Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Πισίνα με lounge έπιπλα εξωτερικού χώρου

Δημιουργήστε μια δροσερή lounge περιοχή δίπλα στην πισίνα

Οι πισίνες είναι δημοφιλείς για συγκεντρώσεις και εκείνοι που διαθέτουν μία πισίνα πιθανόν γνωρίζουν ότι περνάνε περισσότερο χρόνο δίπλα στην πισίνα, παρά μέσα στην πισίνα. 

Τι έπιπλα είναι κατάλληλα για να τοποθετήσετε γύρω από την πισίνα; Αρχικά, οι καρέκλες και τα τραπέζια χρειάζεται να είναι διαχρονικά και να αντέχουν. Αν και δεν είναι όλα τα είδη ξύλου κατάλληλα για να μένουν έξω, οι καρέκλες, τα τραπέζια και οι ξαπλώστρες από μέταλλο είναι πιο ανθεκτικά στη βροχή και στον άνεμο και μπορούν να κρατήσουν για δεκαετίες. 

Η ξαπλώστρα UBBERUP από μέταλλο και συνθετικό ρατάν ανήκει στην συλλογή UBBERUP με τις lounge καρέκλες σε πέντε διαφορετικά χρώματα και τον διθέσιο lounge καναπέ

Διαβάστε τις καλύτερες συμβουλές μας για να επιλέξετε την καλύτερη ξαπλώστρα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ξαπλώστρα όπως είναι ή αν επιθυμείτε επιπλέον άνεση, προσθέτοντας το μαξιλάρι STOREHOLM. 

Για την περιοχή γύρω από την πισίνα, χρειάζεστε επίσης κάτι που να καθαρίζεται εύκολα και να συντηρείται εξίσου εύκολα. Το θαλασσινό νερό ή το νερό με χλώριο, ο ήλιος, ο άνεμος και η βροχή μπορούν να επηρεάσουν την ανθεκτικότητα. Επιλέξτε κάτι το οποίο είναι εύκολο να καθαριστεί και βεβαιωθείτε ότι αφαιρείτε λεκέδες από αντηλιακές λοσιόν και λάδια τουλάχιστον δύο φορές τον χρόνο.

Οι καρέκλες σκηνοθέτη NAGELSTI έχουν κάθισμα και πλάτη από ανθεκτικό υφασμάτινο πλέγμα, υφασμένο από πολυεστερικά νήματα με επίστρωση πλαστικού, που δημιουργεί ένα ύφασμα που δεν χρειάζεται συντήρηση, είναι ανεξίτηλο, στεγνώνει γρήγορα και καθαρίζεται εύκολα. Το τραπέζι κήπου TAGEHOLM διαθέτει πλαίσιο από αλουμίνιο που δεν σκουριάζει. Η επιφάνεια του τραπεζιού είναι από τεχνητό ξύλο - ένα υλικό που δεν χρειάζεται συντήρηση και είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες.

Τα έπιπλα από ψάθα και κορδόνια είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους εξωτερικούς χώρους. Τα συνθετικά ψάθινα έπιπλα δίνουν την ίδια εμφάνιση με τα φυσικά ψάθινα και είναι κατάλληλα για χρήση σε εξωτερικούς χώρους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. 

Η lounge καρέκλα BANDSBJERG έχει πλαίσιο από ατσάλι και το κάθισμα και η πλάτη είναι από συνθετικό ρατάν - ένας τύπος ελαφριάς, συνθετικής ψάθας. Είναι ανθεκτικό ενάντια στη φθορά, UV-προστατευμένο και ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Πώς να επιλέξετε το τέλειο σαλόνι κήπου

Πώς να επιλέξετε το τέλειο σαλόνι κήπου

Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

Οδηγός: Πώς να επιλέξετε τις σωστές καρέκλες κήπου

Οδηγός: Πώς να επιλέξετε τις σωστές καρέκλες κήπου