Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Ημέρες Ύπνου στη JYSK με Κέρδος 20-60%*

Μονάδες επίπλων σαλονιού κήπου σε αίθριο

Οδηγός: Φτιάξτε έναν καναπέ από μονάδες για το αίθριο

Με τα έπιπλα κήπου από μονάδες σαλονιού, μπορείτε να δημιουργήσετε ακριβώς το σετ σαλονιού που είναι ιδανικό για το αίθριο ή το μπαλκόνι σας. Μπορείτε να φτιάξετε έναν γωνιακό καναπέ, δύο καρέκλες σαλονιού κήπου ή οτιδήποτε άλλο ταιριάζει στις προτιμήσεις σας. 

Σε αυτόν τον οδηγό, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τις επιλογές και για όλα τα πλεονεκτήματα ενός σαλονιού κήπου από μονάδες, παίρνοντας ιδέες για τη διαρρύθμιση του μπαλκονιού ή του αιθρίου σας σας. 

Αμέτρητοι συνδυασμοί 

Ένα σαλόνι κήπου μονάδων συνήθως αποτελείται από μονάδες γωνίας, μονάδες κέντρου, μονάδες άκρου και μονάδες πουφ. Χρησιμοποιώντας αυτά, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ποικιλία από επιλογές καθιστικών: 

 • Καναπέδες σε σχήμα-U
 • Γωνιακούς καναπέδες/Καναπέδες σε σχήμα-L
 • Καναπέδες με σεζλόνγκ
 • Καναπέδες με ανοιχτό άκρο 
 • Πολυθρόνες/καρέκλες δαλονιού κήπου
 • Πουφ  

Σχεδιάζοντας τη διαρρύθμιση του κήπου σας

Πριν προχωρήσετε και αφεθείτε στις ατελείωτες επιλογές επίπλων κήπου μονάδων, προτείνουμε να φτιάξετε ένα πλάνο, λαμβάνοντας κυρίως υπόψη το πόσο χώρο έχετε στη διάθεσή σας. Ξεκινήστε με μέτρηση του αιθρίου ή του μπαλκονιού σας και βεβαιωθείτε πώς υπάρχει αρκετός χώρος για τη διαμόρφωση των επίπλων που ονειρεύεστε. Λάβετε επίσης υπόψη  σας αυτές τις πτυχές: 

1. Επιτρέψτε τη ροή

Γωνιακός καναπές σαλονιού κήπου μονάδων και τραπεζάκι σαλονιού κήπου
Σαλόνι κήπου μονάδων EG 6 ατ. μαύρο
800€/σετ
1099€ /σετ
Κέρδος 27%
Μόνο διαδικτυακά
Δύο καναπέδες σαλονιού κήπου μονάδων και τραπεζάκι σαλονιού κήπου
Σαλόνι κήπου μονάδων EG 6 ατ. μαύρο
800€/σετ
1099€ /σετ
Κέρδος 27%
Μόνο διαδικτυακά
Καναπέδες μονάδων και τραπεζάκι σαλονιού κήπου
Σαλόνι κήπου μονάδων EG 6 ατ. μαύρο
800€/σετ
1099€ /σετ
Κέρδος 27%
Μόνο διαδικτυακά

Όταν σχεδιάζετε το αίθριο ή το μπαλκόνι, λάβετε υπόψη τον διαθέσιμο χώρο σε αυτά και οραματιστείτε τη ροή από την πόρτα προς το σαλόνι κήπου, την τραπεζαρία, το γρασίδι ή το παρτέρι. Χαρτογραφήστε αυτές τις διαδρομές και λάβετε τες υπόψη όταν αποφασίσετε για το πώς θα διαμορφώσετε και πού θα τοποθετήσετε το σαλόνι κήπου μονάδων σας. Οι διαδρομές του περιπάτου σας θα πρέπει να έχουν πλάτος περίπου 1 μέτρο.  

2.    Αφήστε χώρο

Κατά γενικό κανόνα, και αν είναι δυνατόν, επιλέξτε μια κινητή διάταξη όπου δίνετε στο σετ σαλονιού κήπου μια ανάσα χώρου 30 εκατοστών για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ενός μεγάλου και ευάερου αιθρίου ή μπαλκονιού. Στοχεύστε σε αυτό, ανεξάρτητα από το ποια από τις παρακάτω διαμορφώσεις επιθυμείτε.

3.    Πόσες θέσεις χρειάζεστε;

Χρειάζεστε καθίσματα για όλη την οικογένεια ή ο χώρος του σαλονιού κήπου προορίζεται κυρίως για εσάς και τον σύντροφό σας; Οι διάφορες διαμορφώσεις ταιριάζουν σε διαφορετικά μεγέθη ομάδων και εξωτερικούς χώρους: 

Ένα καναπές σαλονιού κήπου σε σχήμα-U στο αίθριο απαιτεί από μόνος του μια σημαντική ποσότητα χώρου. Αν τον διαθέτετε, ένας καναπές σαλονιού κήπου σε σχήμα-U μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική επιλογή. Ένα όμορφο τραπέζι σαλονιού κήπου θα αποτελέσει το φυσικό κέντρο και σίγουρα θα έχετε καθίσματα για ένα σωρό καλεσμένους, επιτρέποντάς σας να περάσετε μαζί χρόνο με ενδιαφέρουσες συζητήσεις, πίνοντας καφέ ή δροσιστικά ποτά.. 

Για να φτιάξετε έναν καναπέ σαλονιού κήπου σε σχήμα-U θα χρειαστείτε δύο τμήματα γωνίας, τμήματα κέντρου και δύό τμήματα άκρου. 

Καναπέδες μονάδων και τραπέζια σαλονιού κήπου σε διαφορετικούς συνδυασμούς
Μονάδα κέντρου σαλονιού RAVNDRUP φυσικό
135€/τμχ
199€ /τμχ
Κέρδος 32%
Μόνο διαδικτυακά
Μονάδα γωνίας σαλονιού RAVNDRUP φυσικό
175€/τμχ
229€ /τμχ
Κέρδος 24%
Μόνο διαδικτυακά

Ένας γωνιακός καναπές σαλονιού κήπου σε σχήμα-L διαθέτει πολλές από τις ιδιότητες όπως ενός καναπέ σχήματος-U, αλλά συνήθως καταλαμβάνει λιγότερο χώρο και μπορεί να είναι πιο φιλόξενος για ένα ή δύο άτομα, που επιθυμούν να χαλαρώσουν με τα πόδια ψηλά. Ακόμα, είναι ιδανικός για συγκεντρώσεις φίλων και οικογένειας γύρω από το τραπέζι σαλονιού για ένα δροσερό αναψυκτικό.

Για να φτιάξετε έναν γωνιακό καναπέ θα χρειαστείτε μια μονάδα γωνίας, μονάδες κέντρου και δύο μονάδες άκρου.

Ένας καναπές με σεζλόνγκ είναι παρόμοιος με έναν γωνιακό καναπέ, μόνο που έχει ανοιχτά άκρα, δημιουργώντας τον ιδανικό συνδυασμό μεταξύ καναπέ και ξαπλώστρας, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε. 

Για να φτιάξετε έναν καναπέ με σεζλόνγκ θα χρειαστείτε μια μονάδα άκρου, μονάδες κέντρου και μια μονάδα πουφ.

Ένας μεγάλος καναπές, ενδεχομένως συμπληρωμένος με μερικές καρέκλες σαλονιού κήπου ή πουφ, μπορεί να αποτελεί μια ωραία λύση για έναν μικρότερο χώρο και να σας προσφέρει μια πιο ευέλικτη διαρρύθμιση του κήπου: εσείς καθορίζετε προς ποια κατεύθυνση θα τοποθετείτε τον καναπέ ανά διαστήματα. Ένα πουφ σας επιτρέπει να ανεβάσετε τα πόδια σας και μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως κάθισμα (αλλά δεν θα είναι πολύ ευχάριστο μακροπρόθεσμα). 

Για να φτιάξετε έναν μεγάλο καναπέ θα χρειαστείτε δύο μονάδες άκρου και μονάδες κέντρου.

Σκεφτείτε επίσης μια συμμετρική διαμόρφωση κήπου με δύο αντικριστούς καναπέδες που χωρίζονται από ένα τραπέζι σαλονιού κήπου. Αυτή η διαρρύθμιση είναι ιδανική για ραντεβού για καφέ με φίλους. 

Ιδέες για συνδυασμούς καναπέ μονάδων σε ένα μικρό αίθριο
Μονάδα σαλονιού RAVNDRUP τραπέζι Π70xΜ70 φυσικό
85€/τμχ
169€ /τμχ
Κέρδος 50%
Μόνο διαδικτυακά
Μονάδα κέντρου σαλονιού RAVNDRUP φυσικό
135€/τμχ
199€ /τμχ
Κέρδος 32%
Μόνο διαδικτυακά

Μια λύση με όλα τα καθίσματα σας προσφέρει μέγιστη ευελιξία. Ένας συνδυασμός από τέσσερις καρέκλες σαλονιού μπορεί να προσφέρει μια σχεδόν πολυτελή ατμόσφαιρα, μετακινούνται εύκολα σε διάφορες διαμορφώσεις και είναι ιδανικές για συζητήσεις γύρω από το τραπέζι. 

Για να φτιάξετε έναν συνδυασμό από καρέκλες σαλονιού κήπου θα χρειαστείτε μονάδες κέντρου.

Ιδέες προσαρμογής για τις μονάδες επίπλων κήπου σας

Το σετ σαλονιού κήπου μονάδων EG αποτελείται από 7 μονάδες, τέσσερις κέντρου και δύο μονάδες γωνίας/άκρου και ένα τραπέζι σαλονιού. Προσφέρει μια ποικιλία διαφορετικών συνδυασμών που μπορούν να προσαρμοστούν στον εξωτερικό σας χώρο. Φτιάξτε τον συνδυασμό που ταιριάζει στο αίθριο ή στο μπαλκόνι σας. 

Μαύρα έπιπλα κήπου μονάδων διαρρυθμισμένα ως δύο αντικριστοί καναπέδες, διαχωρισμένοι από ένα τραπέζι σαλονιού
Σαλόνι κήπου μονάδων EG 6 ατ. μαύρο
800€/σετ
1099€ /σετ
Κέρδος 27%
Μόνο διαδικτυακά

Ενώ το EG είναι ενα σετ σαλονιού κήπου, το RAVNDRUP διατίθεται τόσο ως σετ όσο και ως μεμονωμένα τμήματα, που σας δίνουν την ευκαιρία να προσαρμόσετε το σετ σαλονιού ακριβώς στις ανάγκες σας. 

Το RAVNDRUP αποτελείται από τρεις διαφορετικές μονάδες: 

 • Μία μονάδα κέντρου
 • Μία μονάδα γωνίας/άκρου 
 • Ένα τραπέζι σαλονιού κήπου
Σετ σαλονιού κήπου σε αίθριο κοντά στην θάλασσα
Μονάδα σαλονιού RAVNDRUP τραπέζι Π70xΜ70 φυσικό
85€/τμχ
169€ /τμχ
Κέρδος 50%
Μόνο διαδικτυακά
Μονάδα γωνίας σαλονιού RAVNDRUP φυσικό
175€/τμχ
229€ /τμχ
Κέρδος 24%
Μόνο διαδικτυακά
Μονάδα κέντρου σαλονιού RAVNDRUP φυσικό
135€/τμχ
199€ /τμχ
Κέρδος 32%
Μόνο διαδικτυακά

Το RAVNDRUP προσφέρει την ελευθερία και την ευελιξία να προσαρμόσετε το μεγάλο αίθριό σας στις προτιμήσεις σας. Ένα γωνιακός καναπές ανοιχτών άκρων σε συνδυασμό με ένα διθέσιο καναπέ σαλονιού γύρω από ένα τραπέζι σαλονιού, ένας μεγάλος καναπές σχήματος-U γύρω από δύο τραπέζια σαλονιού ή οτιδήποτε ταιριάζει στο αίθριο και στις προτιμήσεις σας. Το RAVNDRUP είναι εύκολο να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας και σας επιτρέπει να συγκεντρώσετε τους αγαπημένους σας για επιτραπέζια παιχνίδια, δροσερά ποτά και χαλαρές συζητήσεις στο αίθριο.

Για μικρότερα αίθρια ή μπαλκόνια, το σετ σαλονιού κήπου ABED είναι ιδανικό. Περιλαμβάνει δύο μονάδες γωνίας, δύο πουφ και ένα τραπέζι που μπορεί να συνδυαστεί με διαφορετικές διαμορφώσεις. Μερικές από τις επιλογές είναι μια διθέσια ξαπλώστρα, ένας καναπές με σεζλόνγκ και ένας καναπές με τραπέζι σαλονιού και διπλό πουφ. Η απόφαση είναι δική σας. 

Τα πλεονεκτήματα των μονάδων επίπλων κήπου

 • Μπορείτε να διαμορφώσετε αυτή την ευέλικτη μονάδα επίπλου όπως επιθυμείτε 
 • Μπορείτε εύκολα να αναδιατάξετε τις μονάδες επίπλων κήπου, αν οι ανάγκες σας αλλάξουν ή αν χρειάζεστε μια αλλαγή σκηνικού 
 • Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα των επίπλων μονάδων είναι η βελτιστοποίηση του χώρου, καθώς μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε τετραγωνικό μέτρο
 • Κανείς δεν έχει αυτό που έχετε εσείς - η διάταξη των επίπλων σαλονιού σας είναι πιθανό να είναι εντελώς μοναδική, ταιριάζοντας στο αίθριο την αισθητική σας
 • Ένας συνηθισμένος καναπές με σεζλόνγκ στο πλάι μπορεί να είναι στραμμένος προς τα αριστερά ή τα δεξιά, αλλά με ένα σετ σαλονιού μονάδων δεν χρειάζεται να επιλέξετε

Ανακαλύψτε περισσότερα

Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

Οδηγός: Επιλέξτε το σωστό κουτί μαξιλαριών κήπου

Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

Οδηγός: Βρείτε την κατάλληλη ομπρέλα κήπου για εσάς

Οδηγός: Πώς να επιλέξετε τις σωστές καρέκλες κήπου

Οδηγός: Πώς να επιλέξετε τις σωστές καρέκλες κήπου

Οδηγός: Επιλέγοντας το ιδανικό τραπέζι κήπου

Οδηγός: Επιλέγοντας το ιδανικό τραπέζι κήπου