή ρούχα, χωρίς να αποχωριζόμαστε τίποτα από αυτά που διαθέτουμε ήδη, που πιθανόν δεν χρειαζόμαστε ή δεν χρησιμοποιούμε πια. Αν είστε από αυτούς που δεν μπορείτε να φανταστείτε τη ζωή σας χωρίς τα σχολικά σας βιβλία ή εκείνο το τζιν που πλέον δε σας κάνει, αλλά η αταξία δεν ταιριάζει στην ύπαρξή σας, τότε στη JYSK θα βρείτε έπιπλα αποθήκευσης και έξυπνες λύσεις, για να τα κρατήσετε όλα σε έναν τακτοποιημένο χώρο.
Απλά μετρήστε το διαθέσιμο χώρο σας και προσθέστε μια ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο ή μερικές συρταριέρες σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού, ακόμα και στον μικρό ανεκμετάλλευτο χώρο στο διάδρομο. Μην παραλείψετε να πάρετε κρεμάστρες ή άλλα πρακτικά είδη αποθήκευσης, τα οποία θα σας διευκολύνουν να βάλετε σε τάξη όλα τα μικροαντικείμενα. Έχετε σκεφτεί ότι τα αποθηκευτικά κουτιά ή τα καλάθια είναι ιδανικά τόσο για τη διαρρύθμιση της ντουλάπας, όσο και για τα ράφια τοίχου ή τη βιβλιοθήκη;
Τέλος, μπορείτε να προσθέσετε ένα έπιπλο εισόδου στο χωλ για να κρεμάτε τα παλτά ή μια παπουτσοθήκη για να βάζετε αμέσως τα παπούτσια στη θέση τους. Ωστόσο, μην παραλείψετε να ρίξετε μια ματιά στους μπουφέδες και τις βιτρίνες της συλλογής μας, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο σαλόνι για να αποθηκεύσετε το καλό σερβίτσιο και τα μαχαιροπήρουνα. 

Παραλάβετε όπως σας εξυπηρετεί καλύτερα

Είστε έτοιμοι να ολοκληρώσετε τις αγορές σας σε ένα κατάστημα JYSK ή διαδικτυακά και αναρωτιέστε πώς θα παραλάβετε τα προϊόντα σας; Παραλάβετε τα όπως σας εξυπηρετεί!
Αν πραγματοποιείτε τις αγορές σας σε ένα κατάστημα μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας από αυτό, είτε άμεσα εφόσον είναι διαθέσιμα, είτε κατόπιν παραγγελίας στο χρόνο που θα σας ενημερώσει το προσωπικό του καταστήματος. Ακόμα, μπορείτε να ενημερωθείτε από το προσωπικό μας για υπηρεσίες μεταφοράς από συνεργάτες. 
Αν πραγματοποιείτε τις αγορές σας διαδικτυακά μπορείτε να παραλάβετε στο χώρο σας, είτε μέσω courier, είτε μέσω μεταφορικής, τα κόστη των οποίων υπολογίζονται και αναγράφονται στη διαδικασία της παραγγελίας σας. 
Ακόμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Click & Collect. Με την υπηρεσία Click & Collect μπορείτε να ελέγξετε αν τα προϊόντα που θέλετε είναι άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημα της επιλογής σας, να τα κάνετε κράτηση και να τα παραλάβετε από το κατάστημα. Μόλις ολοκληρώσετε την κράτηση λαμβάνετε εντός 1 ώρας απαντητικό μήνυμα από το κατάστημα ότι τα προϊόντα σας είναι έτοιμα για παραλαβή. Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα, εντός ωραρίου λειτουργίας του καταστήματος ως και την επόμενη μέρα.     

Εύκολη Συναρμολόγηση

Τα προϊόντα παραδίδονται σε συσκευασίες οι οποίες μπορούν εύκολα και με ασφάλεια να μεταφερθούν στο χώρο σας. Στη συσκευασία θα βρείτε εσώκλειστες οδηγίες συναρμολόγησης, εύκολες στην εφαρμογή, τις οποίες μπορείτε να βρείτε και διαδικτυακά στις πληροφορίες των προϊόντων . Οι πελάτες μας συχνά αξιολογούν τα προϊόντα μας, όπως τις ντουλάπες και τις συρταριέρες, αναφερόμενοι στην εύκολη συναρμολόγησή τους και τις σαφείς οδηγίες τους. Ωστόσο, για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό των καταστημάτων και το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της JYSK βρίσκονται στη διάθεσή σας.