Βρείτε στη JYSK μοντέρνες ξαπλώστρες κήπου

Χαλαρώστε και απολαύστε την ηλιοθεραπεία σας στον κήπο, στο μπαλκόνι ή στην παραλία με ξαπλώστρες JYSK, από ξύλο, υφαντό, συνθετικό ρατάν ή αλουμίνιο με ανθεκτικό textiline. Επιλέξτε την ξαπλώστρα που ταιριάζει στο χώρο και το προσωπικό σας στυλ και προσθέσετε αφράτα μαξιλάρια κήπου, ιδανικά για να κάνετε την ξαπλώστρα σας ακόμα πιο άνετη. Στη JYSK θα βρείτε ελαφριές ξαπλώστρες, τις οποίες μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε από τη βεράντα σας στην παραλία. 

  Αποκτήστε τη δική σας ξαπλώστρα παραλίας

  Φτάνετε στην παραλία και βλέπετε ότι όλες οι ξαπλώστρες παραλίας είναι κατειλημμένες; Σκέφτεστε ότι θα έπρεπε να έχετε φύγει νωρίτερα από το σπίτι ή ότι πρέπει να συνεχίσετε μέχρι την επόμενη πλαζ; Ή μήπως δεν είστε από τους τύπους που τους αρέσουν οι οργανωμένες παραλίες;
  Αν θέλετε να βρίσκετε πάντα μια ξαπλώστρα στην παραλία και χωρίς κόστος, τότε, αποκτήστε σήμερα τη δική σας. Οι ξαπλώστρες παραλίας είναι ιδανικές και για εσάς που προτιμάτε μια απομονωμένη παραλία, χωρίς πολύ κόσμο. Έτσι, θα απολαμβάνετε μια χαλαρή εξόρμηση στην θάλασσα. 
  Στη συλλογή μας θα βρείτε πρακτικές και ελαφριές ξαπλώστρες παραλίας για να τις μεταφέρετε εύκολα. Ακόμα, μπορείτε να ρίξετε και μια ματιά στις αναδιπλούμενες καρέκλες relax και στις καρέκλες camping της συλλογής μας. Για τις μεσημβρινές ώρες, όπου η ακτινοβολία του ήλιου είναι υψηλότερη, προστατευτείτε με ομπρέλες ηλίου που θα βρείτε στη γκάμα μας.

  Ηλιοθεραπεία στο μπαλκόνι

  Προσθέστε στο μπαλκόνι σας μία, δύο ή περισσότερες ξαπλώστρες, εφόσον χωράνε, και απολαύστε την ηλιοθεραπεία σας κάθε ώρα της ημέρας. Άλλωστε, η ασφαλής έκθεση στον ήλιο είναι ευεργετική, καθώς συμβάλλει στη σύνθεση αναγκαίων βιταμινών για τον ανθρώπινο οργανισμό.
  Οι ξαπλώστρες που θα βρείτε στη συλλογή μας είναι μοντέρνες και άνετες, για να αναδείξετε τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας στον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό. Αλλά, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε την άνεση που προσφέρει μια ξαπλώστρα απολαμβάνοντας μερικά δροσιστικά κοκτέιλ το βράδυ.