Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Μία εξαιρετική προσφορά για την επιχείρησή σας

Μπάνιο με σετ μπάνιου, πετσέτες χεριών, κάδο τουαλέτας και δίσκους

Δώστε μια καλοκαιρινή ατμόσφαιρα στο μπάνιο σας

Τα προϊόντα στη νέα μας συλλογή Nordic Mood μπάνιου είναι γεμάτα από εμπνευσμένα χρώματα και υλικά που θα σας επιτρέψουν να αγκαλιάσετε το καλοκαίρι.

Το σετ μπάνιου EDSVALLA είναι το κεντρικό στοιχείο της νέας συλλογής και περιλαμβάνει δοχείο υγρού σαπουνιού, βάση για σαπούνι και θήκη οδοντόβουρτσας.

Τα προϊόντα είναι μερικώς κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο γυαλί σε δύο υπέροχα χρώματα, που θα σας βοηθήσουν να ενσωματώσετε διακριτικά, αλλά πειστικά μια καλοκαιρινή ατμόσφαιρα στο μπάνιο σας.

Τα όμορφα χρώματα στη σειρά EDSVALLA μπορούν να συνδυαστούν με τους δίσκους κοσμημάτων σε σχήμα νούφαρου, FORSBACKA, που με τους χρωματικούς τους συνδυασμούς θα προσθέσουν χαρά σε κάθε μπάνιο.

Οι απαλές πετσέτες μπάνιου, TORSBY, ολοκληρώνουν την καλοκαιρινή διακόσμηση. Με τα φρέσκα χρώματά τους και τις ρίγες τους δημιουργούν μια εντυπωσιακή και χαριτωμένη αντίθεση προς το γυαλί και την πορσελάνη.

Η κουρτίνα μπάνιου GREVIE μας υπενθυμίζει ότι το καλοκαίρι είναι κοντά, με το υπέροχο φλοράλ σχέδιο στο λευκό φόντο. Τέλος, πιστεύουμε ότι η σειρά προϊόντων ALSTER αξίζει να αναφερθεί. Μια σειρά από ράφια μπάνιου σε χρυσό χρώμα, στην οποία έχουμε νέα προσθήκη, για να δημιουργήσετε στο μπάνιο σας μια ενιαία έκφραση με συνοχή.

Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα JYSK και στη JYSK.gr από τις 18 Απριλίου.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Πώς να καθαρίσετε τις κουρτίνες του μπάνιου

Μετατρέψτε το μπάνιο στο σπίτι σε μια όαση σπα

Στο προσκήνιο: Σετ πετσέτες μπάνιου

Πώς να πλύνετε τις νέες σας πετσέτες