Η JYSK λανσάρει παγκόσμια γκάμα online προϊόντων

20.05.2024

Λόγω της συνεχώς αυξανόμενης ζήτησης για έπιπλα, λευκά είδη και είδη διακόσμησης εσωτερικών χώρων με Σκανδιναβικό design, η JYSK επεκτείνει την γκάμα της σε online προϊόντα σε ακόμα περισσότερες χώρες.

Το Σκανδιναβικό design είναι αναγνωρισμένο και δημοφιλές στα σπίτια όλης της Ευρώπης. Και ειδικά στις χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, τα έπιπλα, τα υφάσματα και τα είδη διακόσμησης με Σκανδιναβικό στυλ βρίσκονται ψηλά στη λίστα αγορών των καταναλωτών.

Η JYSK ανταποκρινόμενη σε αυτή την ζήτηση κάνει πλέον διαθέσιμα σε πελάτες 18 χωρών, προϊόντα που μέχρι τώρα ήταν προς πώληση μόνο στη Βόρεια Ευρώπη.

Αυτό γίνεται σε συσχετισμό με τη νέα καμπάνια της αλυσίδας, που ονομάζεται «JYSK Favourites», η οποία προωθεί μια μεγάλη λίστα νέων προϊόντων σε όλες τις χώρες.

«Η καμπάνια JYSK Favourites είναι ή αρχή ενός νέου, παγκόσμιου τρόπου σκέψης σε ότι έχει να κάνει με την γκάμα μας. Θα συνεχίσουμε να  διαφοροποιούμε τη γκάμα των προϊόντων που παρουσιάζουμε στα καταστήματά μας. Το νέο στοιχείο είναι ότι πλέον κάνουμε διαθέσιμο διαδικτυακά το Σκανδιναβικό design σε ακόμα περισσότερους πελάτες μέσω tablets στα καταστήματα αλλά και μέσω του web shop της JYSK» εξηγεί ο  Peter Andsager, Executive Vice President για το τμήμα Αγορών της JYSK.

Πιο συγκεκριμένα, 150 προϊόντα έχουν ήδη μεταφερθεί από το κέντρο διανομών της JYSK στο  Uldum της Δανίας, στο κέντρο διανομών της εταιρείας στο Radomsko, στην Πολωνία. Μέσω αυτής της κίνησης καθίσταται πλέον δυνατή η διανομή των νέων προϊόντων σε ακόμα περισσότερες χώρες.

Σκανδιναβικό αλλά και παγκόσμιο design

Σε ότι αφορά το design, η JYSK έχει στραφεί πλέον σε μια πιο παγκόσμια προσέγγιση. Όταν περισσότερα προϊόντα προορίζονται προς πώληση σε περισσότερες χώρες, δημιουργείται η ανάγκη για μια προσέγγιση στο design που να είναι μεν Σκανδιναβική αλλά ταυτόχρονα και παγκόσμια, ακόμα και πριν η διαδικασία των αγορών ξεκινήσει. Η Katrine Kruuse, Range & Design Manager στη JYSK, έχει φροντίσει για αυτό.

«Έχουμε πράγματι ξεκινήσει να χρησιμοποιούμε τις τάσεις στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων ως κατευθυντήριες γραμμές όταν αγοράζουμε νέα προϊόντα στη JYSK. Δημιουργείται έτσι μια θετική συνάφεια μεταξύ των προϊόντων, που διευκολύνει τους πελάτες να κάνουν τους δικούς τους συνδυασμούς στο σπίτι τους. Επίσης έχουμε ένα σημαντικό πλεονέκτημα λόγω του ότι το Σκανδιναβικό design είναι τόσο δημοφιλές σε πολλά μέρη του κόσμου. Όταν μάλιστα προσθέτουμε μια διεθνή πινελιά σε αυτό το Σκανδιναβικό στυλ, τότε έχουμε βρει την συνταγή για την επιτυχία»  εξηγεί η Katrine Kruuse.

Σε συσχετισμό με την καμπάνια JYSK Favourites, η γκάμα έχει ανανεωθεί με μια μακρά λίστα νέων προϊόντων, που συνδυάζουν αρμονικά το Σκανδιναβικό design με τις διεθνείς τάσεις στη διακόσμηση, ειδικά στα πολυχρηστικά έπιπλα, τα υφάσματα και τα είδη διακόσμησης εσωτερικού χώρου.

Στοιχεία

  • Η νέα, παγκόσμια γκάμα είναι διαθέσιμη σε 18 χώρες.
  • Οι 18 χώρες είναι: Δανία, Νορβηγία, Σουηδία, Φινλανδία, Πολωνία, Τσεχία, Ουγγαρία, Ολλανδία, Σλοβακία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σλοβενία, Κροατία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Σερβία, Ουκρανία, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ελλάδα.
  • 150 προϊόντα έχουν ήδη μεταφερθεί από το κέντρο διανομών της JYSK στο Uldum της Δανίας, στο κέντρο διανομών της εταιρείας στο Radomsko της Πολωνίας.
  • Δείτε την παγκόσμια γκάμα στο JYSK.gr/JYSK-Favourites

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με:

Κώστας Δημόπουλος, Sales & Marketing Manager JYSK
kdi@jysk.com