Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο
Διπλή ξαπλώστρα σε ξύλινο αίθριο

Πώς να επιλέξετε την καλύτερη ξαπλώστρα

Ο καλύτερος τρόπος να χαλαρώσετε και να απολαύσετε μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα είναι να το κάνετε σε μια άνετη ξαπλώστρα. Πριν αγοράσετε, υπάρχουν διάφορα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη: Πού θέλετε να τοποθετήσετε την ξαπλώστρα; Θέλετε να την μετακινείτε; Τι στυλ και τι χρώμα σας αρέσει; Διαβάστε περισσότερα και επιτρέψτε μας να σας καθοδηγήσουμε για να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Πού θέλετε να τοποθετήσετε την ξαπλώστρα;

Έχετε ένα αίθριο όπου μπορείτε να απολαμβάνετε τον ήλιο; Ή γκαζόν που μπορείτε να ξαπλώσετε στη σκιά; Μπορείτε να τοποθετήσετε τη νέα σας ξαπλώστρα και στα δύο, αλλά μερικές ξαπλώστρες είναι καταλληλότερες για τοποθέτηση σε μια σταθερή επιφάνεια, παρά σε μία μαλακή, όπως το γρασίδι. Κοιτάξτε τα πόδια και επιλέξτε μια ξαπλώστρα με γερά πόδια ή βάση, αν δεν θέλετε να βυθίζεται πολύ εύκολα.

Θέλετε να μετακινείτε την ξαπλώστρα τριγύρω;

Αν πρόκειται να ακολουθείτε τον ήλιο ή τον ίσκιο κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα εκτιμήσετε μια ελαφριά ξαπλώστρα, ή μια ξαπλώστρα με ρόδες. Σηκώστε την από την άκρη και κυλήστε την στο επόμενο τέλειο σημείο.

Ξύλινη ξαπλώστρα με ρόδες σε μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα
Ξαπλώστρα MANDAL Π70xΜ205 σκληρό ξύλο
150€/τμχ
199€ /τμχ
Κέρδος 25%
Μόνο διαδικτυακά

Βρείτε ένα στυλ που σας αρέσει

Μπορείτε να βρείτε μια ξαπλώστρα που να ταιριάζει με τα έπιπλα κήπου που έχετε ήδη, τόσο8 στο στυλ, όσο και στο χρώμα. Ή μπορείτε να επιλέξετε κάποια που να έρχεται σε αντίθεση με όσα έχετε στον εξωτερικό σας χώρο. Τα υλικά παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εμφάνιση της ξαπλώστρας. Μια ξαπλώστρα από ρατάν μπορεί να έχει μια ρομαντική και χαλαρή εμφάνιση. Μια ξύλινη ξαπλώστρα ή μια μεταλλική μπορεί να δείχνει πιο σύγχρονη.

Ξαπλώστρα από ξύλο με μεταλλικό σκελετό σε γκαζόν


Επίσης, το χρώμα παίζει σημαντικό ρόλο στη λειτουργικότητα της ξαπλώστρας. Μία λευκή ή μια ανοιχτόχρωμη, δεν θα προσελκύει τόση θερμότητα όσο μια μαύρη ή σκουρόχρωμη. Για αυτό συχνά θα αισθάνεστε πιο ευχάριστα όταν ξαπλώνετε πάνω της.

Λευκή ξαπλώστρα με ρόδες με θέα τη θάλασσα
Ξαπλώστρα HANSTHOLM Π76xΜ200 λευκό
175€/τμχ
229€ /τμχ
Κέρδος 24%
Μόνο διαδικτυακά

Λειτουργίες και χαρακτηριστικά

Όταν αγοράζετε μια καινούργια ξαπλώστρα, σκεφτείτε αν χρειάζεται να είναι κάτι περισσότερο από ένα άνετο μέρος για να ξαπλώνετε. Αν σκοπεύετε να διαβάζετε στην ξαπλώστρα, τότε, ίσως είναι πρακτικό να διαθέτει μπράτσα.

Ορισμένες ξαπλώστρες είναι σχεδιασμένες κυρίως για να κάθεστε, ενώ σε άλλες το πίσω μέρος μπορεί να ανυψωθεί ή να χαμηλώσει. Μπορεί επίσης να προτιμάτε μία ξαπλώστρα με περισσότερες θέσεις.

Μαύρη ξαπλώστρα με μπράτσα σε αίθριο
Ξαπλώστρα NORDSTRAND Π57xΜ191 μαύρο
2 για 149€
99€ /τμχ
Κέρδος 25%
Μόνο διαδικτυακά

Ποιο μέγεθος είναι το σωστό;

Ένα απόγευμα στην ξαπλώστρα μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο αν το μοιράζεστε με τον σύντροφό σας ή καλούς φίλους, Αν σας αρέσει η παρέα, τότε, επιλέξτε μια διπλή ξαπλώστρα με χώρο για δύο (ή περισσότερους). Οι δύο ξεχωριστές ξαπλώστρες μπορούν να τοποθετηθούν η μία δίπλα στην άλλη (και να παραμείνουν κοντά καθώς διαθέτουν σφιγκτήρα ή λουράκι που τις συγκρατεί) ή ξεχωριστά, ώστε να τοποθετήσετε ανάμεσά τους ένα τραπεζάκι σαλονιού κήπου.

Διπλή ξαπλώστρα τοποθετημένη σε δύο διαφορετικά σκηνικά
Ξαπλώστρα UGILT Π180xΜ200 σκληρό ξύλο
750€/τμχ
999€ /τμχ
Κέρδος 25%
Μόνο διαδικτυακά

Ψάχνετε για όλο το πακέτο;

Αν πρόκειται να επιπλώσετε τη βεράντα ή το μπαλκόνι σας από την αρχή, αυτή είναι η ευκαιρία σας να δημιουργήσετε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Μερικές ξαπλώστρες αποτελούν μέρος μιας συλλογής, οπότε μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι ταιριάζουν με το σετ κήπου ή το σαλόνι κήπου σας.

Διαβάστε, επίσης, τις καλύτερες συμβουλές μας για το πώς να επιλέξετε το καλύτερο σαλόνι κήπου.

Ξαπλώστρα σε βεράντα με θέα θάλασσα

Ανακαλύψτε περισσότερα

Δημιουργήστε μια δροσερή lounge περιοχή δίπλα στην πισίνα

Η κρεμαστή καρέκλα: Ένας πόλος έλξης στον εξωτερικό χώρο

Αναβαθμίστε τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας με ένα κιόσκι

Πώς να διακοσμήσετε το μπαλκόνι ή το αίθριο σας