Βρείτε στη JYSK μοντέρνες ξαπλώστρες κήπου

Χαλαρώστε και απολαύστε την ηλιοθεραπεία σας στον κήπο, στο μπαλκόνι ή στην παραλία με ξαπλώστρες JYSK, από ξύλο, υφαντό, συνθετικό ρατάν ή αλουμίνιο με ανθεκτικό textiline. Επιλέξτε την ξαπλώστρα που ταιριάζει στο χώρο και στο προσωπικό σας στυλ και προσθέσετε αφράτα μαξιλάρια κήπου, ιδανικά για να κάνετε την ξαπλώστρα σας ακόμα πιο άνετη. Στη JYSK θα βρείτε ελαφριές ξαπλώστρες, τις οποίες μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε από τη βεράντα σας στην παραλία. 

Αποκτήστε τη δική σας ξαπλώστρα παραλίας

Φτάνετε στην παραλία και βλέπετε ότι όλες οι ξαπλώστρες παραλίας είναι κατειλημμένες; Σκέφτεστε ότι θα έπρεπε να έχετε φύγει νωρίτερα από το σπίτι ή ότι πρέπει να συνεχίσετε μέχρι την επόμενη πλαζ; Ή μήπως δεν είστε από τους τύπους που τους αρέσουν οι οργανωμένες παραλίες; Αν θέλετε να βρίσκετε πάντα μια ξαπλώστρα στην παραλία και χωρίς κόστος, τότε, αποκτήστε σήμερα τη δική σας. Οι ξαπλώστρες παραλίας είναι ιδανικές και για εσάς που προτιμάτε μια απομονωμένη παραλία, χωρίς πολύ κόσμο. Έτσι, θα απολαμβάνετε μια χαλαρή εξόρμηση στην θάλασσα. 
 

Έχετε παρέα ή θέλετε επιπλέον χώρο και άνεση;

Είναι το άλλο σας μισό και δεν μπορείτε μακριά ούτε στιγμή; Ή μηπως για εσάς άνεση σημαίνει επιπλέον χώρος; Οι νέες διπλές ξαπλώστρες της συλλογής μας θα εξυπηρετήσουν και τις δύο περιπτώσεις. Ξαπλώστε δίπλα-δίπλα με το ταίρι σας και απολαύστε τη θέα στη θάλασσα με μερικά απολαυστικά κοκτέιλ ή εκμεταλλευτείτε όλο τον χώρο για εσάς. Ακόμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις διπλές ξαπλώστρες ανεξάρτητα, τοποθετώντας την μία ξαπλώστρα σε απόσταση από την άλλη ή τοποθετώντας στη μέση ένα τραπεζάκι σαλονιού κήπου.

Ηλιοθεραπεία χωρίς ταλαιπωρία στο μπαλκόνι

Προσθέστε στο μπαλκόνι σας μία, δύο ή περισσότερες ξαπλώστρες, εφόσον χωράνε, και απολαύστε την ηλιοθεραπεία σας κάθε ώρα της ημέρας. Άλλωστε, η ασφαλής έκθεση στον ήλιο είναι ευεργετική, καθώς συμβάλλει στη σύνθεση αναγκαίων βιταμινών για τον ανθρώπινο οργανισμό.
Οι ξαπλώστρες που θα βρείτε στη συλλογή μας είναι μοντέρνες και άνετες, για να αναδείξετε τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας στον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό. Αλλά, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε την άνεση που προσφέρει μια ξαπλώστρα απολαμβάνοντας μερικά δροσιστικά κοκτέιλ το βράδυ.

Μια ωραία μέρα στην παραλία ή στο camping

Στη συλλογή μας θα βρείτε πρακτικές και ελαφριές ξαπλώστρες παραλίας για να τις μεταφέρετε εύκολα. Ακόμα, μπορείτε να ρίξετε και μια ματιά στις αναδιπλούμενες καρέκλες relax και στις καρέκλες camping της συλλογής μας που προσφέρουν επιπλέον ποιοτικές και οικονομικές λύσεις στην θερινή σας ξεκούραση. Για τις μεσημβρινές ώρες, όπου η ακτινοβολία του ήλιου είναι υψηλότερη, προστατευτείτε με ομπρέλες ηλίου που θα βρείτε στη γκάμα μας και ξεχάστε το άγχος για την εξεύρεση ξαπλώστρας.