Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

ΦΕΡΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΤΣΑΝΤΑ & ΚΕΡΔΙΣΤΕ 10% ΕΠΙΠΛΕΟΝ*
ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ

Γραφείο από μπαμπού, καρέκλα γραφείου και πίνακας ανακοινώσεων
Γραφείο με ρυθμιζόμενο ύψος και καρέκλα gaming
Σειρά επίπλων γραφείου: γραφείο, βιβλιοθήκες & καρέκλα γραφείου

Επιλέξτε τα δικά σας έπιπλα γραφείου από τη JYSK

Αναδιαμορφώστε το χώρο του γραφείου σας με κλασικά ή μοντέρνα γραφεία και άνετες καρέκλες γραφείου από τη μεγάλη συλλογή της JYSK.
Ανακαλύψτε γραφεία με μεγάλη επιφάνεια, στενά ή ανοιγόμενα, γωνιακά γραφεία και δουλέψτε ή διαβάστε σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Επιλέξτε προσεκτικά την καρέκλα γραφείου που θα χρησιμοποιήσετε, ώστε να διαθέτει το κατάλληλο ύψος και τη σωστή επένδυση, για να βρίσκεται το σώμα σας στη βέλτιστη θέση και να μην καταπονείτε τα γόνατα, τη μέση ή τον αυχένα σας. Αν είστε λάτρεις της τεχνολογίας και των games, μην παραλείψετε να δείτε τη συλλογή επίπλων gaming. Ανακαλύψτε γραφεία gaming και καρέκλες gaming και ζήστε την απόλυτη εμπειρία.
Ακόμα, στη συλλογή μας θα βρείτε και διάφορα είδη γραφείου, όπως προστατευτικά δαπέδου ή βάσεις για το laptop σας. Τέλος, παρότι η πλειοψηφία των γραφείων που διαθέτουμε έχουν ενσωματωμένα συρτάρια, ώστε να οργανώνετε τα έγγραφά σας και να διατηρείτε την επιφάνεια του γραφείου σας τακτοποιημένη και λειτουργική, στη συλλογή μας θα βρείτε και συρταριέρες, κατάλληλες για το χώρο του γραφείου.