Βρείτε τη δική σας σκηνή κάμπινγκ στη JYSK

Είστε έτοιμοι για κάμπινγκ; Μήπως χρειάζεστε μια πρακτική σκηνή μεγάλης χωρητικότητας, για να απολαύσετε με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας ή τους φίλους σας μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές; Τότε, στη JYSK θα βρείτε την ιδανική σκηνή με χαρακτηριστικά όπως διπλή στρώση για προστασία από την υγρασία, αδιάβροχες ραφές για εξασφάλιση της στεγανότητας και δύο σημεία εξαερισμού για καλύτερο αερισμό, έτσι ώστε να είστε βέβαιοι ότι θα απολαύσετε μια άνετη και ασφαλή διαμονή. Βρείτε επίσης φουσκωτά στρώματα αέρος, υπνόσακους, ψυγεία θερμός, πτυσσόμενα τραπέζια και καρέκλες κάμπινγκ και απολαύστε τις διακοπές σας. 
Έχετε σκεφτεί ότι μια σκηνή μπορεί να αποτελεί την τέλεια κρυψώνα για τα παιδιά στην αυλή; Αν οι διακοπές αργούν, μην το πείτε στους μικρούς σας φίλους. Αφήστε τους να τις απολαύσουν στον κήπο!

Ψάχνετε την ιδανική σκηνή για την παραλία;

Σας αρέσει να μένετε για ατελείωτες ώρες στην παραλία, αλλά ταυτόχρονα θέλετε να έχετε τη δυνατότητα να ξεκουράζεστε στη σκιά; Μια σκηνή παραλίας, μικρού μεγέθους, όπως για παράδειγμα χωρητικότητας 2 ατόμων, είναι η ιδανική λύση για να τη στήσετε στην άκρη της παραλίας και να περάσετε όλη τη μέρα σας εκεί, απολαμβάνοντας την παραλία και τη θάλασσα με άνεση και ιδιωτικότητα. Τι θα λέγατε να διανυκτερεύσετε κιόλας σε αυτό το μαγευτικό σκηνικό;