Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

Καλάθι

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο

ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ & ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αποθηκευτικό κουτί κήπου, που χωράει τρία ποδήλατα

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια αποθηκευτική λύση για τον κήπο

Ημερομηνία:

Κατηγορία: Κήπος, Αποθήκευση

Ετικέτες: Κήπος, Αποθήκευση κήπου

Μαξιλάρια κήπου, νεροπίστολα, φαναράκια, αιώρες, εργαλεία κήπου, μπάρμπεκιου – που τα αποθηκεύετε όταν δεν τα χρησιμοποιείτε, κατά τη διάρκεια του χειμώνα ή όταν βρέχει; 

Ένα αποθηκευτικό κουτί κήπου είναι η ιδανική λύση, αν δε θέλετε να καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Το πλαστικό κουτί αποθήκευσης HENNE χωράει κάτω από το υπόστεγο του κήπου και είναι αρκετά ευρύχωρο.


Τέλεια λύση για την αποθήκευση των εργαλείων 

Το αποθηκευτικό κουτί κήπου HENNE είναι η τέλεια λύση για την αποθήκευση των πραγμάτων σας. Είναι ανθεκτικό και αντέχει στις καιρικές μεταβολές όλη τη διάρκεια του χρόνου. Τα ενισχυμένα τοιχώματα των αποθηκευτικών κουτιών τους προσδίδουν μεγάλη αντοχή και ο ενσωματωμένος εξαερισμός διατηρεί τα πράγματά σας στεγνά. 


Τα αποθηκευτικά κουτιά HENNE δε χρειάζονται συντήρηση, το σχέδιο τους είναι όπως τα νερά που κάνει το φυσικό ξύλο και δεν ξεθωριάζουν με την πάροδο του χρόνου. 

Λατρεύετε τις πρακτικές λύσεις για τον κήπο ή τη βεράντα σας; Τότε, ρίξτε μια ματιά στο πολυ-λειτουργικό σετ κήπου TANE.


Μπορείτε να ανοίξετε το άνω τμήμα ή το μπροστινό για να έχετε ευκολότερη πρόσβαση στα πράγματά σας. Ακόμη, έχουμε συμπεριλάβει ένα μηχανισμό ανοίγματος για να μπορείτε να ανοίγετε με μία κίνηση και το πάνω τμήμα και το μπροστινό. Εάν χρησιμοποιείτε το αποθηκευτικό κουτί για πιο πολύτιμα αντικείμενα από ότι για παράδειγμα ένα λάστιχο ποτίσματος, τότε, θυμηθείτε ότι τα αποθηκευτικά κουτιά κλειδώνουν για επιπλέον ασφάλεια. 

Κουτιά αποθήκευσης για κάθε χώρο

Τα αποθηκευτικά κουτιά HENNE είναι εύκολο να συναρμολογηθούν με τη χρήση εργαλείων που διαθέτουμε στο σπίτι μας. Σκεφτείτε ότι πέρα από τον κήπο ή το μπαλκόνι, μπορείτε να τα τοποθετήσετε στην αποθήκη, στο υπόγειο, στο γκαράζ, τη σοφίτα ή όπου αλλού θέλετε να αποθηκεύσετε τα πράγματά σας και να τα διατηρήσετε στεγνά και ασφαλή. 

Displaying 0 - 0 of 0

Προσαρμόστε τις αποθηκευτικές λύσεις εξωτερικού χώρου στις ανάγκες σας 

Δείτε ακόμη τη σειρά προϊόντων RAVED, αν αναζητάτε επιπλέον αποθηκευτικές λύσεις για τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας. Τα προϊόντα RAVED διαθέτουν πολλά από τα πλεονεκτήματα των προϊόντων HENNE, και επιπλέον μπορείτε να τα βάψετε ότι χρώμα ταιριάζει στο στυλ του μπαλκονιού σας ή του κήπου σας. Είναι μοντέρνα, έχουν μεγάλη αντοχή στο χρόνο και κλειδώνουν. 

Displaying 0 - 0 of 0