Φουσκωτά στρώματα αέρα & είδη κάμπινγκ JYSK

Ένα φουσκωτό στρώμα αέρα αποτελεί την ιδανική λύση ύπνου για το κάμπινγκ, τους φιλοξενούμενούς σας ή ένα φοιτητικό σπίτι. Ανακαλύψτε στη JYSK στρώματα αέρος σε διάφορες διαστάσεις, όπως μονά, διπλά ή υπέρδιπλα. Επιλέξτε ένα αυτοφούσκωτο στρώμα με ενσωματωμένη τρόμπα ή βρείτε τρόμπες χειρός και ηλεκτρικές τρόμπες στη γκάμα μας. Επιπλέον, στη συλλογή μας θα βρείτε στρωματάκια γυμναστικής, τα οποία μπορείτε να διπλώσετε σε ρολό και να τα πάρετε μαζί σας στο γυμναστήριο.

Έξυπνη λύση ύπνου που σας λύνει τα χέρια

Ένα φουσκωτό στρώμα αέρος αποτελεί μια έξυπνη λύση ύπνου, κυρίως για περιστασιακές καταστάσεις, όπως αυτές των διακοπών ή των φιλοξενούμενων. Ένα στρώμα αέρος φουσκώνει εύκολα και γρήγορα, ενώ όταν δεν είναι σε χρήση καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο και είναι εύκολο να το αποθηκεύσετε στη ντουλάπα, στην αποθήκη ή σε κάποιο άλλο σημείο. Διαβάστε στο blog μας τα πλεονεκτήματα ενός στρώματος αέρος αλλά και τις επιλογές σας για πρακτικές λύσεις ύπνου.

Βρείτε το κατάλληλο για εσάς φουσκωτό στρώμα αέρος

Θέλετε να φτιάξετε ένα βοηθητικό δωμάτιο για τους φιλοξενούμενους σας, ετοιμάζετε ένα ταξίδι σε κάμπινγκ ή ψάχνετε κάτι οικονομικό για το φοιτητικό σας σπίτι; Ξέρετε πώς να διατηρήσετε ένα φουσκωτό στρώμα σαν καινούργιο και να μην χρειάζεται να το αλλάζετε μετά από κάθε του χρήση; Οι απαντήσεις στα ερωτήματά σας βρίσκονται στο blog μας μαζί με πολλές χρήσιμες συμβουλές για να επιλέξετε το κατάλληλο στρώμα αέρα για τις ανάγκες σας.