Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Αποθηκευτικές λύσεις, συρταριέρες και ντουλάπες JYSK
Σκανδιναβική εμπειρία ύπνου με έπιπλα κρεβατοκάμαρας JYSK
Πολυλειτουργική κουκέτα για το παιδικό δωμάτιο

Έπιπλα κρεβατοκάμαρας

Στρώματα, παπλώματα, μαξιλάρια, λευκά είδη

Ό,τι χρειάζεστε για το υπνοδωμάτιο 

Από το 1979, όταν άνοιξε το πρώτο μας κατάστημα στο Aarhus, της Δανίας, στη JYSK αποκτήσαμε παγκόσμια φήμη για την ειδίκευση και τις γνώσεις μας στην κουλτούρα του ύπνου, την οποία διατηρούμε μέχρι σήμερα. 
Στην τεράστια συλλογή μας, μπορείτε να βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να ανανεώσετε το υπνοδωμάτιο σας.
Αναζητήστε έπιπλα κρεβατοκάμαρας με Σκανδιναβικό σχεδιασμό και κοιμηθείτε σε ένα χώρο που καθρεφτίζει την αισθητική σας. 
Επιλέξτε το κατάλληλο για εσάς στρώμα, συνδυάζοντας το με το σωστό μαξιλάρι και πάπλωμα, και απολαύστε τον ύπνο σας κάθε βράδυ. 
Μικρές αλλαγές θα φρεσκάρουν το χώρο που περνάμε σχεδόν το 1/3 της ζωής μας.
Αλλάξτε την εμφάνιση του υπνοδωματίου σας, με εξαιρετικής ποιότητας σεντόνια, παπλωματοθήκες και ριχτάρια.
Και επειδή οι ντουλάπες και τα συρτάρια ποτέ δεν είναι αρκετά, ανακαλύψτε τις επιλογές σας σε λύσεις και προϊόντα αποθήκευσης.

Οδηγοί και Blogs

Οδηγός κρεβατιών

Στον αναλυτικό μας οδηγό κρεβατιών μπορείτε να βρείτε βοήθεια και συμβουλές για να επιλέξετε το κατάλληλο στρώμα και κρεβάτι.

Οδηγός μαξιλαριών

Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα μαξιλάρι που ταιριάζει στις ανάγκες σας, καθώς το ακατάλληλο μαξιλάρι μπορεί να προκαλέσει πόνο στον αυχένα και κακό ύπνο. Στον οδηγό μαξιλαριών, θα βρείτε πληροφορίες για τους διάφορους τύπους μαξιλαριών που μπορείτε να επιλέξετε, καθώς και ποιο είναι το καλύτερο μα

Τα οφέλη ενός ανωστρώματος

Ένα ανώστρωμα μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου σας. Ακόμα είναι μια εξαιρετικής σημασίας επένδυση, καθώς μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του στρώματός σας.

Πώς να επιλέξετε το σωστό στρώμα εάν έχετε πόνους στην πλάτη

Εάν έχετε πόνους στην πλάτη, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τη σκληρότητα του επόμενου στρώματος, τη στήριξη που αυτό προσφέρει, καθώς και τη θέση της σπονδυλικής στήλης σας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Visa Mastercard