Πρακτικές ξαπλώστρες παραλίας & μοντέρνες ξαπλώστρες κήπου

Χαλαρώστε και απολαύστε την ηλιοθεραπεία σας στον κήπο, στο μπαλκόνι ή στην παραλία με ξαπλώστρες JYSK, από ξύλο, υφαντό, συνθετικό ρατάν ή αλουμίνιο με ανθεκτικό textiline. Άλλωστε, η ασφαλής έκθεση στον ήλιο είναι ευεργετική, καθώς συμβάλλει στη σύνθεση αναγκαίων βιταμινών για τον ανθρώπινο οργανισμό. Επιλέξτε την ξαπλώστρα που ταιριάζει στο χώρο και το προσωπικό σας στυλ και προσθέσετε αφράτα μαξιλάρια κήπου, ιδανικά για να κάνετε την ξαπλώστρα σας ακόμα πιο άνετη.
Στη JYSK θα βρείτε ελαφριές ξαπλώστρες, τις οποίες μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε από τη βεράντα σας στην παραλία. Για τις μεσημβρινές ώρες, όπου η ακτινοβολία του ήλιου είναι υψηλότερη, προστατευτείτε με ομπρέλες ηλίου που θα βρείτε στη γκάμα μας.

  Κήπος - Ξαπλώστρες

  Ξαπλώστρα HANSTHOLM Π63xΜ200 μαύρο
  115€/τμχ
  149€ /τμχ
  Κέρδος 23%
  Μόνο διαδικτυακά
  Ξαπλώστρα HASLE Π70xΜ198 φυσικό
  135€/τμχ
  169€ /τμχ
  Κέρδος 20%
  Μόνο διαδικτυακά
  Ξαπλώστρα BAGMARKEN Π70xΜ200 σκληρό ξύλο
  150€/τμχ
  199€ /τμχ
  Κέρδος 25%
  Μόνο διαδικτυακά

  Αποκτήστε τη δική σας ξαπλώστρα παραλίας

  Φτάνετε στην παραλία και βλέπετε ότι όλες οι ξαπλώστρες παραλίας είναι κατειλημμένες; Σκέφτεστε ότι θα έπρεπε να έχετε φύγει νωρίτερα από το σπίτι ή ότι πρέπει να συνεχίσετε μέχρι την επόμενη πλαζ; Ή μήπως δεν είστε από τους τύπους που τους αρέσουν οι οργανωμένες παραλίες; Αν θέλετε να βρίσκεται πάντα μια ξαπλώστρα στην παραλία και χωρίς κόστος, τότε, αποκτήστε σήμερα τη δική σας. Οι ξαπλώστρες παραλίας είναι ιδανικές και για εσάς που προτιμάτε μια απομονωμένη παραλία, χωρίς πολύ κόσμο. Έτσι, θα απολαμβάνετε μια χαλαρή εξόρμηση στην θάλασσα χωρίς να ξαπλώνετε στην άμμο και χωρίς να σας ενοχλούν τα βοτσαλάκια. 

  Στη συλλογή μας θα βρείτε πρακτικές και ελαφριές ξαπλώστρες παραλίας για να τις μεταφέρετε εύκολα. Ακόμα, μπορείτε να ρίξετε και μια ματιά στις αναδιπλούμενες καρέκλες relax και στις καρέκλες camping της συλλογής μας.