Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Τραπέζι κήπου με μαύρα μεταλλικά πόδια και ξύλινη επιφάνεια και 4 καρέκλες κήπου σε αίθριο

Οδηγός: Επιλέγοντας το ιδανικό τραπέζι κήπου

Στο επίκεντρο πολλών εξωτερικών χώρων, από τους κήπους μέχρι τα αίθρια και τα μπαλκόνια των σπιτιών μας, βρίσκεται ένα τραπέζι κήπου – ένα μέρος όπου μαζευόμαστε με τους αγαπημένους μας για να απολαύσουμε ένα γεύμα, μερικά δροσιστικά ποτά και τη συντροφιά ο ένας του άλλου στη φύση που προσφέρουν οι εξωτερικοί χώροι. Είτε επιθυμείτε να διοργανώνετε ζωηρές οικογενειακές συγκεντρώσεις και φιλόξενα δείπνα είτε απλώς να χαλαρώνετε με τον αγαπημένο σας πρωινό καφέ, το τραπέζι κήπου χρησιμεύει ως το επίκεντρο που πραγματικά καθορίζει το σκηνικό για την απόλαυση του εξωτερικού σας χώρου. 

Η αγορά όχι ενός οποιουδήποτε νέου τραπεζιού εξωτερικού χώρου, αλλά του ιδανικού τραπεζιού για τις ανάγκες σας και την οικογένειά σας, μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει σωστά. Με πολλές διαθέσιμες επιλογές, η πλοήγηση στη διαδικασία λήψης της απόφασης μπορεί να φαίνεται αρκετά απαιτητική. Ωστόσο, μη φοβάστε – σε αυτόν τον οδηγό θα μάθετε όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τα τραπέζια κήπου, ώστε να είστε σίγουροι ότι επιλέγετε το σωστό τραπέζι για εσάς. 

  Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο τραπέζι κήπου;

  Όταν πρόκειται για την επιλογή του κατάλληλου τραπεζιού κήπου, οι επιλογές είναι άφθονες με παραλλαγές στο σχήμα, στο μέγεθος, στην αισθητική, στα υλικά και στο απαιτούμενο επίπεδο συντήρησης, μεταξύ άλλων παραγόντων. Κάθε τραπέζι προσφέρει διαφορετικά χαρακτηριστικά και οφέλη, γεγονός που αναδεικνύει τη σημασία της εξέτασης των βασικών παραμέτρων πριν την πραγματοποίηση μιας αγοράς. Στις ακόλουθες ενότητες θα μάθετε περισσότερα για αυτές τις βασικές πτυχές, διευκολύνοντάς σας να λάβετε την πιο τεκμηριωμένη απόφαση.

  Όπως μπορείτε να δείτε στις παραπάνω εικόνες, τα τραπέζια κήπου μπορεί να διαφέρουν σε μεγάλο βαθμό. Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα των επιλογών που υπάρχουν για να αποκτήσετε το τέλειο τραπέζι εξωτερικού χώρου για το σπίτι σας.

  1. Το σωστό μέγεθος σε συνδυασμό με τον τρόπο ζωής

  Η πρώτη, και ίσως, πιο κρίσιμη πτυχή που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η επιλογή ενός τραπεζιού κήπου με το κατάλληλο μέγεθος. Μπορείτε να αναρωτηθείτε "Πώς μπορώ να επιλέξω το σωστό μέγεθος τραπεζιού κήπου;". Από μικρά τραπέζια μπιστρό, ιδανικά για ένα cozy μπαλκόνι, μέχρι τα μεγάλα επεκτεινόμενα τραπέζια κήπου, ιδανικά για να φιλοξενούν μεγάλες συναθροίσεις, υπάρχει ένα τραπέζι κήπου που ταιριάζει σε κάθε ανάγκη. Ωστόσο, για να διασφαλίσετε ότι οι ανάγκες σας ικανοποιούνται είναι σημαντικό να προσδιορίσετε τι πραγματικά περιλαμβάνουν αυτές οι ανάγκες.

  • Μικρότερος ή περιορισμένος εξωτερικός χώρος
   Αν ο εξωτερικός σας χώρος είναι μικρότερος και μπορεί να φιλοξενήσει μόνο ένα τραπέζι κήπου ή αν απλώς προτιμάτε μια μικρότερη επιλογή, ένα από τα πολλά τραπέζια μπιστρό της συλλογής μας είναι βέβαιο ότι θα σας ταιριάζει εξαιρετικά. Μπορείτε, επίσης, να επιλέξετε ένα πτυσσόμενο τραπέζι, όπως το INDHOLT, το οποίο μπορεί να στερεωθεί στο κιγκλίδωμα του μπαλκονιού προσφέροντας μια ευέλικτη λύση που μπορεί να αποθηκευτεί όταν δεν χρησιμοποιείται.
  • Εξασφαλίστε επαρκή χώρο
   Πριν πάρετε την απόφαση για ένα τραπέζι κήπου βεβαιωθείτε ότι θα υπάρχει αρκετός χώρος γύρω από το τραπέζι, ώστε να μπορείτε να μετακινηθείτε άνετα γύρω από αυτό. Θα πρέπει επίσης να διασφαλίσετε ότι υπάρχει αρκετός χώρος για τις καρέκλες, ώστε οι καθήμενοι να μπορούν εύκολα να καθίσουν ή να σηκωθούν από τις θέσεις τους.
  • Επιλέξτε ένα τραπέζι που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας
   Σας αρέσει να διασκεδάζετε περιστασιακά; Σκεφτείτε ένα επεκτεινόμενο τραπέζι κήπου όπως το VATTRUP, το οποίο μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα καθημερινό τραπέζι κήπου για εσάς και την οικογένειά σας, ενώ μπορεί επίσης να φιλοξενήσει ένα μεγαλύτερο δείπνο. Ψάχνετε για μια επιλογή με επίκεντρο την οικογένεια, χωρίς προβλήματα; Σκεφτείτε να αποκτήσετε ένα τραπέζι χαμηλής συντήρησης, ώστε να μην χρειάζεται να ξοδεύετε τακτικά χρόνο για τη συντήρησή του.

  Για μια πιο λεπτομερή εξερεύνηση των επιλογών σχετικά με τα μεγέθη των τραπεζιών μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στον οδηγό μας για την επιλογή του κατάλληλου μεγέθους τραπεζιού τραπεζαρίας. Αν και ο οδηγός αφορά κυρίως τραπέζια εσωτερικού χώρου οι συμβουλές ισχύουν εξίσου και για τα τραπέζια κήπου της συλλογής μας. 

  2. Επιλέγοντας το σωστό σχήμα

  Μια δεύτερη σημαντική πτυχή που πρέπει να εξετάσετε κατά την επιλογή του τραπεζιού κήπου σας είναι το σχήμα του και ο αντίκτυπος που έχει το σχήμα στον χώρο και στη λειτουργικότητα. Είτε τείνετε σε ένα τετράγωνο, ορθογώνιο ή στρογγυλό τραπέζι κήπου, κάθε σχήμα προσφέρει τα δικά του πλεονεκτήματα.

  • Τετράγωνα τραπέζια κήπου
   Τα τετράγωνα τραπέζια κήπου, όπως τα μπιστρό τραπέζια, είναι ιδανικά για τα μπαλκόνια και τις cozy γωνιές. Είναι μικρά και βολικά και μπορούν να τοποθετηθούν στον τοίχο, εξοικονομώντας πολύτιμο χώρο στον εξωτερικό σας χώρο. Λόγω του μικρότερου μεγέθους τους είναι γενικότερα ελαφριά και εύκολα στη μετακίνηση.
  • Ορθογώνια τραπέζια κήπου
   Αν χρειάζεστε χώρο για πολλούς καλεσμένους, ένα ορθογώνιο τραπέζι κήπου είναι ιδανικό για την φιλοξενία μεγαλύτερου αριθμού ατόμων. Ορισμένα ορθογώνια τραπέζια είναι επεκτεινόμενα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να καθίσουν ακόμα περισσότερα άτομα. 
  • Στρογγυλά τραπέζια κήπου
   Ένα στρογγυλό τραπέζι κήπου μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική λύση για μικρότερους χώρους, καθώς επιτρέπει πιο ελεύθερη κίνηση γύρω από τα τραπέζια. Με τα στρογγυλά τραπέζια, έχετε γενικά τη δυνατότητα να στριμώξετε ένα επιπλέον κάθισμα αν χρειαστεί.

  3. Προσωπικές προτιμήσεις αισθητικής

  Οι προσωπικές προτιμήσεις, ειδικά όσον αφορά την εμφάνιση και την έκφραση ενός τραπεζιού κήπου, παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διαδικασία λήψης της απόφασής σας. Τείνετε προς τα πιο παραδοσιακά έπιπλα κήπου κατασκευασμένα από υλικά όπως το σκληρό ξύλο ή προτιμάτε μια πιο σύγχρονη, μίνιμαλ ατμόσφαιρα με μοντέρνα υλικά, όπως μέταλλο και ίνες τσιμέντου; Το νέο σας τραπέζι κήπου θα πρέπει ιδανικά να συνδυάζεται άψογα με τα υπάρχοντα έπιπλα κήπου και τη συνολική ατμόσφαιρα του εξωτερικού σας χώρου.

  Οι αισθητικές επιλογές μπορεί συχνά να συνδυάζονται με πρακτικές εκτιμήσεις, ενισχύοντας τόσο την οπτική ελκυστικότητα, όσο και τη λειτουργικότητα του εξωτερικού σας χώρου. Για παράδειγμα, η επιλογή ενός τραπεζιού κήπου με τετράγωνη μεταλλική βάση, αντί για κλασικά πόδια, όχι μόνο παρουσιάζει μια κομψή, απαλή εμφάνιση, αλλά προσφέρει επίσης μια σταθερή βάση με περισσότερο χώρο για καθίσματα σε κάθε άκρο του τραπεζιού. Ένα μεγάλο μέρος της αισθητικής ενός τραπεζιού κήπου σχετίζεται στενά με τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένο, τα οποία αναλύονται περαιτέρω στην επόμενη ενότητα. 

  Τα τραπέζια κήπου και οι καρέκλες κήπου μπορεί να διαφέρουν αρκετά στην εμφάνιση λόγω του σχήματος, του στυλ και των υλικών. Το μπιστρό τραπέζι κήπου RADSTRUP είναι κατασκευασμένο από θερμικό γυαλί και ατσάλι και η καρέκλα NABBEN από πλαστικό, ενώ το τραπέζι κήπου FEDDET και οι καρέκλες κήπου EGELUND είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένα από μασίφ ξύλο ευκαλύπτου. 

  4. Ποιο είναι το καλύτερο υλικό για ένα τραπέζι κήπου; 

  Η απόφαση για το σωστό ή το καλύτερο υλικό για το τραπέζι κήπου σας είναι ένα υποκειμενικό θέμα, χωρίς σαφή απάντηση και εξαρτάται αποκλειστικά από τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Η επιλογή σας για το υλικό επηρεάζει διάφορους παράγοντες, κυρίως την αισθητική και το απαιτούμενο επίπεδο συντήρησης.

  Για παράδειγμα, μπορεί να σας ελκύει η φυσική όψη του ξύλου. Θα επιλέγατε ένα από τα δημοφιλή σκληρά ξύλα, όπως ο ευκάλυπτος, το τικ ή η ακακία, παρά την τακτική συντήρηση που μπορεί να απαιτούν; Ή αντ' αυτού θα επιλέγατε τεχνητό ξύλο ή συνθετικό ξύλο ως μια επιλογή που δεν απαιτεί ιδιαίτερη συντήρηση; Η απόφαση είναι δική σας, λαμβάνοντας υπόψη τόσο την αισθητική, όσο και την εμπλοκή σας στην συντήρηση, τα οποία συνεπάγονται της επιλογής σας.

  Κάθε τύπος υλικού έχει διάφορα οφέλη και μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα υλικά ενός συγκεκριμένου τραπεζιού κήπου στις πληροφορίες του προϊόντος στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Αν ενδιαφέρεστε, ο αναλυτικός οδηγός μας για τα υλικά των επίπλων κήπου προσφέρει πολύ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διάφορα υλικά που χρησιμοποιούνται συνήθως στα έπιπλα κήπου, συμπεριλαμβανομένων των τραπεζιών κήπου.

  Το υλικό της επιλογής σας για τα έπιπλα κήπου μπορεί να κάνει σημαντική διαφορά στην αισθητική του εξωτερικού σας χώρου, αλλά και στη λειτουργικότητα. Σας αρέσει περισσότερο ένα πλήρες σετ κήπου κατασκευασμένο από συνθετικό ρατάν που δεν απαιτεί συντήρηση ή ένα τραπέζι κήπου με επιφάνεια από ίνες τσιμέντου;

  Αποφασίζοντας για το τραπέζι εξωτερικού χώρου

  Με την εκτεταμένη συλλογή τραπεζιών κήπου που διαθέτουμε, υπάρχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών για εσάς. Εξετάζοντας προσεκτικά τους παράγοντες που περιγράφονται σε αυτόν τον οδηγό, θα είστε αρκετά προετοιμασμένοι για να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση και να επιλέξετε το ιδανικό τραπέζι κήπου, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και στις επιθυμίες σας

  Αν υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν είστε σίγουροι και θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες ή αν έχετε οποιαδήποτε απορία, είστε πάντα ευπρόσδεκτοι να επισκεφθείτε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα JYSK για να λάβετε καθοδήγηση από το έμπειρο προσωπικό μας. 

  Σετ τραπεζαρίας εξωτερικού χώρου με τραπέζια και καρέκλες κήπου  

  Η πλειονότητα των επίπλων τραπεζαρίας κήπου διατίθεται επίσης σε σετ τραπεζαρίας εξωτερικού χώρου, που περιλαμβάνουν ένα τραπέζι κήπου και 4 καρέκλες κήπου, όπου το τραπέζι και οι καρέκλες ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους. Αυτά τα σετ τραπεζαρίας κήπου διατίθενται σε χαμηλότερη, πιο προσιτή τιμή σε σύγκριση με την αγορά κάθε επίπλου ξεχωριστά και, επομένως, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα εξασφαλίσετε εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής με τα χρήματα που θα επενδύσετε.

  Δείτε παρακάτω επιλεγμένα σετ τραπεζαρίας κήπου ή πλοηγηθείτε στα τραπέζια κήπου της συλλογής μας.

  Ανακαλύψτε περισσότερα

  Πώς να επιλέξετε το τέλειο σαλόνι κήπου

  Πώς να επιλέξετε το τέλειο σαλόνι κήπου

  Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

  Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

  Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

  Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

  Οδηγός: Πώς να επιλέξετε τις σωστές καρέκλες κήπου

  Οδηγός: Πώς να επιλέξετε τις σωστές καρέκλες κήπου