Επιλέξτε τις δικές σας καρέκλες παραλίας

Στη JYSK θα βρείτε πτυσσόμενες καρέκλες παραλίας και καρέκλες camping, σε διάφορα σχέδια και χρώματα, για να έχει ο καθένας τη δική του. Μια πτυσσόμενη καρέκλα, που διπλώνει και μεταφέρεται εύκολα, είναι η ιδανική επιλογή για το μπαλκόνι, το πικ-νικ ή τη θάλασσα. Θυμηθείτε ότι είναι ανθεκτικές και στην πλειοψηφία τους διαθέτουν τσάντα μεταφοράς, για να μπορείτε να τις μεταφέρετε εύκολα. Έφτασε και φέτος η ώρα για να χαλαρώσετε στις καρέκλες relax δίπλα στο κύμα.

    Καρέκλες κήπου - Camping

    Ψάχνεις καρέκλα παραλίας;

    Πριν ξεκινήσεις για διακοπές, επισκέψου πρώτα ένα κατάστημα JYSK ή κάνε τις αγορές σου διαδικτυακά, για να προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα είδη για την παραλία. Απόκτησε τη δική σου καρέκλα παραλίας ή μια καρέκλα κάμπινγκ, στο χρώμα της επιλογής σου, και απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης με στυλ. Θυμήσου ότι έτσι δεν θα χρειάζεται να ψάχνεις στην παραλία για άδειες καρέκλες ή ξαπλώστρες, ούτε χρειάζεται να σου κοστίσει ακριβά μια ημέρα στην παραλία. 
    Οι καρέκλες παραλίας της συλλογής μας είναι τέλειες, καθώς, είναι ελαφριές και μεταφέρονται εύκολα, μπορούν να δείχνουν εξίσου ωραίες και στο μπαλκόνι, ενώ θα τις βρεις σε υπέροχα χρώματα για να κάνεις το καλοκαίρι σου λίγο πιο φωτεινό.